Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Radu al meu doarme de la 2. Am stat toata dimineata in parc...a fost tare fain.

Ada super pozicile. Se vede ca le-a placut mult la mare baietilor

Oana interesant carutul

Lumi multa sanatate pretiosului

Clau super Razvanel...i-a placut mult si lui Radu..s-a uitat foarte atent la filmulet...cand ai intrebat...cum face rata? chit chit?? Radu..nuuuuu..mac mac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
Ada misto pozele si ... ma repet, superbi copilashi, bine nici divele nu's mai prejos:)))

Sunt o diva sunt o diva ...ola lalalalala

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

vorbeati de minunile pe care le face acc pt tuse. tuseste si alexa de rupe, sec si f f des. se potriveste acc100 pt copii? cum il dau? sau mai bine zis in ce forma sa cumpar pt aerosoli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:

vorbeati de minunile pe care le face acc pt tuse. tuseste si alexa de rupe, sec si f f des. se potriveste acc100 pt copii? cum il dau? sau mai bine zis in ce forma sa cumpar pt aerosoli?

Multa sanatate!

Cel mai bine vorbesti cu dr. Eu i-am facut lui Teo aerosoli cu fiole injectabile ACC injekt 300mg/3ml
Parerea mea e ca i-a facut foarte rau!!! (desi aveam recomandare de la dr.)
Pana vorbesti si ai o parere avizata, poti sa incerci sa ii dai Ipeca, o singura doza de 200, doar daca se sufoca si se ineaca de la tuse si pare ca da in vomitat.
La Teo a mers, la mine a mers, mai mult nu stiu...
Ambroxol mai mergea la Teo bine.

Mergi la inceput

Ada, Nikol Dive cu D mare, acu' serios vb sunteti niste mamici minunate.

Mergi la inceput

deci sigur nu m-ai confundat cu frumoasa Cristinescu??

io eram aia mare de nu incapea pe chaisloungue... cu pau rosu

Mergi la inceput

Ada multu de raspuns. imi formasem alta parere de acc:( hai sa-ti spun cum decurge o vizita la dr din pitesti. vede, asculta, casca gura ... daaa. rosu in gat deci antibiotic, asa ca mai bine ma lipsesc cred ca o sa-i iau prospan ca si-a facut efectul bine la fratica. si aerosoli o sa-i fac cu ser si atat.
hai mai ca te recunosc dupa "pau rosu", cu toate sunteti frumoase:) iar poza cu nazdravanii in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

baby_boy, asta e jocul favorit zilele astea. eu il intreb despre un animal si-i spun cum face alt animal...si el:"nu, nuuuu, nu face asa!!"...ieri era cu cohii dupa un fluture
deci Raducu a fost pe faza!!
jocul asta l-am vazut la un filmuelt pe net si cred ca e potrivit pt acum, dar si pt mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:

Ada multu de raspuns. imi formasem alta parere de acc:( hai sa-ti spun cum decurge o vizita la dr din pitesti. vede, asculta, casca gura ... daaa. rosu in gat deci antibiotic, asa ca mai bine ma lipsesc cred ca o sa-i iau prospan ca si-a facut efectul bine la fratica. si aerosoli o sa-i fac cu ser si atat.
hai mai ca te recunosc dupa "pau rosu", cu toate sunteti frumoase:) iar poza cu nazdravanii in brate

noi am scapat de antibiotic aproape doi ani intregi.
acum nu... prima oara a fost cu infectie in ureche, a doua oara nu stiu ce a fost, dar nu am vrut sa risc, avand in vedere ca a avut 40 de grade continuu o zi intreaga.
Acum reparam ce mai putem cu biotics, First Defense si ce mai gasim....

Cand tuseste pur si simplu, luam prospan, sau alt sirop de tuse homeopat, ambroxol, sau alte chestii homeopate, si daca e inundat de muci, Eurespal.
Daca are rosu rau in gat si face febra mare (un puseu pe zi, scade cu novocalmin, nu mai revine minim 12 ore) facem si aerosoli (la recomandarea pediatrei, iar mie mi-e frica sa nu se sufoce ca am mai patit) cu Dexa, Adrenalina si ser fiziologic.
Mai facem cu Gencydo sau cu amestecul de gutuie si lamaie suc de fruct.

De data asta nu a scazut febra multe zile, noroc ca m-am dus sa il verifice si asa am descoperit urechea afectata si am ajuns la augumentin. Apoi puseul povesit mai sus... chiar nu stiu ce a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alina, si eu le-am facut hunilor aerosoli cu ser si ACC. la ei a avut acelasi efect ca si la mine: nici rau, dar nici tusea nu a trecut! acelasi tip de fiole am folosit si noi, tot la recomandarea dr.
ptr tuse, la noi au mers f bine urmatoarele: ceai de ceapa, Prospan, Humex, Erdomed. in ordinea preferintelor dpdv... nociv, daca pot spune asa.
sanatate!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput