Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (520)
Raspunsuri - Pagina 19
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra roxy, hai ca sambata tb sa fie ziua norocoasa ![]() Plec in concediu duminica la bulgari si pana atunci vreu sa vad cel putin 3 gravidute: tu, lia si vas ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
sa te auda DUMNEZEU

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bb_yasmi spune:
buna dimi
madutza pe mine nu ai vrea sa ma vezi???![]()
le-am facut acum 5 minute, nu se prea vede in pozici prea bine, dar in realitate se vede ceva-ceva, azi z 26 din 31. cea care m a pus pe ganduri sa fac testul a fost iasminica care de 2 zile ma tot intreaba daca am bebe in burtica...
astept parerile voastre, daca vedeti ceva...![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
diferenta fata de data trecuta cand mi-a iesit fals pozitiv e ac atunci era doar o umbra , dungulita, acum este lata si rozalie pala.
happy mom &

bb_yasmi spune:
heeyyy acum nu mai e nimeni????
happy mom &

roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra roxy, hai ca sambata tb sa fie ziua norocoasa ![]() Plec in concediu duminica la bulgari si pana atunci vreu sa vad cel putin 3 gravidute: tu, lia si vas ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
madutza cu siguranta

In asteptarea unei minuni
anamira spune:
Neata fetele!
Va anunt ca si eu tb sa ma testez la sf acestui weekend insa totusi cred ca nu mai devreme de luni sau marti. Ca simptome am tot felul de intepaturi prin burtica de zici ca am infectie urinara, sunt ff balonata chiar daca n-am probleme cu mersul la baie, mi s-au marit sanii dar nu sunt durerosi pt. ca iau Vitex, doar sfarcurile sunt sensibile ![]()
Sperante nu prea am ca n-am prestat in perioada fertila decat in ziua 16, bine ca am facut aproape in fiecare zi pana atunci
asa ca io cred ca spun pas luna aceasta. Important e ca am ovulat, eu avand probleme cu partea aceasta![]()
multi
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">My Ticker
medeea76nou spune:
bb yasmi, se vede bine!!!
De ce nu va faceti voi, fetele care sunteti in primele 7-10 zile DPO un beta Hcg din sange? Rezultatul se da in aceeasi zi si ala e 100% sigur.
Eu prevad 3 gravidute in sesiunea urmatoare, astept cu nerabdare rezultatele testelor! Bb yasmi, e cu ochisori, eu as face repede o dozare din sange!
anamira spune:
Yasmi sigur e bebica acolo numa ca ai facut testul prea devreme. Eu zic sa mai faci unul peste 2-3 zile si sigur o sa iasa a 2-a liniuta mai intensa.
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">My Ticker

4+