Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 19
Maia123 spune:
Lalely, multumim pentru incurajari! Este intr-adevar destul de greu sa te gandesti ca FIV e singura solutie.
Am si eu o nelamurire: am facut ultima injectie cu Diphereline (a 3-a fiola) pe 23 aprilie 2010, asta insemnand acum acum 76 de zile. De curand, adica de vreo 2 saptamani, am dureri in zona pelvina si in partea dreapta putin mai sus, unde ar fi bila(!?!). Durerile sunt asemenatoare celor menstruale sau celor cand racesti in aceasta zona, insa chiar dupa 76 de zile, ciclul nu apare. Voi ce credeti? Ar trebui sa ma impacientez? Sa ma duc la medic?
Cat depre bufeuri si dureri de cap, aceastea au trecut, din fericire.
Multumesc din suflet!
Maia123 spune:
Practic ar fi aproape 4.5 luni in total de cand sunt la menopauza (de la prima injectie cu Diphereline). Oare e ok? Cat sa mai astept linistita sa revina totul la normal? Ca medicul mi-a zis sa merg la el cand imi revine ciclul, nu mai devreme. Merci mult!
marinalina spune:
FETELOR EU AM FACUT ULTIMA INJECTIE DE DIPHERELINE PE 28 FEBRUARIE 2010 SI MENSTRA MI-A VENIT PE 20 MAI 2010 ADICA LA 80 DE ZILE.BUFEURI NU MAI AVEAM ASA PUTERNICE DE LA INCEPUTUL LUI MAI 2010. DUPA ULTIMA INJECTIE AM TINUT UN REGIM ALIMENTAR FARA CARNE DE PORC FARA ZAHAR, CAFEA, OUA SI AM LUAT VITAMINA E SI ACID FOLIC, IAR PE 18 IUNIE 2010 MI-A IESIT TEST POZITIV. SE POATE SI TREBUIE SA AVETI INCREDERE.
VA PUP
iubitika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Buna seara dragele mele! Gata, am facut si a doua injectie cu Diphereline. Cred ca de acum incepe adevarata menopauza ![]() ![]() Sper sa nu vina si canicula cu ea!![]() Deocamdata ma simt bine. Lalely imi pare rau scumpo ca te-au durut ovarele. Sper ca esti mai bine acum.![]() Fetelor, haideti sa fim mai optimiste! Stiti si voi ca un psihic pozitiv conteaza mult in lupta cu infertilitatea.Spunea una dintre fetele noi ca pentru endometrioase sansa e FIV-ul. NU E ASA! Si, Doamne ajuta, dovezi avem cu zecile. Numai fetele care ne-au lasat povestile lor de succes sunt o gramada. Recomandarea pentru FIV tine mult si de alte afectiuni asociate si alte probleme. Nicidecum nu vreau sa minimalizez afectiunea noastra. Da, este o boala grava si cronica, din pacate, dar cu tratament asociat, cu mult optimism si indarjire poate fi tinuta sub control. Didishor, Misspii, Boo, Panseluta, Aditza, Mona si toate fetele nou-venite multi pupici si o imbratisare forte pentru fiecare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babyboom ...vino la mami...acum![]() ![]() |
multumim pentru urari si incurajari...
da, trebuie sa fim optimiste, trebuie sa luptam si sa obtinem ce vrem!
misspii spune:
Maya, eu am facut 6 inj ,ultima pe 10 mai,inca nu am cm dar medicul meu a zis ca daca nu vine in 3 luni de la ultima inj sa ma duc la control.Tu cate inj ai facut ? Eu zic ca cel mai bine este sa mergi la medic sau daca poti sa-l suni si sa-l intrebi.
Nu a zis ca-n caz ca nu vine sa mergi la control dupa anumita perioada?
Ellyshor spune:
Neata gagici!
Marinalina FELICITARI!!! Sa-ti ajute Dumnezeu si de aici inainte, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Vedeti fetelor ca se poate?????

Iubitika
stiu ca sunt momente cand orice incurajare este de prisos, trec si eu prin episoade din astea, si cred ca toate fetele care se lupta cu infertilitatea au trecut prin asa ceva, dar...DAR nu trebuie sa uitam niciodata ca lupta nu este pierduta atata timp cat noi nu renuntam. Bafta multa iti doresc si multa sanatate!

Maia
imi pare rau ca nu te pot ajuta....eu n-am ajuns inca acolo. Abia am facut a doua injectie. Cred insa ca mai trebuie sa ai putintica rabdare.![]()
Va pupic dulce fetelor!!!

