Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)
Raspunsuri - Pagina 21
anamona spune:
300, e clar ca are un disconfort, tind sa cred ca e mai mult plictis si faptul ca trebuie sa stea intr-un singur loc, lucru neacceptabil in conditiile in care ea e argint viu, nici macar la tzitzi nu sta in locului, e tare hazlie cand o vezi cand suge din cele mai neconfortabile pozitii....
in fine, ea cu mine nu mai interactioneaza altfel, cum ma vede vrea la tzitzi, daca o strang un pic in brate sa o alint, in secunda 2 cere tzitzi, daca s-a plictisit un pic iar cere si tot asa, eu cand ajung acasa nu mai fac nimic altceva decat alaptat. sincer nu asa imi imaginam eu aceasta activitate, a devenit extrem de obositor si de frustrant in acelasi timp, pentru ca imi doresc ca o invat tot felul de lucruri, sa ne jucam si sa ne hlizim impreuna....si barem de as mai avea si eu un strop de lapte....
nu mai vorbesc pentru ea ca nu are parte de o dezvoltare armonioasa cu o asemenea dependenta de san, ca va invata foarte greu cum sa isi stapaneasca emotiile daca nu va fi mami langa ea...plus odihna precara de peste noapte din cauza multiplelor treziri si alimentatia sumara
lala77 spune:
N-am timp sa scriu multe ca trebuie sa fug la gradi. Insa am intrat special sa fac o precizare, referitor la agitatia pe care cele scrise de mine au creat-o aici:
Eu n-am vrut sa jignesc pe nimeni si-mi pare rau ca au fost mamici care s-au simtit lezate. Imi cer scuze deci.

A fost fara intentie. N-as vrea sa mai desfac firul in patru acum ca n-are rost si cred ca sunt lucruri mai importante decat "dezbaterile" din care nu castiga nimeni nimic.Indiferent cum a sunat ce-am scris eu in acel post, cu siguranta n-am vrut sa judec pe nimeni si nici sa jignesc. Cred ca fiecare parinte face fata copilului cum poate mai bine. Si nu sunt eu in masura sa judec; chiar daca uneori ma mai exprim asa.
Cred ca asta facem toti uneori, din pacate.Scuze deci inca o data!
Am vazut goanga.
Mamaaa, cate vorbeste!
Gata, la gradinita!O zi buna!