*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Cu scuze de intarziere urez si eu LA MULTI ANI fluturasha23, Amalia, manumanu . Sa aveti parte de bucurii si satisfactii in tot ceea ce faceti. Multa sanatate si noroc.

Adriana w28+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

LA MULTI ANI Amalia , fluturasha23,manumanu sa fiti sanatoase,fericite,implinite si sa va bucurati de tot ce-i frumos!Scuze pt intarziere.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
dupa cum am promis poze proaspete
am mai exact 19 s si 1 zi deci se crede 20
eu am niteluse dureri pe la burtik dar stau cumintica si incerc sa nu ma supar din orice usor la teorie greu la practica in rest suntem bine

pozeeee
http://family.webshots.com/album/577865017NGXurE

19+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pfoai Eli ce bine arati , nici pic de celulita pe tine
Eu nu-s normala, cum au aparut pozele m-am dus la ultima sa vad burtica. Dep arca nu-s satula sa ma vad pe mine cu burtoi.

Da chiar asa, cam multa vreme de cand nu s-a mai anuntat nici o graviduta noua pe aici Nu mai stie lumea sa faca copiii, o fi intrat barza in vacanta

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Da chiar asa, cam multa vreme de cand nu s-a mai anuntat nici o graviduta noua pe aici Nu mai stie lumea sa faca copiii, o fi intrat barza in vacanta

Stai Otilia sa vina lumea din vacanta. Sa vezi ce de vesti noi...
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Mai ai putin...si o s-o vezi pe Iulia.

Wow, Eli ce burtica mare ai! De fapt seara si a mea e aproape la fel. Tu cum te mai simti? Avem cam acelasi DPN. Eu am 11 dec.

Multumesc Darling si Miky-ea pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli ce burtica frumoasa si nici nu te-ai ingrasat! Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Stai Otilia sa vina lumea din vacanta. Sa vezi ce de vesti noi...
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Mai ai putin...si o s-o vezi pe Iulia.

Wow, Eli ce burtica mare ai! De fapt seara si a mea e aproape la fel. Tu cum te mai simti? Avem cam acelasi DPN. Eu am 11 dec.

Multumesc Darling si Miky-ea pentru urari.

Ei as, am si eu o grija ca n-am cui preda stafeta de fetita cu fundite, blonda cu ochi verzi-albastri.

Ma simt binisor, iau alt tip de fier acum si a ajuns si hemoglobina aproape de 11, fierul nu stiu cat. Dar am prins putina energie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Mi-e lenea sa dau edit. Am vazut la odisee proaspat inscrisa o mamica din lista noastra, cristina_ph.
Gata, pot sa nasc linistita daca vrea stafeta de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

Manu, La multi ani cu multa sanatate alaturi de familia ta frumoasa! . scuze de intarziere

Eli, ce burtica frumoasa! arati super bine! Dimitrtie e un dulce cu ochii lui maaaari si frumosi!

Otilia ma bucur ca te simti mai in putere, ai nevoie acum pe ulima suta. si mai e bine ca in Norvegia nu sunt calduri de astea insuportabile .
as vrea stafeta eu cu fetita cu fundita daca m-as trezi peste noapte in luna a 8-a...
ma credeti ca pe mine ma inspaimanta cel mai tare faptul ca daca as mai fi o data gravi as putea sa am aceleasi greturi... m-au marcat pe viata! mai ceva ca nasterea in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

De cand "l-am certat " pe aici ca ma fugareste cu pempi s-a cam calmat, se ascunde cand face caca dar nu mai e atat de dificil sa-l schimb dupa ce-l scot din ascunzatoare.
la fel si cu mancarea , momentan mananca binisor.
si de ceva vreme prin centre comerciale sau la plimbare ne tine de mana cand ii cerem asta.
sa-l mai si laud un pic, nu?
Noi tot pe la mare suntem, mergem devreme, ne destrabalam o data sau de doua ori in apa si acasa, e prea cald. lui Thomas ii place la nebunie in apa. fuge inspre valuri, se arunca pe burta, se rostogoleste , e tot timpul ca un purcel plin de nisip. uneori se lasa in jos sa mai ia si cate o gura de apa(la fel ca-n vana). a inceput sa-i placa cu colacul, pana acum ii era frica de el. e destul de mare , sa-l vedeti ce mortal e cand il ia si merge inspre apa tare grabit cu colacul tras in spate.

Mergi la inceput