*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 16
Darling_ spune:
Cu scuze de intarziere urez si eu LA MULTI ANI fluturasha23, Amalia, manumanu . Sa aveti parte de bucurii si satisfactii in tot ceea ce faceti. Multa sanatate si noroc.
Adriana
w28+ cu
si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Miky-ea spune:
LA MULTI ANI Amalia , fluturasha23,manumanu
sa fiti sanatoase,fericite,implinite si sa va bucurati de tot ce-i frumos!Scuze pt intarziere.![]()
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
eliza_cri spune:
neata fetele
dupa cum am promis poze proaspete
am mai exact 19 s si 1 zi deci se crede 20 ![]()
eu am niteluse dureri pe la burtik dar stau cumintica si incerc sa nu ma supar din orice usor la teorie greu la practica in rest suntem bine
pozeeee ![]()
http://family.webshots.com/album/577865017NGXurE
19+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Otiliav spune:
Pfoai Eli ce bine arati
, nici pic de celulita pe tine ![]()
Eu nu-s normala, cum au aparut pozele m-am dus la ultima sa vad burtica. Dep arca nu-s satula sa ma vad pe mine cu burtoi.
Da chiar asa, cam multa vreme de cand nu s-a mai anuntat nici o graviduta noua pe aici Nu mai stie lumea sa faca copiii, o fi intrat barza in vacanta ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+
Iulia Alexandra
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Da chiar asa, cam multa vreme de cand nu s-a mai anuntat nici o graviduta noua pe aici Nu mai stie lumea sa faca copiii, o fi intrat barza in vacanta |
Stai Otilia sa vina lumea din vacanta. Sa vezi ce de vesti noi...
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Mai ai putin...si o s-o vezi pe Iulia.
Wow, Eli ce burtica mare ai! De fapt seara si a mea e aproape la fel. Tu cum te mai simti? Avem cam acelasi DPN. Eu am 11 dec.
Multumesc Darling si Miky-ea pentru urari.
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Stai Otilia sa vina lumea din vacanta. Sa vezi ce de vesti noi... Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Mai ai putin...si o s-o vezi pe Iulia. Wow, Eli ce burtica mare ai! De fapt seara si a mea e aproape la fel. Tu cum te mai simti? Avem cam acelasi DPN. Eu am 11 dec. Multumesc Darling si Miky-ea pentru urari. |
Ei as, am si eu o grija ca n-am cui preda stafeta de fetita cu fundite, blonda cu ochi verzi-albastri.
Ma simt binisor, iau alt tip de fier acum si a ajuns si hemoglobina aproape de 11, fierul nu stiu cat. Dar am prins putina energie.
Iulia Alexandra
Otiliav spune:
Mi-e lenea sa dau edit. Am vazut la odisee proaspat inscrisa o mamica din lista noastra, cristina_ph.
Gata, pot sa nasc linistita daca vrea stafeta de fetita.
Iulia Alexandra
oceanborn spune:
Salutare!
Manu, La multi ani cu multa sanatate alaturi de familia ta frumoasa!

. scuze de intarziere![]()

Eli, ce burtica frumoasa! arati super bine!
Dimitrtie e un dulce cu ochii lui maaaari si frumosi!
Otilia ma bucur ca te simti mai in putere, ai nevoie acum pe ulima suta. si mai e bine ca in Norvegia nu sunt calduri de astea insuportabile .
as vrea stafeta eu cu fetita cu fundita daca m-as trezi peste noapte in luna a 8-a...
ma credeti ca pe mine ma inspaimanta cel mai tare faptul ca daca as mai fi o data gravi as putea sa am aceleasi greturi... m-au marcat pe viata! mai ceva ca nasterea in sine
oceanborn spune:
De cand "l-am certat " pe aici ca ma fugareste cu pempi s-a cam calmat, se ascunde cand face caca dar nu mai e atat de dificil sa-l schimb dupa ce-l scot din ascunzatoare.
la fel si cu mancarea , momentan mananca binisor.
si de ceva vreme prin centre comerciale sau la plimbare ne tine de mana cand ii cerem asta.
sa-l mai si laud un pic, nu?
Noi tot pe la mare suntem, mergem devreme, ne destrabalam o data sau de doua ori in apa si acasa, e prea cald. lui Thomas ii place la nebunie in apa. fuge inspre valuri, se arunca pe burta, se rostogoleste , e tot timpul ca un purcel plin de nisip. uneori se lasa in jos sa mai ia si cate o gura de apa(la fel ca-n vana)
. a inceput sa-i placa cu colacul, pana acum ii era frica de el. e destul de mare , sa-l vedeti ce mortal e cand il ia si merge inspre apa tare grabit cu colacul tras in spate.![]()