Babyboom
...vino la mami...acum

fancy_mona spune:
| citat din mesajul lui marinalina FETELOR EU AM FACUT ULTIMA INJECTIE DE DIPHERELINE PE 28 FEBRUARIE 2010 SI MENSTRA MI-A VENIT PE 20 MAI 2010 ADICA LA 80 DE ZILE.BUFEURI NU MAI AVEAM ASA PUTERNICE DE LA INCEPUTUL LUI MAI 2010. DUPA ULTIMA INJECTIE AM TINUT UN REGIM ALIMENTAR FARA CARNE DE PORC FARA ZAHAR, CAFEA, OUA SI AM LUAT VITAMINA E SI ACID FOLIC, IAR PE 18 IUNIE 2010 MI-A IESIT TEST POZITIV. SE POATE SI TREBUIE SA AVETI INCREDERE. VA PUP |
FELICITARi !!!! Doamne ajuta sa fii o mamica fericita si bebe sa fie sanatos . 

iubitika spune:
| citat din mesajul lui marinalina FETELOR EU AM FACUT ULTIMA INJECTIE DE DIPHERELINE PE 28 FEBRUARIE 2010 SI MENSTRA MI-A VENIT PE 20 MAI 2010 ADICA LA 80 DE ZILE.BUFEURI NU MAI AVEAM ASA PUTERNICE DE LA INCEPUTUL LUI MAI 2010. DUPA ULTIMA INJECTIE AM TINUT UN REGIM ALIMENTAR FARA CARNE DE PORC FARA ZAHAR, CAFEA, OUA SI AM LUAT VITAMINA E SI ACID FOLIC, IAR PE 18 IUNIE 2010 MI-A IESIT TEST POZITIV. SE POATE SI TREBUIE SA AVETI INCREDERE. VA PUP |
felicitari! sarcina usoare si bebe sanatos si la termen!
sa ia parte numai de bucurii!
iubitika spune:
| citat din mesajul lui Ellyshor Neata gagici! Marinalina FELICITARI!!! Sa-ti ajute Dumnezeu si de aici inainte, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! ![]() Vedeti fetelor ca se poate????? ![]() ![]() ![]() Iubitika stiu ca sunt momente cand orice incurajare este de prisos, trec si eu prin episoade din astea, si cred ca toate fetele care se lupta cu infertilitatea au trecut prin asa ceva, dar...DAR nu trebuie sa uitam niciodata ca lupta nu este pierduta atata timp cat noi nu renuntam. Bafta multa iti doresc si multa sanatate!![]() ![]() ![]() Maia imi pare rau ca nu te pot ajuta....eu n-am ajuns inca acolo. Abia am facut a doua injectie. Cred insa ca mai trebuie sa ai putintica rabdare.Va pupic dulce fetelor!!! ![]() ![]() ![]() Babyboom ...vino la mami...acum![]() ![]() |
ai dreptate..am si eu perioade mai grele ca voi toate probabil, dar in nici un caz nu abandonez lupta!
multa sanatate si tie! si sa vina bebele dorit cat mai repede!
Maia123 spune:
| citat din mesajul lui misspii Maya, eu am facut 6 inj ,ultima pe 10 mai,inca nu am cm dar medicul meu a zis ca daca nu vine in 3 luni de la ultima inj sa ma duc la control.Tu cate inj ai facut ? Eu zic ca cel mai bine este sa mergi la medic sau daca poti sa-l suni si sa-l intrebi. Nu a zis ca-n caz ca nu vine sa mergi la control dupa anumita perioada? |
Misspii, medicul mi-a zis sa merg la el cand imi vine ciclul, ca doar atunci inseamna ca organismul si-a revenit la normal, adica a eliminat substantele care au indus menopauza. Citind pe aici, cred ca ar trebui sa mai astept putin, inca nu am 3 luni de la ultima injectie, care a fost pe 23 aprilie 2010. Am facut doar 3 injectii, iar medicul care m-a operata laparo si mi-a dat tratament e Dr Tutunaru. Problema mea e ca nu dau usor de medic, l-am sunat, nu raspunde...i-am trimis mesaj si nu a raspuns....ma intreb daca e firesc sa am simptomele din preajma menstrei atata timp (sunt cred cam 2 saptamani d ecand le resimt zilnic). E senzatia aia ca ai racit in acea zona...