Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna tuturor mamicilor si boboceilor,

scuze ca nu am reusit sa mai scriem nimic insa v-am citit pe sarite cand dormea Irina si eu nu aveam de calcat, spalat, curatenie sau facut mancare :)

am vazut ca si unele dintre voi se cam plang de facutul la olita, nici noi nu stam prea bine. Dupa ce a cerut singura la olita tam nesam acum o saptamna si a facut si kk si pipi 2 zile la rand, acum nu mai vrea nici sa se apropie de olita. Si nu am fortat-o, nu am certat-o cu nimic, chiar am lasat-o sa faca pe ea pe unde a apucat, doar spunandu-i cand facea pe ea, ca nu e frumos si ca trebuie sa ceara la olita, sa faca cum face mami la toaleta.Am incercat si varinata s ama asez eu pe o olita si ea pe cealalta - nici ca a tinut. Nu vrea si pace. Cred ca trebuie sa o mai las un pic sa uite de ea si apoi sa incerc iar.

Cele care ati reusit cu olita sa cu reductorul, fiti bune si luminati-ne si pe noi ca e tare complicat sa intri in mintea unui bebe sa vezi ce vrea

In rest, ceva concedii se preconizeaza? noi am fost in weekend la mare si Irina s-a comportat bine desi ii e cam frica de mare, de fapt de zgomotul valurilor, fiindca in piscina ar sta cu orele. De mers vom merge in iulie la inceput in Saturn la hotel Sirena. Se baga cineva sa mearga cu noi ?

Gaia, legat de loc umbros si racoros, eu recomand parcul Carol (fost Libertatii), e frumos, cu multi copaci si locuri de joaca amenajate pt bobocei. Daca va hotarati da-ti un semnal si vin si eu :)

Acum fug sa ma intind si eu un pic in canapea pana se trezeste mandruta. Pupici si pofta mare tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

am o dilema si nu stiu daca procedez cum trebuie. asta ref la copii batausi...
va spuneam ca hunii se bat. impropriu zis, de fap Edi il cafteste pe Robi big time. ce ma intriga e ca Robi nu protesteaza deloc!! rar, ii mai cara ceva picioare, in rest... nici macar nu fuge, nu se apara in niciun fel!! sta sa fie muscat, impins, ciufulit, plange de mama focului, dar nu face nimic ca se ajute!
asadar intervin, il salvez din ghearele lui fratica. da' nu e mai bine sa incerc totusi sa-i las sa-si rezolve singuri treburile?? ce-i drept, mai mult de 1 minut nu rezist si intervin... poate de-asta nici nu face Robi nimic, stiind ca eu vin sigur si-l apar??
cum e mai bine?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

e posibil ca el sa stie ca e in siguranta cand intervii tu si atunci nu se agita cu nimic. Nu stiu daca ai vazut pe Discovery cand eram insarcinate filmuletul cu gemeni in pantec, acolo aratau exact acest gen de comportament. Bebei care se impungeau si se loveau in burtica, iar unul dintre ei mereu se lipea de peretele uterului unde simtea ca mama are mana si se linistea si nu mai baga deloc in seama faptul ca fratiorul il inghionteste :)
Cine stie poate mai tarziu daca nu vei mai interveni imediat va fi luat de val si va face si el la fel :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, dar Robi reactioneaza daca ii face cineva (in afara de Edi) ceva?
Adica si eu ma gandesc ca poate e mai 'docil' pentru ca ii e frate...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am fost azi sa vorbesc cu laboranta..e intrigata de unde ar putea lua Alexia microbul asta.Mi-a dat cateva variante posibile,acuma daca ea a zis prostii zic si eu:pufuleti-se poate ptr ca Alexiei ii plac si mananca,corn cu cioco -exclus nu i-am dat niciodata,taitei de casa -asta ar fi variant cea mai posibila,vi-am spus episodul cu soacra
Noah cam asta e...sper sa scapam rapid.

Oana

Lumi multa sanatate puiului...despre faptul ca nu reactioneaza,cred si eu ca asteapta sa-l salvezi tu...nici eu n-as rezista mai mult sa vad daca reactioneaza sau nu.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am trimis link la poze pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

clau_geo, merci. mie mi-e teama sa nu astepte tot timpul ajutorul meu sau al cuiva, ptr ceva... sa nu se invete asa. sigur, nici in extrema cealata nu vreau sa dau, sa-l invat sa loveasca la randul lui, dar macar sa se ridice, sa plece, sa reactioneze intr-un fel...

oana, Robi e mai cuminte, da, desi le are si el pe ale lui. e un fel de mutu, care parca sta si le coace si te loveste cand nici nu te astepti. ii fura la greu jucariile lui fratica, dar atat, nu-l bate, il mangaie pe cap pe Edi daca-l gaseste mai jos de nivelul lui, nici gand sa-l paruiasca, cum face fratica, de exemplu...
chiar nu stiu cum sa fac... nu rezist sa-l las sa si-o incaseze, doar la gandul ca asa va invata sa se apere.
o fi si asta o faza, poate mai tarziu va reactiona....
edit: da, Robi reactioneaza daca nu-i place ceva. stie sa ceara, sa tipe, stie cum sa obtina ceva. si totusi...

laura

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada ce misto poze, dar unde ati fost la mare?

Noi nu prea am dormit azi noapte mai deloc din cauza caldurii, ne-a sufocat, Karina s-a trezit de 100 de ori pana cand la 3 am a plans 30 min urlet continuu.Asta seara bagam AC, ca tare lunga noapte am mai avut.

in 20s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

ieeeteee... nu spunem, nici cine a facut poze nu spunem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Alina, daca pe mine ma intrebai despre mare, noi mergem din 15 iulie, 6 -7 zile
voi???

nikolici, cortul acela d eplaja al cui era? de unde si cat costa?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Da Clau pe tine te intrebam:) noi suntem o sapt de pe 1 iul.
Ada misto pozele si ... ma repet, superbi copilashi, bine nici divele nu's mai prejos:)))

Mergi la inceput

Alina, multumesc!

Mergi la inceput