cine va fi urmatorul presedinte?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu. Eu voi fi urmatorul presedinte.
Cine este pentru?
Toate mainile sunt sus.
Cine este contra?
Nimeni nimic.
Abtineri?

.... fara a mai astepta raspunsul:

Intrucat s-a inregistrat unanimitate de voturi tov...pardon, domnul.... aaa ....domnu' (incet spre auditoriul alaturat... cum il cheama pe domnu'?) nici un raspuns, doar cativa umeri ridicati a neputinta.... continua cu aplomb... domnu' este propus pentru functia de presedinte!

Aplauze puternice, prelungi si urale:

Asta seara tineti minte
Domnu' este presedinte,
Asta seara tineti minte
Domnu' este presedinte.

Uraaaa.... uraaaa....uraaaa

Sedinta se incheie cu profund elan .... ma rog cu mult entuziasm, cativa ochi inlacrimati stersi demn pe la colt, voci tremurate, caldura... o adevarata.....
Emisiunea se incheie brusc in ritmuri colorate .... veniti cu bucurie pe plaiuri romanesti....
...........

bzzzzzzzz urmeaza publicitate!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cine este pentru?
Toate mainile sunt sus.
Cine este contra?
Nimeni nimic.
Abtineri?

.... fara a mai astepta raspunsul:

Intrucat s-a inregistrat unanimitate de voturi tov...pardon, domnul.... aaa ....domnu' (incet spre auditoriul alaturat... cum il cheama pe domnu'?) nici un raspuns, doar cativa umeri ridicati a neputinta.... continua cu aplomb... domnu' este propus pentru functia de presedinte!

Aplauze puternice, prelungi si urale:

Asta seara tineti minte
Domnu' este presedinte,
Asta seara tineti minte
Domnu' este presedinte.

Uraaaa.... uraaaa....uraaaa

Sedinta se incheie cu profund elan .... ma rog cu mult entuziasm, cativa ochi inlacrimati stersi demn pe la colt, voci tremurate, caldura... o adevarata.....
Emisiunea se incheie brusc in ritmuri colorate .... veniti cu bucurie pe plaiuri romanesti....
...........

bzzzzzzzz urmeaza publicitate!

si ministrii? ei cine vor fi??

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Te referi la doamna Udrea?

O si vad cum se plimba tantos in hainutele ei de mii de euro + pantofi si posetuta asortata prin strainataturi, mimand ca ar avea cunostinte politice.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu l-as vota pe Remus Cernea. Dar depinde ce va fi atunci si ce se mai intimpla pina atunci ...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Cine va fi urmatorul presedinte : sper ca nu Dan Diaconescu !
A devenit mare erou national, fiindca a fost cercetat in stare de arest pt santaj.
A gasit de cuviinta ca este momentul propice de a anunta ca va infiinta un nou partid politic, pt a scoate tara din criza, si ca va candida la presedentie.
Tara nostra a devenit o scena deschisa pt toti clovnii Romaniei.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cine este pentru?
Toate mainile sunt sus.
Cine este contra?
Nimeni nimic.
Abtineri?

Te termini in "- escu"?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ceilalti da, sunt toti din familia Escu, dar aici e cheia, de aceea sunt "UNIC", eu "NU SUNT ESCU", eu merit sa fiu presedinte, asta e.... NU SUNT SI NU AM FOST UN ESCU!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nici la mine nu se termina cu ESCU

nici casatorita nici la numele de fata mare

o consiliera ceva ?

diana

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

A devenit mare erou national, fiindca a fost cercetat in stare de arest pt santaj.
A gasit de cuviinta ca este momentul propice de a anunta ca va infiinta un nou partid politic, pt a scoate tara din criza, si ca va candida la presedentie.

allinta

Sincer, mie mi-e teama de acest personaj... mai ales acum ca i-au ridicat mingea la fileu cu arestarea asta...
am auzit aseara niste aberatii din gura lui pentru care l-as inchide imediat la loc si pe el si televiziunea lui...
Este incerdibil: daca vor castiga alegerile vor desfiinta arestul preventiv (mai putin pentru criminali si violatori), vor impune taxa de 10% pe venit pt firme si atat... vor da cate 20000Eur fiecarui roman cu prioritate celor care se vor imbulzi sa se inscrie in partidul lui... Si astea sunt doar cateva exemple ca nu m-au mai tinut nervii sa-l ascult...
Si stiti de ce mi-e teama? Stiti vechiul citat din Lapuneanu ala cu Multi da prosti, prosti da multi? Ei, astia il adora... Nu mai miros ei nici frauda nici manipulare, nici nimic... ce Bunicuta, ce PSD, ce Vadim??? Diaconescu frate dc tot ne trebuie unul cu -escu in coada...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Sincer, mie mi-e teama de acest personaj... mai ales acum ca i-au ridicat mingea la fileu cu arestarea asta...
am auzit aseara niste aberatii din gura lui pentru care l-as inchide imediat la loc si pe el si televiziunea lui...
Este incerdibil: daca vor castiga alegerile vor desfiinta arestul preventiv (mai putin pentru criminali si violatori), vor impune taxa de 10% pe venit pt firme si atat... vor da cate 20000Eur fiecarui roman cu prioritate celor care se vor imbulzi sa se inscrie in partidul lui... Si astea sunt doar cateva exemple ca nu m-au mai tinut nervii sa-l ascult...
Si stiti de ce mi-e teama? Stiti vechiul citat din Lapuneanu ala cu Multi da prosti, prosti da multi? Ei, astia il adora... Nu mai miros ei nici frauda nici manipulare, nici nimic... ce Bunicuta, ce PSD, ce Vadim??? Diaconescu frate dc tot ne trebuie unul cu -escu in coada...

Eu sper ca poporul roman, in marea majoritate, a devenit mai intelept.
Nu a reusit Vadim sau Becali, de ce ar reusi Diaconescu ? Ca e bun de clovn, da. Dar sa ne gandim ca ar fi capabil sa conduca o tara, in niciun caz. Cred ca nici oamenii din cel mai indepartat cotlon, nu cred asta. Si daca e dispus sa dea cate 20000 E la fiecare inscris in partidul lui, va da faliment in curand, oricat de multi si negrii ar fi banii aia.
Ma indoiesc ca unul ca el ar avea sanse. Cred doar ca ni se distrage atentia de la viituri si inundatii + criza care se adanceste.

allinta

Mergi la inceput