Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am fost si noi la mare si www.youtube.com/watch?v=ygafqrkIEXw" target="_blank">ne-a placut

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula mama ce am p[ierdut plecand la Bucuresti.Super frumos Gruia, ah daca l-ar fi vazut Karinutza si pe el l-ar fi vrut.
S-a bronzat piciulinul cu costum UV?
Iar tu Florina arati foarte bine pentru o gravidutza, nici nu-ti dai seama.
Sper ca v-a priit plimbarea, fie ea si scurta.

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, noi de mult suspinam dupa Karinuta, dar e mare inghesuiala, frate, la portita ei Gruia e bronzat din parc ca un tractorist, pana am inceput sa-l dau cu crema, prin costum nu cred ca s-a mai bronzat, nici nu prea avea cum, ca nu am stat la ore grele in soare .. iar dimineata pana pe la 9:30 a fost nud
Cat despre mine , multumesc, dar eu ma simt o super-balena, mai am 2 kg si ajung la greutatea din preziua nasterii lui G, deja visez electrostimulari, aerobic, cure de slabire, etc. ...
K&K si bafta maine la morfofetala!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

despre aparat, am gasit Laica si joycare. Aveti idee care-i mai bun?

Am citit niste comentarii la Laica ... si in caz de ceva probleme trebuie trimis pana la Oradea ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mihaela, eu am Joycare si sunt foarte multumita de el. A fost 285 lei, este silentios, are tub flexibil si din pacate il folosim la greu. Plecam si in concediu cu el si toate fiolele

Eu mai am un Zepter, dar sincer nu te-as incurca cu el, nu are tub flexibil si trebuie sa stai cu el in mana fix sa nu se verse substanta, si copilul cuminte cu fatza in masca nemiscat... exact motivul pentru care am luat altul.

Nu este o investitie proasta, cel putin eu zic ca lui Teo i-a salvat viata intr-o noapte, deci deja s-a amortizat...

Mergi la inceput

Credeam si eu ca Laica e mai bun, dar era lipsa stoc peste tot prin 10 farmacii de am umblat/sunat atunci. S-o fi rezolvat criza??

Nu stiu ce sa-ti pun de service, unde se face la Joycare daca mai gasesc hartiile iti las vorba.

Mergi la inceput

Ada, ce bine ca mi-ai raspuns

acesta este?: http:// www. mykids . ro /sanatatea-copilului-c11/aparate-electrice-pentru-sanatatea-copiilor-s95/aerosol-electric-cu-ultrasunete-pentru-copii-joycare-d574.html

este din Oradea firma si coista 235 ron, in bucuresti costa 259 ron
in sensiblu l-am vazut cu 287 ron

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Da, acela este. Service se face tot la Oradea.

Eu l-am luat de la ArtaFarm de la mine din cartier, parca atata am dat pe el, 285, poate nu mai tin bine minte.
Ideea e ca umblasem dupa Laica, nu gasisem nicaieri, aveam nevoie "AZI!!!"
... asa ca, am luat ce am gasit langa casa mai repede, aceea fiind ultima farmacie de pe lista care mai putea avea Laica pe stoc (vorbisem pana si cu area sales pe bucuresti...).

Este facut in Italia, si, desi am avut oarece indoieli, a fost ok pana acum.

Mergi la inceput

ahaaaaa, multzam mult de tot!
sanatate multa la voinici!

post-edit: o sa-l luam pe cel de la sensiblu ca, cu transportul tot pe acolo ajungem la bani ...

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

de ras

Mergi la inceput