Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Lumi multa sanatate pretiosului

multumesc!
am vb cu dr, zice sa mai asteptam 3 zile sa vedem ce-i cu febra asta si daca apar alte simptome. fara antibiotic sau alte minuni pana atunci... e tare aiurea cand se imbolnavesc pe rand, la o sapt si ceva distanta. e mai greu cand sunt amandoi bolnavi, dar macar dureaza mai putin...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bunaaaaa.... ...domne e greu...jos palaria ptr, fetele care au timp si de forumeala...eu cand ma pun un pic la calc. se intampla cate ceva...deci nu exista data, sa stau si eu 2 min. sa respir...si sa pot citi doua randuri ..chiar si cand doarme eu am catye ceva de facut ...in fine

Suntem relativ bine...dupa un episod urat de muci si febra...care nu a tinut mai mult de doua zile....am fost sambata la curte (noi avem o casa in voluntari) sa montam o pompa ptr. putz...copilul a stat numai dezbracat, pe vremea asta,...dupa ce a fost montata pompa si a vazut ea cum sta treaba cu apa nu am mai putut sa o luam de acolo....si sa cam jucat un pic cu apa aia rece din putz....si fiindca ni sa stricat si AC la masina am fost nevoiti sa ne intoarcem acasa cu geamurile putin deschise....si de aici a urmat distractia......nu a dormit nici sambata noaptea, nici dumninica....din cauza ca nu a putut sa respire ...in fine acum suntem ok

lumi era si normal sa nu fie amnadoi la fel...acum eu te intreb care este mai mare Robi sau Edi???....de obicei cel mare este mai rau...iar cel mic stie lucru asta si deaia este un bun incasator .....nu poti sa sti cum se va intoarce roata

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Si un episod dragut din viatza noastra ....am realizat ieri ca a inceput sa faca kk destul de tare, chiar ca o oaie pot spune, si ce-mi propun azi, ia sa o las putin dezbracata....bineinteles ca a intrat oita in actiune....a trantit un kk-tel....sa uitat la el a fugit...ii zic: "hai la wc sa facem kk" stiind sigur ca nu a terminat de facut imi raspunde "nu-nu"....tot incercand sa o conving il iau pe "individ" de pe jos cu un servetel si ma duc sa il arunc in wc....cand ma intorc ea daduse drumu si la restu" si incercase sa ma ajute...adica sa il ia ea cu servetelul sa mi-l aduca....nu pot sa va spun ce a facut pe jos ...deci m-am lecuit si statul dezbracata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

buna ziu si de la noi

Lumi multa sanatate puiului .

Clau m-am uitat la filmutet, tare scump e R

Miruna felicitari pentru operatiunea olita

Alina multa sanatate. Eu la Crina am folosi la aerosoli si Flixotide Nebules 0.5mg/2ml, este bun, cel putin la ea a functionat ultima oara

noi ne-am balacit in spuma iar, mai intai fetele..apoi m-am baricadat si eu pt un dus scurt

vb de locuri umbroase...eeeehhh, eu am gasit metoda perfecta[:P], in curte sub un paravan de cearceafuri

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici caldurosi si din vestul tarii (poate nu de asta aveati nevoie dar nah, asta avem asta dam)

Vad ca se tot vorbeste despre batausi, nu stiu, nu am vazut, fica'mea e aia care si-o ia in general si din cauza asta cred ca e cam speriata de bombe uneori.
Din cate am patit pana acum parintii, bunicii sau cine mai era cu copii respectivi nu aveau prea mare vina, nu am vazut nici unul cu vre-un zambet pe fata sau sa spuna ca nah, asa sunt copii... probabil ca daca intalneam vre-un specimen din asta ii aratam cum sunt adultii.

In schimb la impartit mereu avem probleme, face numai cum vrea ea. Uneori nu da lucrul respectiv din mana, alteori il da din proprie initiativa si in al treilea si cel mai distractiv mod il da fortat. Adica vrei-nu vrei trebuie sa iei.

Si de cateva zile ma "amuz" cu o alta apucatura a ei. Ca sa scap de mania de a aduna prostii de pe jos, prostii care in final ajung in gura ei ii tot spun sa mi le dea mie. Si azi "da la mama" si maine tot i-am repetat "da la mama" si in final a priceput copilul sa mi le dea, numai ca mi le baga mie in gura. Cu firmiturile a mai fost cum a mai fost, dar ieri a mi-a dat o gargarita
E clar ca avem o problema de comunicare, acum ii tot repet sa imi dea in mana dar fara rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ce dulce e Deea!

Mergi la inceput

Irina , scuza-ma te rog, dar am ras putin la postul tau. Eu Crinei ii zic sa imi dea dar intind si mana, incearca si asa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Kllemi, , si noi avem o problema cu apa cand bagam pompa..adica CRINA, se baga peste tot

Mergi la inceput

ange ...si nimic, adica apa aia este fffffff rece...dar banuiesc ca este obisnuita

ada loc umbros si racoros...eu votez tot IOR ptr. ca pe acolo ne facem veacul si sunt o gramada de locuri umbroase....dar cam tzantzaroase...de 2 zile vreau sa spun ca ma rupe la picioare ff tare...si cica ar fi dat cu insecticide....ash...da de unde..vrajeala de 2 lei...in fine....cum a fost la mare?? nu am apucat sa citesc din urma

claudinna mai, mai, mai ce baiat mare ai tu acolo....cum le stie el pe toate ....a mea nu le stie dupa nume...adica sa le zica ea....eu i le spun si ea imi spune cu fac animalele respective ...mi-a fost mai usor sa o invat de la un an cum fac si ea acum doar asa stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

'nseara!

Acum 30' am intrat in casa. Am stat in IOR pana s-a trezit si am venit agale spre casa, am luat medicamentele ...

Sofia nu are mastoidita! Are otita seroasa si rinoadenoidita sau ceva de genul asta. Fara antibiotice dar cu foarte multe picaturi si spalaturi nazale. si ciproxol de pus in ureche. Peste 2 saptamani mergem la control. E super doctorita! dar musai trebe acolo cu programare ca altfel staaaaaaaai de nu mai poti. si... avem voie la gradinita, desi ii este frica sa nu ia alte boli de pe acolo. Am vb cu dir. si nu sunt copii bolnavi. :)
Cand am ajuns am dezbracat Sofia la piele si a mancat 2 necatrine. Ne-am distrat foarte tare. Va dati seama ce era pe ea de suc.

si-acum problema: trebuie sa cumpar aparat de aerosoli, dr. mi-a spus ca sa-l iau pe cel mai ieftin ..150 ron dar cam toate sunt in jur de 300 ron. Bine, ea mi-a spus sa imprumut o saptamana un aparat .. da' de unde ...?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput