Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (520)
Raspunsuri - Pagina 20
PaulaFrida spune:
da Medeea se vad pozele
,sunt f.frumoase fetitzele,seamana cu tine 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
anamira spune:
Medeea sunt superbe fetitele
la fel si tu. Sa aveti parte de toata fericirea din lume 
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">My Ticker
PaulaFrida spune:
Yasmi se vede o liniutza,mai slabutza,dar e acolo,pt linistea ta,repeta testul peste vreo 2 zile,ar trebui sa se dubleze valoarea Hcg si atunci o sa se vada bine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
bb_yasmi spune:
medeea nu fac ca oricum in 3 zile se v a vedea si mai bine....
am mai facut 3 pozici aici: parca se vede mai bine
asta e recompensa pt examenul de traseu ieri picat :))))
aaa si vreau sa va spun ca doar o singura data am prestat in perioada fertila :) dar a fost cu mare "foc"...![]()
![]()
am sa merg la farmacie sa imi cumpar un sure check si il execut si pe ala azi. desi am toate simptomele de uratzi..durere de burtica....si de spate ( ceea ce de obicei nu aveam)
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
camcris spune:
yasmi esti cu bebe la purtator sigur, bravo

felicitari pentru bb sa te ajute DD sa stea cuminte pana la termen, sa fiti sanatosi
, eu zic sa mai repeti testul si maine, dar sigur este BB 
madutza_bra spune:
bb-yasmi,

daaaaaaa e bebe!!!
Felicitari. Asa a fost si la mine primul test, nu stiam din ce unghi sa-l mai pozez ca sa se vada a doua liniuta si in pozA 
FELICITARI!!!!
testul e barza, nu? fa peste 2 zile un shure-check sa vezi ce linie groasa si frumoasa o sa ai
.
A numarat cineva gravidutele de luna asta? ..ca eu am pierdut sirul 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
va multumesc! in realitate e mult mai clara.
medeea ai 2 printese minunate!! tot inca o fetita imi doresc si eu!!
am uitat sa felicit ultimele gravidutze: madutza, sherbi felicitari!!!! desi nu am intrat sa va felicit v a m citit. se pare ca e luna mamicilor cu bb 2 ![]()
happy mom &

camcris spune:
medeea76nou ce fetite frumoase ai
, sa-ti traiasaca si sa fie snatoase
vas
te sustinem in continuare pana nu vin rusii mai este o speranta, oricum ai facut prea devreme testu ![]()
mada sa vii cu vesti bune de la dr., dar eu stiu sigur ca este bine
paula si tie sa-ti spuna dr. numai de bine, si sa va dea liber la bb
cosmi
ce bine ca mai treci pe la noi, tu tot nu ai de gand sa bagi un test hai ca poate e ceva
doula
ce mai faci? sa stii ca nu te-am uitat 

si la restul fetelor
medeea76nou spune:
Sa stiti ca nu am uitat cat de greu a fost si cat de mult am suferit. Cele 7 sarcini au fost pierdute pe parcursul unui an! Va doresc sa aveti multa putere si, mai ales, incredere!
Si sa stiti ca bebe vine la voi atunci cand sunteti pregatite. Multe femei isi doresc sa aiba copii, fara sa stie ce inseamna sa ii ai. Ce inseamna sa-ti stea inima in gat la fiecare stranut sau vomitat, sa plangi cu el cand plange, fara sa poata sa-ti spuna de ce, sa stai nopti intregi cu el in brate, fara ca febra sa ii scada, sa-ti fie teama ca ramai fara el, sa tresari daca tuseste, sa te simti uneori neputincioasa. Atunci cand iti doresti mult un copil si el intarzie sa apara, Doamne-Doamne, de fapt, te intareste. Iti da putere pentru ceea ce urmeaza. De-asta spun eu ca toate isi au o ordine precisa. Evident, nimic nu se compara cu bucuria de a-ti vedea minunile crescand sanatoase, de a realiza micile personalitati din casa si din sufletul tau, carora sa le adaugi un pic de bunatate, o buna crestere, sa le inveti bucuria de a trai, aprecierea de a exista. Fiti tari, iar daca mai trece o luna si iar va vine ciclul, mergeti cu curaj inainte, nu cu tristete, invatati sa apreciati tot ceea ce aveti, in fiecare moment, asa cum aveti. Intr-o zi, sufletul vostru va fi mai plin, cand va veti tine puiutii mici in brate.
bb_yasmi spune:
madutza ce peste 2 zile acum merg sa cumpar un sure check...![]()
testul e femina cred, aseara ma facut si un narcis care se vedea slab-slab de tot.
si nah sa mai zici ca, copilasii nu presimt bine???? ![]()
acum problema mea e alta, mai am doar o luna de somaj,....

happy mom &