*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
LA MULTI ANI, Manumanu!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa te bucuri de minunile tale mici!

criss703 spune:
La multi ani Manumanu - mami de gemenei frumusei ! 

Sa fi sanatoasa si sa ai numai bucurii 
Fetele ma bucur ca v-au placut pozele si de noi
, Babyzapi m-ai facut sa rosesc
, esti o draguta ca de obicei .
Am vazut si eu poze frumoase cu Iulia cea coafata si grasunica
cu Arianna cea cocheta cu papucii lui mami si cu Bravegirl cu burtica la mare 
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
Olivia26 spune:

La multi ani, manumanu!

27+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
La multi ani, manumanu! Sanatate, fericire si implinirea dorintelor alaturi de puisorii tai scumpi! 
manumanu spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari!
Si va ofer cu intarziere o felie de tort!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
BraveGirl spune:
Manumanu! 
scuze de intarziere
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
babyzapi spune:
La multi ani Manumanu! Multa sanatate si fericire si sa te bucuri in fiecare zi de gemenasii tai frumosi! 
Piciul meu de 1 saptamana are 3-4 scaune pe zi, moi majoritatea, este super dependent de mine, super irascibil, crizat si neascultator. Mai are 2 canini pe lista de asteptare, in rest are toti dintii si maselele au spart si ele gingia. Si eu simt nevoia de-o evadare...un weekend fara copil...eventual si fara barbat. Yo cu mine !
anes spune:
ocean, imi si imaginez baia plina de kk si tu fugind prin casa dupa nazdravan! Si Remus face fite la schimbat, dar indiferent de natura "productiei"! De cele mai multe ori se zvarcoleste si vrea sa coboare de pe masa (eu inca il schimb pe masa de schimbat pt. ca ma doare spatele si nu pot sta aplecata).
Ii dau un obiect interzis in mana si il "prelucrez"la fundulet. De ex. un tub/cutie de crema, din care mai gusta putin uneori, de aia sta linistit! ![]()
Cozonaceii nostri parcurg stadiul anal al dezvoltarii psihologice si exista o satisfactie in aceasta perioada, de a face kk si un atasament fata de el. Este ceva normal pt. aceasta varsta, insa neplacut pt. mame! ![]()
babyzapi, si al meu a fost mai mofturos in perioada eruptiei caninilor! Mi s-a parut ca au fost destul de chinuitori, desi, daca ne gandim suprafata de spargere a gingiei este mult mai mica decat la masele! Te inteleg cu plecatul tu si cu tine!
Oliv, oaw, ce avansata esti si tu cu sarcina!! Creste baietelul, creste! Mai spune-ne ceva despre samburel si cum te simti tu!
Brave, cred ca ati avut un concediu frumos! Am vazut-o pe Arianna cea dragalasa si pe tine in apa. M-am mirat ca ai intrat, mai ales cu problemele tale! Imi imaginez ca apa era calda, dar chiar si asa! Eu la mare nu voi pupa apa, decat cu picioarele, pt. ca mi-e teama, mai ales ca am experimentat si eu niste contractii si o presiune pe osul pubian (intre picioare), asta zilnic, dupa ce stau in picioare mai mult, sau la sf. zilei!
Am vazut-o pe Iulia coafata si cu dintisorii din fata asa de distincti!
Poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
16+
BraveGirl spune:
Anes, aveam unda verde de la medic pt balaceala in piscina incalzita. Chiar imi face bine apa, parca nu mai am burta, asa ma simt. am avut noroc ca exista si piscina exterioara incalzita, chiar dc era f mica. In rest, nici in mare n-am intrat cu picioarele pt ca apa rece imi provoaca instant contractii.
Concediu placut!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
fluturasha23 spune:
Manumanu
! Sa ai o viata fericita alaturi de minunile tale!
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Am vazut-o pe Iulia coafata si cu dintisorii din fata asa de distincti! |