Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Ce-i cu linistea asta? Cred ca toata lumea e afara, ca e mai respirabil azi... _ Povestea unei ![]() Cresc |
dap...afara am fost
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](bang.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Bravo!!!! Daca mai incerci si altceva, zi si pentru mine ce mai merge blenderuit, ca si eu tot cinci piese (mari) spal la storcator. Si daca e sa fac suc, macar un litru, ca doar 20-30ml cat o manca gaza e mai mare daraua... Eu ma mai gandeam si la blenderul/cana de la robot, daca il dau pe turbo si pun niste apa (lapte) cred ca iese piure din orice... _ Povestea unei ![]() Cresc |
Cred ca depinde de cat de performant e blenderul. Eu nu mai folosesc storcatorul ca m-am umplut de nervi cu el. L-a cumparat soacra-mea (nu stiu cine a convins-o). Din 5 mere si 2 morcovi ghici cat suc a iesit?
90 ml. Deci fara suc, doar piureuri. Si daca fructele sunt cat decat zemoase piureul e super. Daca nu, vorba ta, putin lapte sau putina apa.
Oana, mami de
![](comoara.gif)
cris.dogarel spune:
ONITZA daca mai stateam la ai mei...acolo imi faceam si eu veacul. pallady/circa 13, trapezului. cand merg la ei, te sun. nu stiu cand va fi, k tocmai m-am certat, iar, cu mama. "sunt obraznik, nu-mi convinee nik, nu o intreb de vorba, am invatzat-o pe ema sa nu stea la ea.
, ci doar la tzatza, care nu mai ajunge, ofc, etc,etc"
teorie: nutritionistii, unii, monti included, recomanda fructele separat de alte alimente (legume, cereale,lapte), ca gustare intre mese(adik nici desert,dupa felurile de papa principale) . fermenteaza, grabesc tranzitul si nu se mai absorb nutrientii din alimente cum trebe, etc. unii zic kiar sa nu combini mai multefructe la o masa. eu de cand cu monti asa le-am papat, desi inainte imi placeau cu cereale/lapte, paine. rezultatul:lipsa balonare, etc. asa o sa fac si la ema.la ana fac deja si papa mai cu placere fructe ca snack.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti fetele...iegzista "dovada" in album ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
ee si ce mai dovada...e un frumos
![](olala.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mariucasara Mi-am adus aminte, azi shtrumful a zis primul "cuvant"...nu mama, nici tata ci...papa. Stiu ca de fapt gangureste si intamplator suna ca un cuvant dar a fost asa dulce sa zica pa-pa cu ochii la bibe ![]() ![]() ![]() Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000
Nu trebuie sa participi. Trebuie doar sa dai click pe manutza de sub poza Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Pai asta am facut de la inceput si nu s-a intamplat nimic. Adica nu mi-a dat niciun mesaj. Oare se voteaza implicit?
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex am de recuperat ca nu am avut net multumim mult pt voturi...nu stiam de unde sunt! ![]() ![]() am pus si la semnatura revin.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
CRISTIES si cine mai merge cu masina in vacantza. uite ce am gasit aici si www.babycenter.com/packing-checklist-for-traveling-with-baby?intcmp=Art_Test_related_fet&pn=Article%20page" target="_blank">aici
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cuscra,gandeste-te cum a reactionat soata cand l-am anuntat ca va trebui sa se ocupe de gradinarit pt baieti..."ma pui la sapa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pt cei care presteaza in gradina si din partea mea tot respectul...ma inclin... ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
mami a mea asta face
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ONITZA daca mai stateam la ai mei...acolo imi faceam si eu veacul. pallady/circa 13, trapezului. cand merg la ei, te sun. nu stiu cand va fi, k tocmai m-am certat, iar, cu mama ![]() ![]() ![]() ![]() teorie: nutritionistii, unii, monti included, recomanda fructele separat de alte alimente (legume, cereale,lapte), ca gustare intre mese(adik nici desert,dupa felurile de papa principale) . fermenteaza, grabesc tranzitul si nu se mai absorb nutrientii din alimente cum trebe, etc. unii zic kiar sa nu combini mai multefructe la o masa. eu de cand cu monti asa le-am papat, desi inainte imi placeau cu cereale/lapte, paine ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
imi pare rau de cearta cu mama ta
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...