Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
Niko tinem pumnii la morfo 
Nerantula vazut burtica frumoasa iar G e de vis cu ochisorii lui frumosi foc 
Clau mor dupa R, doamne cat de scumpic e
. La noi goanga e "go go" si trece singurica cu degetele pe picioare
Mimihoo multa sanatate Sofiei
, sa scapati repede de otita, offf pacatoase mai sunt
LE: am o tst de tot rasul
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
andy.p spune:
Nerantula ce scump e Gruia
..se vede ca i-a placut in apa
,iar tu arati super![]()
Clau mortal Razvanel
...la noi e pepea.![]()
Niko bafta maine

Mimihoo sanantate multa Sofiei
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
kllemi spune:
nerantula i'm in love 
....cat este de frumooooosss
.....dar am si eu o curiozitate...nu cade din patul ala care i l-ai facut?? sti de ce te intreb??...ca eu cu Amalia vreau sa zic ca ma trezesc cu ea pe la picioare si ne gandeam si noi sa ii facem patut dar cred ca trebuie o protectie cat patul ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi Si un episod dragut din viatza noastra ![]() ...deci m-am lecuit si statul dezbracata fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |

mi se pare tare haioasa povestea si parca ma vad pe mine cu Irina. Macar te ajuta
clau_geo spune:
Si de cateva zile ma "amuz" cu o alta apucatura a ei. Ca sa scap de mania de a aduna prostii de pe jos, prostii care in final ajung in gura ei ii tot spun sa mi le dea mie. Si azi "da la mama" si maine tot i-am repetat "da la mama" si in final a priceput copilul sa mi le dea, numai ca mi le baga mie in gura.
Cu firmiturile a mai fost cum a mai fost, dar ieri a mi-a dat o gargarita 
E clar ca avem o problema de comunicare, acum ii tot repet sa imi dea in mana dar fara rezultat.
[/quote]
e dementiala ![]()
![]()
imi vine sa o mananc pe ea, nu gargarita, pe garaga ti-o lasam tie daca a fost cu dedicatie ![]()
foarte tareeeee
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo 'nseara! Acum 30' am intrat in casa. Am stat in IOR pana s-a trezit si am venit agale spre casa, am luat medicamentele ... Sofia nu are mastoidita! Are otita seroasa si rinoadenoidita sau ceva de genul asta. Fara antibiotice dar cu foarte multe picaturi si spalaturi nazale. si ciproxol de pus in ureche. Peste 2 saptamani mergem la control. E super doctorita! dar musai trebe acolo cu programare ca altfel staaaaaaaai de nu mai poti. si... avem voie la gradinita, desi ii este frica sa nu ia alte boli de pe acolo. Am vb cu dir. si nu sunt copii bolnavi. :) Cand am ajuns am dezbracat Sofia la piele si a mancat 2 necatrine. Ne-am distrat foarte tare. Va dati seama ce era pe ea de suc. si-acum problema: trebuie sa cumpar aparat de aerosoli, dr. mi-a spus ca sa-l iau pe cel mai ieftin ..150 ron dar cam toate sunt in jur de 300 ron. Bine, ea mi-a spus sa imprumut o saptamana un aparat .. da' de unde ...? Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
iti doresc multa multa santate si vezi ca la Sensiblu si al Help net sunt reduceri la ap. de aerosoli Omron, ceva in jur de 250 lei si chiar sunt bune. eu nu iti recomand sa iei ceva ieftin ca veti avea cu siguranta nevoie si voi si buburuza, in multe alte dati. E mai sigur sa iei ceva calitativ cu care sa nu stai mereu la reparat.
Bafta multa
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Am fost si noi la mare si www.youtube.com/watch?v=ygafqrkIEXw" target="_blank">ne-a placut Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
foarte frumoss Gruia, are niste ochisorii
, iare tu mami arati tare bine pt o graviduta , eu sunt cam ca tine la burtica si nu am nici un alt bebe 

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo despre aparat, am gasit Laica si joycare. Aveti idee care-i mai bun? Am citit niste comentarii la Laica ... si in caz de ceva probleme trebuie trimis pana la Oradea ... Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
noi avem cantar Laica si suntem multumiti de el, ins anu stiu cum este ap. de aerosoli, iar pe celalat scuze dar nu-l stiu.
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui claudinna de ras www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
tare haios cu goanga lui