Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Fetelor, nu am luat nici tratament naturist, eu asteptam sa imi vina ciclul dupa Diphereline. Dar uite ca nu a mai venit, din fericire :). Am fost azi la medic, mi-a dat Pregnyl, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Xdidi..felicitari si multi inainte..Nu te mai gandi ca daca ai fi facut pasul asta mai demult alta era situatia...fiecare om are o soarta..iar a ta nu a fost scrisa sa te casatoresti atunci.Nu te mai amagi..ci lupta in continuare..toate ne gadim ce ar fi fost daca..doar ca timpul nu poate fi dat inapoi..trebuie sa ne asumam faptele noastre si sa mergem mai departe...bune rele vom trece peste ele!

Missipi...de 13 ani casatorita?wow..ne dai lectii...eu inca numar zilele..ziua 72 fara alte deviatii majore de la viata mea cotidiana..asa ca inca asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Da ,13 ani..ne cunosteam din liceu (chiar din clasa a.9.a eu - sotul a .11.a) si ne-am gandit de ce nu? Nu am avut alt prieten sau alta relatie.Nu stiu daca este bine sau rau dar asa s-a intamplat.
Dar sa stiti ca chiar daca sunt la menopauza si casatorita de 1000 de ani nu sunt chiar la pensie( implinesc 34 de ani in august).
La inceput nu am vrut bb,am vrut cariera,casa ...si apoi ...
Nu este bine sa astepti,eu am asteptat mult prea mult.
Va pup pe toate si sper ca nu v-am plictisit .
Binenteles ca in continuare -ASTEPT.am mai facut test de ovulatie (le aveam cumparate) si tot negativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
am o stare , azi fac 2 ani de casnicie....puii mei ar trebui sa fiu fericita si bucuroasa, am un sot extraordinar, ne iubim , ne intelegem foarte bine....dar asa simtim lipsa lui bebesper sa-mi treaca , scuze ca sunt offfffftopic , dar stiu ca aici te intelege cineva...
va puuup pe toate

didi

noi am facut 1 am de la nunta pe 4 iulie si trebuia sa sarbatorim in 3..aveam dpn pe 29.06..dar Dzeu nu a vrut de data asta..sper ca poate la anul vom sarbatori in 3...am scris asta pt ca stiu f bine cum te simti, dar totusi suntem norocoase dc avem soti cu care ne intelegem si ii iubim, ne iubesc..trebuie sa vina si bb!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maia123

Fetelor, nu am luat nici tratament naturist, eu asteptam sa imi vina ciclul dupa Diphereline. Dar uite ca nu a mai venit, din fericire :). Am fost azi la medic, mi-a dat Pregnyl, Doamne ajuta!

pai pt ce ti a dat pregnyl daca esti gravi?
eu stiu ca asta se da pt spargerea foliculilor...progesteron pt sustinerea sarcinii trebuia sa ti dea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspii dar de ce nu ovulezi? E normal la endometrioza, sau e normal dupa difereline? Felicitari pentru cei 13 ani si multi inainte.
didi din punctul meu de vedere si tu, dupa facultate, te-ai casatorit devreme. Nu-ti mai face atatea probleme, ca va veni si copilul. Eu m-am casatorit dupa ce-am terminat masterul, care a fost de 2 ani si jumatate, plus ca am facut facultate lunga la stat, plus ca o data i-am refuzat cererea in casatorie, deci, in total, 7 ani de concubinaj, apoi a venit mariajul si...tot fara bebe, dar cu sperante enorme.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felicitari si tie iubitika...cred c-am scris in scelasi timp
Pregnylul contine progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

he he heeeeeei! ce vesti minunate pe aici! in sfarsit s-a mai inveselit atmosfera!

Maia, yupiiiii! ma bucur f. mult pt tine! Savureaza acest moment si nu iti fa griji. Ce ti-e scris e pus acolo deoparte, pt tine ! Un sfat, in caz ca medicul nu ti-a zis...evita baile sau dusurile fierbinti pt o perioada. Nu ca ar fi cazul...daca am inteles bine v-au napadit si pe voi caldurile.

Aditza scumpica, ai facut niste analize sa vezi daca stai bine cu fierul (asta ar explica ametelile, poate?), etc? La mine (sapt.25+) fierul a fost de la bun inceput scazut..si tot nu am avut stari de lesin. Eu am luat la inceput ca vitamine Femibion, acum iau Gynvital. Nu stiu daca se gasesc si la voi. Medicul insa stie mai bine ce sa-ti recomande.In legatura cu arsurile, poate iti trec cu un paharut de lapte rece, sau cu 3 samburi de caise...ceva bazic, in orice caz. Starile astea vor trece mai incolo.

Xdidi, multi ani fericiti alaturi de sot! Sunteti inca la inceput si inca f.tineri, nu iti mai umbri fericirea cu astfel de ganduri!Bebe va veni si el, n-ai tu grija!

Misspii, eu am 5 anisori de casnicie in spate (aproape 6), cu sotul sunt insa din 2001 impreuna. Bebe a venit la noi dupa 4 ani de asteptari, controale, OP, etc. Am facut de curand 35 de ani! Poate sa zica si cucu ca sunt "batrana" pt el...nu ma simt defel asa! Traim alte vremuri, conceptul ma "casatoresc de tanara si fac repede un bebe" e de mult aburit. Si daca mai adaug si multiplele probleme pe care le avem noi cu "ramasul"..ce ar insemna? e cazul sa ma impusc daca trec de 30?

pupici la toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

felicitari si tie iubitika...cred c-am scris in scelasi timp
Pregnylul contine progesteron.

multumesc pentru urari! numai bine si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Maia, bravos!Felicitari!

22+

Mergi la inceput