Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cred ca lala se referea la altceva: in exemplul ei fetita era incurajata de parinti in comportamentul ei agresiv.

si eu sunt de parere ca un parinte responsabil ce isi stie copilul un chiar si un pic agresiv trebuie sa stea dupa fundul lui non stop si sa previna acele gesturi agresive.

si Thea are asemenea apucaturi, din pacate se comporta asa mai ales cu copii care sunt mai blanzi, insa de foarte multe ori reusim sa prevenim acel comportament, ii explic de fiecare data ca trebuie sa fie buna, blanda si sa ii iubeasca pe ceilalti. La un moment dat ii disparuse acest comportament insa acum la mare vad ca a revenit...sper in continuare sa fie doar o faza

Mergi la inceput

referitor la copii alaptati si rasfatati, ei bine si Thea vrea acum numai la tzitzi, de exemplu in masina tot drumul de la mare a vrut sa fie alaptata, si la dus si la intors ...da, tot drumul, 4 ore.

de scaun nici pomeneala, prea putine momente in care a functionat distragerea atentiei, scandal mare, plans la epuizare cu suspine de abia mai putea respira iar cand am reusit sa o adorm a suspinat intr-una in somn.

imi e groaza de drumul cu avionul in anglia de la sfarsitul lunii, chiar imi e tarsa rau ca voi fi nevoita sa stau cu ea la san tot drumul iara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anamona, sa vezi cum tinea G de san, cu mine aplecata peste scaunul lui si, evident, peste burta mea, de is intepenita din toate partile acum. Reusesc sa il tin ocupat max o ora, in cel mai fericit caz, dupa care trebuie sa fac asa scamatorii, de se uita taxatoarea de la autostrada cu ochii cat cepele la mine .. sau plecam astfel incat sa ne suprapunem pe programul lui de somn.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu scurt sa va salut.
Am citit tot din urma.
Mimihoo imi pare rau ca Sofia a facut si mastoidita trece ea si asta.
Nikol arati ff bine graviduta.
Cristina al meu A e un timid si el e intotdeauna cel care si-o ia.Am patit si eu cu el sapt trecuta a fost lovit si fugarit kulmea sa nu radeti de o fetita de 1 an si 3 luni.A venit saracu plangand la mine de mi se rupea sufletul...Eu sunt convinsa sa el nu va lovi niciodata daca l-ati vedea cat e de sensibil si milos si sufletist...hm asa e felu lui eu nu am contribuit cu mare lucru desi ii tot explic si eu diverse
Ada arati f bine nu se vad kg alea multe in plus.Iar cu mancatul noi va trebui sa mancam cu A la restaurant cred ca vom manca si noi cu randu unu la masa unul dupa el sa vada ce face
Ange sunt plecata din tara cateva zile ...sper sa nu fie prea multe ca deja imi e dor tare de A.
Anamona urat din partea acelei d-ne dar noah unii la o anumita varsta nu mai pot intelege copii...Sper sa nu te superi dar mie mi se pare imens sa stea atatea ore la san si nu o sa zic la varsta asta ca sa nu par ciudata, mi se pare mult pt orice varsta 4 ore poate exagerez eu in fine nu ma baga in seama.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dyanira, da e imens de mult, nu am de ce sa ma supar, de aia am si subliniat durata....

in conditiile astea alaptatul nu mai e ce tb sa fie, sunt constienta ca probabil vrea la san deoarece nu se simte confortabil atunci cand merge cu masina si asta e remediul ei de regasire al echilibrului, insa nu mai pot continua in directia asta si nici nu mai rezist....

problema e ca nu stiu cum sa procedez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

cred ca lala se referea la altceva: in exemplul ei fetita era incurajata de parinti in comportamentul ei agresiv.

si eu sunt de parere ca un parinte responsabil ce isi stie copilul un chiar si un pic agresiv trebuie sa stea dupa fundul lui non stop si sa previna acele gesturi agresive.

si Thea are asemenea apucaturi, din pacate se comporta asa mai ales cu copii care sunt mai blanzi, insa de foarte multe ori reusim sa prevenim acel comportament, ii explic de fiecare data ca trebuie sa fie buna, blanda si sa ii iubeasca pe ceilalti. La un moment dat ii disparuse acest comportament insa acum la mare vad ca a revenit...sper in continuare sa fie doar o faza

lala ii raspundea Cristinei la intrebare... eu n-am inteles neaparat ca parintii fetei incurajau un astfel de comportament.
oricum, nu asta era ideea mea. nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa ma supar pe cineva (lala, zau, tu imi esti tare draga, era doar o observatie), dar nici nu e cazul sa-i punem pe toti in aceeasi oala. e o faza normala, chiar daca nu toti copiii trec prin ea.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, drum bun, sa te intorci repede si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

dya, drum bun, sa te intorci repede si sa auzim de bine!

MultumescAm ajuns deja cu bine astept cu nerabdare sa ma intorc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya sa aveti drum bun

Am introdus eu nr de bucati si ce vrem pe hylands (fara sa fiu logata..nu stiu user-ul si parola)...as vrea sa verificati daca e corect (eu am verificat de cateva ori), daca este bine sa ii dam Babytzei sper simulare...sa vedem cat e transportul. Deci gasiti www.betterlife.com/cart.asp?t=6%2F14%2F2010 8%3A33%3A56 AM" target="_blank">aici ce am introdus

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

nocom, poze pe webshots cu hunii aici.

ada, nikolici, bine ati revenit! ff frumoase pozele!

mimihoo, la ce ORL-ist mergeti? imi pare rau de Sofia, sper totusi sa nu fie cazul!
hunului i-a trecut de tot, cam intr-o luna, cu antibitioc vreo 14 zile, din suflet sper sa nu fie cazul la voi. 7 zile IV, 7 zile Zinnat, IV nu mai retin ce-a luat, un antibiotic+Gentamicina. Cum arata urechea? la noi era rosie zona din spatele urechii si urechea se departa de corp... dar nu l-a durut f tare, ma lasa sa-l ating din cand in cand si nu se trezea plangand din senin... 38.6 maximum de febra.
va tin pumnii sa fie totul bine!!!

Vom merge la Dr. Voda de la Clinica Nova - undeva pe la cinema Gloria.
Asa este si urechea Sofiei, dar fix asa. febra nu mai are de cateva zile, si nu o mai doare cand pun mana acolo. Chiar a si inceput sa doarma pe partea aceea. La palpare se simte o galma mica, iar diferenta intre clapaugeala urechilor este evidenta. Este in a 8-a zi de Klacid si i-am mai dat si niste picaturi care nu stiu ce contin. Am citit astazi ca mai mult de 7 zile nu se pun picaturi in nas la copil ca vor face mai rau. I-am pus o data, deocamdata si trebuia de 2 pana acum. Am mai citit ca paracetamolul ar face mai bine decat antibioticele ... nu stiu.
Acu' nu vreau sa par o mama denaturata dar mi-ar place sa mearga cateva zile la gradinita sa poata presta ceva la serbare, deci as vrea sa mearga si la serbare .. oare m-o lasa dr...?!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput