Felicitari Vas!!!Aspirante optimiste>20 (522)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Yasmi trimite-te si la je un pic de papa ca mi-e o foame
Dragutza tu cand trebuie sa te testezi?
Roxi chef de lucuru nici eu nu am

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai bine veniti voi la masa atunci
nici eu nu am mancat inca si nici nu mie foame.... o sa beau o cana de lapte macar.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, vas!
sa ai parte de sarcina usoara si bb cuminte!
sa pui poza diseara.

yasmi, pune poza cu testul sa vada si baba...
bafta sa iasa beta cu valoare mare.
spor la gatit. ce de bunatati faci tu acolo...

lia, nu fii suparici. luna viitoare este luna ta, da?
hai ca trece timpul repejor si vii si tu cu testul norocos.

cosmi, baga repede un test. ne tii in suspans. ai ceva simptome? cam ce durata are ciclul tau?

draguta, tu cand te testezi? ce zi esti? vad ca te incearca tot felul de simptome. pup

doula, de ce veniti in romania daca sunteti multumiti de traiul din israel?

si eu zic ca cele cu dpn spre sfarsitul lunii sa ramana la odiseea de ian-feb. eu am nascut la 38 de saptamani. mai rare sunt cazurile cand sarcina depaseste cele 40 de saptamani.
e adevarat ca e diferenta mare intre burtici, dar sunt destule fete cu burtici mici mici la odiseea de ian-feb. eu, de exemplu, madutza, vas.

azi pleaca la spital o prietena al carei bebelus va fi finuta mea. d-abia astept sa merg la spital s-o vad.

pup dulce fetele.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

sherbi
ce faci ? cum te simti? te simti graviduta??

bb_yasmi ce as manca si eu peste la gratar.noi suntem cu pestele, in fiecare week-end mancam, la iarba verde.

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

bebelu cred ca ai vrut sa scrii ca mara a avut 100 valoarea de la bhcg nu 10, nu?

eu imi mentin parerea cu odiseea pt ca am vazut la odiseea la care sunt cu iasmi diferenta ....

Mergi la inceput

Sherbi mama o sa-mi fac test,numai sa-mi cumpar unul mai intaiCiclu meu habar n-am ce durata ar trebui sa fie,ultima data l-am avut la 40 de zile,inainte am avut doua luni pauza si mi s-a declansat cu DuphastoneDecand am renuntat la AC e tare nasol,de cele mai multe ori a trebuit sa iau DuphastoneSi chiar m-am bucurat luna trecuta ca m-am reglat un pic

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

sherbi

sunt ziua 25 din 27

Mergi la inceput

Dragutza deci su tu te testezi sambataDoamne ajuta
Yasmi ,mara chiar a avut o valoare mica la beta,insa cred ca a fost la vreo 10 zile DPO
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

dragutasi poti sa stai fara sa incerci un test?

Mergi la inceput

draguta si nu faci test??? mai dc e bebe paoet aparea si cu 1-2 zile mai devreme, uite ex meu si al madutzei.

Mergi la inceput