cine va fi urmatorul presedinte?

cine va fi urmatorul presedinte? | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

am avut un cizmar, avem un marinar si presimt ca vom avea un gunoier ( Prigoana). Voi cine credeti ca va fi presedinte dupa mandatul " chiorului"?
P.S. care-i diferenta intre "numai un idiot poate afirma ceva...." si " esti un idiot....." asta ca sa inteleg de ce am luat avertisment pt afirmatia " numai un idiot....." ( nu am afirmat ca persoana e un idiot) . si idiot exista in DEX.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

cred ca va fi tot un neica nimeni poate vangh.... sau te miri ce buricul pamintului dar ceva ok nu alege romanul si o meritam!ca multii aleg pt ceilalti!niciodata nu a iesit cel pe care l-am votatsau?////mi-e greu dar totusi rezist!cine i-a votat traieste bine??????????(sunt naiva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

am avut un cizmar, avem un marinar si presimt ca vom avea un gunoier ( Prigoana). Voi cine credeti ca va fi presedinte dupa mandatul " chiorului"?
P.S. care-i diferenta intre "numai un idiot poate afirma ceva...." si " esti un idiot....." asta ca sa inteleg de ce am luat avertisment pt afirmatia " numai un idiot....." ( nu am afirmat ca persoana e un idiot) . si idiot exista in DEX.

Pai dc. ai zis "numai un idiot poate spune asa ceva" si persoana careia te-ai adresat a "spus asa ceva" inseamna ca l-ai facut idiot. Cred ca meriti avertismentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

basescu basescu basescu

de asta nu mai scapam

pana acilea a fost o oarecare democratie

de acu incolo , marinari betivi sustinuti de intelectuali ratati

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mey...putina mandrie nu ar strica! Daca tot ai facut omul idiot, cu sau fara intentie mai bine iti cereai scuze si gata. Dar nu,... stam sa facem analiza pe text, ca poate gasim o interpretare care sa-ti scuze exprimarea.

Fara flori sau multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Marina,
sunt jurist de profesie si ceea ce am afirmat nu intruneste elementele constitutive ale unei fapte care sa atraga raspunderea personala prin avertisment. a-propos- partea vatamata s-a autosesizat?
nu vreau sa intru in polemici pe tema asta cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mi-ai facut ziua ! Daca iti fac un scan dupa diploma mea de la drept te incalzeste cu ceva?

Partea vatamata nu numai ca nu s-a sesizat ci a dat dovada de un cavalerism fantastic si nu ti-a raspuns cu aceiasi moneda.

M-am sesizat eu din oficiu, potri sa ma dai in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Poate Elena Udrea? Ca vad ca are competentente multiple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Unducthable: ia uite ca iar ma iau de tine . Nu e nimic personal, dar emiti niste pareri atat de interesante ca nu ma pot abtine . Nu imi spui si mie de unde stii tu cat de ratata sunt eu? Si sotul meu are aceeasi curiozitate.
Mathilda: foarte interesant modul tau de exprimare.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu sunt curioasa de mor cat de ratata sunt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mi-e teama ca mimul.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput