*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 17
criss703 spune:
Eli ce burtica dragutica si delicata am vazut ca de fetiiita 
Am observat ca toate noile mamici arata bine si parca au pus mai putin ca la prima sarcina 
Ocean niste poze cu "omul de nisip" ?
...eu asa ii ziceam la Sofi si ea era plina peste tot de nisip si-l mai si gusta
..iar de apa era inebunita "apaa-apaa" striga dar cum mai mereu ploua nu ne-am putut bucura de apa prea mult .
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
eliza_cri spune:
sarumana nah ma faceti sa rosesc
maine plec la spital am vb cu doctorita si a ajuns la aceeasi cl ca si mina ca nu sunt ok acele dureri mai ales ca nu cedeaza la medicamente decat atunci in prima jum de ora...uff asa imi este o ciuda ca nici eu hal cumintica nu am fost am mai facut o mancare, o curatenie, stat cu gubil cu duracel in funduletz...sper sa fie decat o alarma falsa si domnisorica sa se linisteasca sa numai impinga spre iesire decat la termen.
va pup sa va ganditi la noi
19+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
criss703 spune:
Eli tinem maine pumnii sa fie bine la control si sa stea linistita bebelina acolo la caldurica inca pe atat 

Criss mami de
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Eli, tin si eu pumnii sa fie bine maine la control si tu ia mai lasa curatenia si mancarea. gateste cat mai simplu daca e chiar nevoie s-o faci tu, sa nu fi nevoita sa stai mult prin bucatarie ca scoatem biciul noi la tine
de data asta.
criss703 spune:
Hai Eli cu vesti bune !
Fetele care ati inceput mai repede serviciul (sau il incepeti) stiti ceva despre faptul ca 6 luni de zile angajatorul nu te poate da afara ? era in Leg.25/2004 nu stiu daca mai e valabil si daca se mai primesc cei 300 lei daca incepi inainte de 2 ani ? 
Criss mami de
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
monicabo spune:
Eliza, stimulentul este acum de 100 ron/luna, daca incepi servciul inainte de 2 ani. Si ii primesti luna de luna pana face copilul 2 ani. In 2004, erau intr-adevar 300 ron...
Cu cele 6 luni in care nu au voie sa te dea afara, nu stiu nici eu cine stie ce... Stiu ca 6 luni de la intoarcerea din CIC (nu-s jurist, deci nu vorbesc f elevat
) nu te pot da afara pt incompetenta, considera ca ai nevoie de readaptare, insa te pot da afara pt motive disciplinare. Insa sincer, nu stiu cum e la restructurari, ca banuiesc ca asta te intereseaza pe tine, in contextul actual. Si la mine va fi la fel, ca-s tot la bugetari, doar ca eu ma intorc in noiembrie la munca. Vom vedea.
Urmaresc si eu ce-ti raspunde lumea, (Poate Mirtha
) ca ma intereseaza si pe mine.
Amalia, multa sanatate tatalui tau! Cum mai e?
Otilia, mama, mai ai 4 saptamani! va ap[ropiati de finish!
Hera, ma bucur ca pana la urma te-ai linistit!
ocean, mama, citesc tot ce povestesti de Thomas
Mai revin, ca acum sunt cam pe fuga...cam ca intotdeauna![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
alinuk spune:
fetelor,
aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eliza_cri spune:
buna fetele
multumesc frumos de urari si de cuvinte 
![]()
eu am vesti mai putin bune am fost la spital cu contractii urat de tot ...colul s-a micit de la 4 si ceva am ajuns la 2,3 cm...muult tratament si stat cumintica la pat..pai pot cu moflea care trage non stop de mine...moralul e bun , da vb aia sa vedem cat ma tine curajul....ce e mai rau e faptul ca nu reusesc sa scap de contractile astea pacatoase..mi-a dat drumul acasa stiind ca in spital mai rau ma demoralizez si era o caldura infernala....apoi cu Dumnezeu inainte
a si am revenit in grafic daca inainte era mai mare cu o saptamana acuma suntem exact in grafic deci suntem bine..are 220 g si 27 de cm o lungana ca tasu ![]()
va pup si va imbratisez neconditionat 
18+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Amalia spune:
Eli multa sanatate!!!!
Stai cumintica in pat, ca va trece si asta!
O sa stea scumpa mica cuminte, ai sa vezi
, e foarte bine ca esti optimista, asa si trebuie!
Te imbratisez cu drag!!!
Amalia spune:
Monicabo multumesc de intrebare!
tata e relativ bine, daca se poate spune asa. Momentan e acasa, cu sonda urinara. O va avea pana se va opera de prostata. Dat fiind accidentul vascular, acest lucru nu se va putea intampla mai devreme de 3 luni. Trebuie sa faca un RMN cat de curand si sa vedem ce rezultate ies si pe partea neurologica.
In seara aceasta, ca tot e marti 13
, va invit la o cupa de sampanie
! Am reusit sa finalizam actele pentru casuta noastra si suntem proprietari cu acte in regula
! Cel mai tarziu la sfarsitul lui septembrie suntem mutati.
Acum, doar sanatate sa avem ca nu ne mai trebuie nimic!
Ii predau stafeta lui Ginye si-mi doresc sa o aud si e ea cat mai curand!