Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ce-i cu linistea asta?
Cred ca toata lumea e afara, ca e mai respirabil azi...

_
Povestea unei .
Cresc

dap...afara am fost....akm doarme printesa si eu ma simt cam rau...si nu stiu de la ce

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Bravo! Sa va fie de bine!
La noi fiind numai a 5a zi de altceva decat lapte am ramas tot la mar. Vroiam sa fac suc la storcator si apoi sa adaug niste pulpa si sa terciuiesc asa dar m-am gandit io asa precum romanul practic...de ce sa spal 5 piese de storcator cand pot spala numa una bucata scula de blender? asa ca am pus marul cubuletze in vasul de la blender, blenderu p viteza maxima si pe turbo, in 2 minute era un piure-nectar de mama-mama acolo, Yannis a papat binisor avand in vedere ca e a 3a exp cu linguritza. Nu a papat f mult dar vrun sfert de mar mare tot a halit, a mers mai bine la inceput, mai apoi deja se plictisise, se enerva, vroia sa stea in fund (il pusesem cam la 70de grede asa in carucior). Oricum ma declar multumita si e mai putin de spalat decat la povestea cu sucul

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Bravo!!!! Daca mai incerci si altceva, zi si pentru mine ce mai merge blenderuit, ca si eu tot cinci piese (mari) spal la storcator. Si daca e sa fac suc, macar un litru, ca doar 20-30ml cat o manca gaza e mai mare daraua...
Eu ma mai gandeam si la blenderul/cana de la robot, daca il dau pe turbo si pun niste apa (lapte) cred ca iese piure din orice...

_
Povestea unei .
Cresc

Cred ca depinde de cat de performant e blenderul. Eu nu mai folosesc storcatorul ca m-am umplut de nervi cu el. L-a cumparat soacra-mea (nu stiu cine a convins-o). Din 5 mere si 2 morcovi ghici cat suc a iesit?
90 ml. Deci fara suc, doar piureuri. Si daca fructele sunt cat decat zemoase piureul e super. Daca nu, vorba ta, putin lapte sau putina apa.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ONITZA daca mai stateam la ai mei...acolo imi faceam si eu veacul. pallady/circa 13, trapezului. cand merg la ei, te sun. nu stiu cand va fi, k tocmai m-am certat, iar, cu mama. "sunt obraznik, nu-mi convinee nik, nu o intreb de vorba, am invatzat-o pe ema sa nu stea la ea., ci doar la tzatza, care nu mai ajunge, ofc, etc,etc"

teorie: nutritionistii, unii, monti included, recomanda fructele separat de alte alimente (legume, cereale,lapte), ca gustare intre mese(adik nici desert,dupa felurile de papa principale) . fermenteaza, grabesc tranzitul si nu se mai absorb nutrientii din alimente cum trebe, etc. unii zic kiar sa nu combini mai multefructe la o masa. eu de cand cu monti asa le-am papat, desi inainte imi placeau cu cereale/lapte, paine. rezultatul:lipsa balonare, etc. asa o sa fac si la ema.la ana fac deja si papa mai cu placere fructe ca snack.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
fetele...iegzista "dovada" in album

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

ee si ce mai dovada...e un frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Mi-am adus aminte, azi shtrumful a zis primul "cuvant"...nu mama, nici tata ci...papa. Stiu ca de fapt gangureste si intamplator suna ca un cuvant dar a fost asa dulce sa zica pa-pa cu ochii la bibe ...zise cioara.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Am vrut si eu sa votez, dar nu stiu cum. Ce-i drept, nici n-am citit regulamentul. Trebuie sa participi la concurs ca sa poti vota?

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Nu trebuie sa participi.
Trebuie doar sa dai click pe manutza de sub poza

Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Pai asta am facut de la inceput si nu s-a intamplat nimic. Adica nu mi-a dat niciun mesaj. Oare se voteaza implicit?

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am de recuperat ca nu am avut net

multumim mult pt voturi...nu stiam de unde sunt!

am pus si la semnatura

revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

welcome back

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES si cine mai merge cu masina in vacantza. uite ce am gasit aici si www.babycenter.com/packing-checklist-for-traveling-with-baby?intcmp=Art_Test_related_fet&pn=Article%20page" target="_blank">aici

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, Mai odihneshte-te si tu, mai lasa/cheama pe mama, k n-o fi foc. un tir de k te okupi de gradina. io nu am cum, s-au cam dus toate... btw, fetele care vor mancare bio...merita toti banii, frate, k mi-am rupt spatele si creierii s-au insolat luand buruienile de pe 10 metri patrati de gradina. cine face asta, pentru consum personal sau business, are respectul meu

poze

povestea noastra

cuscra,gandeste-te cum a reactionat soata cand l-am anuntat ca va trebui sa se ocupe de gradinarit pt baieti..."ma pui la sapa?"

pt cei care presteaza in gradina si din partea mea tot respectul...ma inclin...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

mami a mea asta face...dar nu pentru dus la piata ci pentru noi ...btw ieri am bagat la congelator 8 pungi cu facole....4 galbena si 4 verde am curatat de

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ONITZA daca mai stateam la ai mei...acolo imi faceam si eu veacul. pallady/circa 13, trapezului. cand merg la ei, te sun. nu stiu cand va fi, k tocmai m-am certat, iar, cu mama. "sunt obraznik, nu-mi convinee nik, nu o intreb de vorba, am invatzat-o pe ema sa nu stea la ea., ci doar la tzatza, care nu mai ajunge, ofc, etc,etc"

teorie: nutritionistii, unii, monti included, recomanda fructele separat de alte alimente (legume, cereale,lapte), ca gustare intre mese(adik nici desert,dupa felurile de papa principale) . fermenteaza, grabesc tranzitul si nu se mai absorb nutrientii din alimente cum trebe, etc. unii zic kiar sa nu combini mai multefructe la o masa. eu de cand cu monti asa le-am papat, desi inainte imi placeau cu cereale/lapte, paine. rezultatul:lipsa balonare, etc. asa o sa fac si la ema.la ana fac deja si papa mai cu placere fructe ca snack.

poze

povestea noastra

imi pare rau de cearta cu mama ta ..sper sa se rezolve repede

o printesa grabita...

Mergi la inceput