Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 20
lalely07 spune:
Buna Fetele...
Am lipsit vreo doua zile dupa forum dar am avut zile grele la munca..
Nu am noutati..nu a venit inca CM-ul..il astept..mi se pare ca m-am mai ingrasat de la ultima injectie, sunt asa tot timpul umflata in burta (banuiesc ca de la VITEX)..durerei nu am mai avut...
Asteptam...poate ..poate
Missipi..abia astept sa merg in concediu..sper insa sa nu vina tocmai atunci...iti dai seama..sa mai am dureri si pe acolo..In legatura cu vremea..nu stiu cat va fi de frumoasa..vezi bine ca si la noi in tara este aiurea si se schimba imediat..
Monaalina te felicit ca ai reucit asa usor dupa Diphe..bravos...ne dai sperante.
Maia123 tu ai facut ultima injectie pe 23 aprilie..eu pe 3 mai...eu am 66 de zilede la ultima injectie si totca si tine..nimic...
In rest...mai nimik.
Cred ca in ultimul timp am mai mancat si alimente interzise...cam mult..
..cei drept...
Pup fetele
aditzaC spune:
HELLO fetele mele dragi
imi cer scuze ca numai am intrat pe la voi am fost prinsa cu multe chestii ..in primul rand am avut licenta ..oral si scris ...am treminat cu 8,95
as fi vrut peste 9 dar asta e, e bine si asa
apoi ...ne apucam de renovari si va dati seama ca tb sa cumparam de toate asadar am tot batut magazinele , plus ca eu nu prea mai duc ca inainte si cand ajungeam acasa vedeam doar patul
am fost la 4 D ..l-am vazut pe bebe , posibil sa fie baietel , era un nebunatic avea manutele pe fata si nu ne lasa sa il vedem ...., totul este ok , creste si se dezvolta bine .In schimb am avut o perioada nasoala , cred ca mi se trem rezervele de calciu si vitamine si am avut niste stari urate gen lesin ...ameteala puternica , greata , transpiratii , ect , acum iau elevit si vad ca incep sa ma simt mai bine , culmea pana la 3 luni nu am avut nimik si acum incep greturile ..
. Pe langa asta ma doare mijlocul ....si imi amorteste piciorul ...asta e ... vad ca am luat si in greutate daca acum cateva zile candtarul arata numai 54 kg acum arata 56,5
..........mai ma supara stomacul cu arsuri sau din cauza digestiei , sau a alimentatiei ca si asa sunt extrem de sensibila cu stomacul .
Bea
am reusit sa citecs in mare , imi pare rau ca nu ai fost ok , stai la pat si fa-te bine ok ?? sa ne dai vesti despre tine
elishor
didi
lucia
fetele mumoase
lalely
draguta ca intotdeauna , nu v-am parasit doar ca intru cum am timp
recunosc ca nu am citit tot ....ma iertati , poate revin si citesc .
aveti mare grija de voi si nu va pierdeti speranta
va pupik pe toate 

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
beatrice75 spune:
Adizaaaaaa, nu-ti fa probleme cu ameteala si starile de lesin,eu ma confrunt zilnic cu ele.Da,colul si-a revenit, dar momentan am placenta previa.
22+

aristica spune:
Sar'mana fanci_mona, ai avut dreptate: am primit circa 3 saptamani cu diphereline, doze mici, inainte de FIV 2, pe langa menopur.
Fata de data trecuta am citit cat am putut de mult despre boala asta si acum imi este foarte frica la acest fiv, chiar ingrozitor de frica, dar, cu Dumnezeu inainte!
Va pup pe toate si ma bucur ca vad ca avem si gravidute 
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
misspii spune:
Felicitari Aditza pt licenta,nota este super si o sa vezi ca peste cativa ani nici nu o sa mai conteze ca nu a fost 9!!!Si eu tot asa aproape de 9 am avut nota dar ,din pacate, la mine au trecut ceva ani de atunci ...Multa sanatate si sarcina cat mai usoara!!!
Lalely ,sunt OK ,nimic nou...Te pup!!!
xdidi spune:
salutare fetelor
Adita felicitari pt licenta si eu am dat-o anu' trecut....stiu cum e si tot anu' trecut am renovat casa in care stam si acum, deci te inteleg perfect...e strasant si obositor
Bea sper ca nu e grav cu placenta , poate trece...bine ca s-a inchis colul si bebe sta acolo cumintel, las ca timpul trece si o stai cu el la piept repejor
eu azi am inceput munca si n-am chefffffff, mi-e somn si sunt in asteptare de cm, asa pe weekend sa vad ce dureri ma intampina dupa laparo
va puuuup

didi
Maia123 spune:
Oare sa fi iesit soarele si pe strada mea?
Va spuneam acum cateva zile de durerile ca de menstruatie....azi am mers la medic si mi-a spus ca sunt insarcinata! Am luat imediat un test de sarcina si a iesit pozitiv!!! Prin urmare, am ramas insarcinata inainte sa imi vina ciclul dupa Diphereline!!! Ati mai auzit de asa cazuri? Mi-e si teama sa spun prietenilor, e devreme...mai astept sa fac analizele si mai vedem. Dumnezeu chiar ca ne asculta rugaciunile. Va tin la curent si bafta tuturor!
lalely07 spune:

Maia123...yupiii..bravo..asta da veste buna!Doamne exista intr-adevar un Dumnezeu..si asculta rugile noastre.
Ai facut ceva special...
caci si noi suntem in asteptare de CM..si poate ne dai reteta sa primim aceeasi veste.Ai prestat fara sa sti de zilele potrivite..sau???Ai tinut regim?Ce naturiste ai luat...
(te-am bombardat cu intrebari)
Te pupic si sa aiba Dzeu gija de voi doi!
Aditza..si tu meriti o
pt nota de la licenta.Bafta si la cumparaturi...stim cum este cu renovatul casei..si noi am renovat anul trecut dupa ce ne-am cumparat apartamentul si a durat asa de mult...parca nu mai trecea timpul sa ma mut in casa mea...
Missipi..si eu sunt la fel..nici un semn..inca asteptam .Sunt in ziua 71..si magandesc sa nu-mi vina in concediu..sincer...Sunt si intr-o faza de mutare/transfer cu serviciu si o sa fac naveta in alt oras..asa ca ma gandescca va fi greu cu bebe..cu incercari, monitorizari..

Beatrice..ai grija de bebe..este el mai agitat dar gata acum cred ca s-a asezat la locul lui..
Eu..sunt inca in asteptare..incep sa ma ingras..am o pofta de mancare..valeuuu...iau vitex in continuare 2 pe zi..si tinctura...
Dar nu mai vine mister...se lasa greuuu