Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nico tin munii sa fie totul bine maine la morfo si sa ne aduci vesti cat mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Sanatate multa tuturor boboceilor bolnaviori si parintilor o noapte linistita.

Va pup si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, Lumi, Ange .Alexa nu face febra decat f f f rar, iar atunci binenteles fugim la dr. ne vede, ne povesteste ce are, ne da reteta iar eu apoi sun dr la buc si ne da tratament. acum doar muceste si tuseste:(
Nikol multa bafta maine
Ce ma oftic ca nu pot vedea filmuletul cu Ava si pozele Nerantulei, sunt pe tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razvan al meu nu se mai oprea cu goanga lui...il distra tare

Nerantula, ne spui si noua ce e cu chestia aia pe care o calarea Griuia? e a voastra sau era de inchiriat? daca e a voastra, vreau si eu detalii
voiam sa intreb si de costum...da sigur a fost scump

tr sa-i fac si eu lui R o ie, ceva pt plaja, ca deja mi-a facut alergie la caldura...cred...ca in soare nu a stat, adica in curte avem umbra si pe alocuri soare, dar l-am dat cu crema, a fost imbracat, a avut palarie...deci ceva musai ii tr la mare...
insa, daca face la caldura...e nasol si asta e...
are asha niste brobonele mici mici, care seara dispar..sunt pe umeri, in jurul gatului...

Kllemi, ce pot sa zic este ca la capitolul facut voluntar la olita/wc, tr rabdaaaaaare muuuulta! accidentele sunt inevitabile...
v-ati distrat azi, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Clau, si Teo face asa, si nu de la soare, ci de la caldura. De fapt amandoi...

Omron eu nu am gasit decat cu compresor, si era foarte zgomotos. Si scump ca naiba, nu vreau sa ma gandesc cat costa cel cu ultrasunete.

Joycare pare cam acelasi tier cu Laica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

eu am omron si e intradevar zgomotos...dar atunci cand l-am luat era singura optiune de moment fiind fff urgent

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dupa ce am admirat burtici divine :), mamici fermecatoare si bobocei de toata frumusetea, va trimit si eu link la pozele de la mare pe emailul comun

enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut,

in primul rand La multi ani doamnelor care s-au sarbaorit in absenta mea. Sper ca v-ati distrat bine si va simtiti bine chiar cu an in plus.

Am vazut povestea Anamonei despre cum a stat thea la san 4 ore. Eu cred ca-i e rau de masina sau are in tot cazul un disconfort. Gandeste-te ca daca te-ai simti la fel si ai avea un remediu bun la toate langa tine ai apela la el cu incredere. Cred de asemenea ca e doar o faza si sper ca in avion sa nu faca la fel.

Nu am citit totul din urma dar... si eu as fi vrut ceva de la huland's. Bani o sa am pe 20 - in nicu caz mai devreme. Ma puteti primi in conditiile astea? O s citesc restul poate maine, trebuie sa ne culcam acum, am facut ce-am facut si tooot tarziu ne-am culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si acum un pic despre noi

am fost azi la pediatra, i-am povestit despre crizutele Theiei, de fapt nici nu a trebuit sa spun prea multe ca a facut o demonstratie pe viu ( e drept ii era si somn). In fine cu mare parere de rau mi-a recomandat sa o intarc, pentru Thea nu e deloc benefic sa depinda in asa hal de tzitzi si de ce sa nu recunosc, nici pentru mine.

In sinea mea cred ca am facut o greseala pe undeva, ca am interpretat gresit AP -ul, ca trebuia sa gasesc metode de distragere a atentiei atunci cand o supara ceva si nu sa o mufez imediat. Asta e acum, nu pot intoarce timpul inapoi, pe un fond de oboseala dupa un servici extrem de stresant, am ales gresit calea cea mai usoara.

ce mi-am propus sa fac acum: as vrea ca saptamana asta sa nu o mai alaptez de fiecare data cand cere, sa ma limitez doar de dimineata, cand ma intorc de la servici si seara la culcare. Apoi saptamana viitoare de luni pana vineri o las la bona acasa sau va veni ea acasa la noi iar eu si sotul vom pleca in bucuresti la apartament.

Sper ca peste 2 saptamani cand vom pleca in Anglia sa fie intarcata si sa nu ceara la tzitzi in avion....in urma cu o luna cand am facut aranjamentele de calatorie nici nu ma gandeam ca voi ajunge aici, m-am gandit sa o iau cu mine tocmai ca sa nu o intarc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

bantui forumul

300 singur ca te poti baga la comanda, inca nu ne nimic final

alocatiile pt copii or veni luna aceasta?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput