Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 21
iubitika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maia123 Cred ca am reusit sa activez PM-ul. Ti-am dat un mesaj. |
felicitari Maia
Doamne ajuta! sa ai o sarcina usoara!
Maia123 spune:
Multumesc tuturor! Mi-e teama sa ma bucur, fiind asa devreme...insa e prima data cand vad cum arata cele doua liniute. Va doresc sa aveti parte de bucuria aceasta!
misspii spune:
Felicitari Maia!Esti tare!!
Ma bucur enorm pt tine si-ti doresc numai bine!!
Sper sa se ia si la noi!
Lalely daca afli ceva interesant sa-mi spui si mie.
fancy_mona spune:
Felicitari Maia , Domane ajuta sa ai o sarcina usoara si peste noua luni sa tii in brate un bebe sanatos .

Nici nu stii ce tare ma bucura sa aud de reusita ta , asta imi da si ne da la toate mare nadejde .
aristica spune:
Maia felicitari! 

sa ai sarcina usoara si la termen, cu bebel sanatos si frumos!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lalely07 spune:
Maia.. nu trebuie sa-ti fie teama.Daca ai ramas totul trebuie sa fie bine..conteaza ca ai acolo un samburel mic pe care il vei tine in brate peste 9 luni.
Ai grija de tine, nu te stresa..mergi la medic sa-ti recomande tratament pt sustinerea sarcinii...si totul va fi ok.
Noi suntem oricum aici pe site si te vom incuraja...
Inca o data Dumnezeu ne arata ca se poate...
Poate ne spui si noua ce pastilute, naturiste ai luat ..si ce regim ai tinut (daca ai tinut)
Pupici..
xdidi spune:
salutare fetelor,
am o stare 

, azi fac 2 ani de casnicie
....puii mei ar trebui sa fiu fericita si bucuroasa, am un sot extraordinar, ne iubim , ne intelegem foarte bine....dar asa simtim lipsa lui bebe

sper sa-mi treaca , scuze ca sunt offfffftopic , dar stiu ca aici te intelege cineva...
va puuup pe toate
didi
misspii spune:
La multi ani!2 ani!!!!
super ,sa fiti fericiti si sanatosi.Ma faci sa ma simt batrana ,eu pe 20 sept am 13 ani de la nunta.
Dar tb sa zic - m-am casatorit in primul an de facultate,dupa admitere..ce bine era...
Te pup!
xdidi spune:
merci misspii , eu m-am maritat dupa facultate...ma gandesc ca ar fi fost mai bine sa ma fi maritat din anu I, poate ramaneam pana acum...![]()
didi