Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

mi-a spus mama (care urmareste stirile spre deosebire de mine) ca indemnizatia pt. cresterea copilului nu se va putea plati pana la sfarsitul lunii ca nu sunt bani ... sper sa nu fie adevarat, dar sa stiti cum va calculati comenzile/ cheltuielile

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, imi pare rau, pare a mastoidita.... dar nu pricep de ce nu si-a facut Klacid-ul treaba, ca e destul de puternic si i-ai dat ceva timp. in urechi nu i-ai pus nimic? la spital ii puneau lui Robi picaturi Otipax. la sfatul dr, am continuat si eu acasa, de 2 ori pe zi, inca 5 zile, timp in care am mers des la control.
mie dr ORL-ist mi-a spus ca nu-l duc la cresa inca o sapt dupa ce i-a trecut de tot.
sanatate multa!

nasoala veste cu indemnizatia aia.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ange, nu se vede comanda, cred ca trebuie facuta pe userul babytzei

noua ne intra banii de regula pe 18. Daca pana pe 20 nu intra nimic, e groasa, votam daca mai facem comanda acum sau o amanam.... sau o ajustam. (eu de ex voi da 130lei pe urmatoarea sticluta de FD, caci trebuie sa facem o cura de 2 luni... mai bine 3 sticlute in pretul asta, decat 1, nu??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi si la noi se intrerupe curentul...ca mai devreme, multa sanatate hunului.

mda...nu s-au salvat datele introduse, iar mai devreme s-a oprit si curentul pret de cateva minute

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Despre copii batausi:
Din pacate nu am timp sa detaliez dar va pot asigura ca la varsta asta este doar o faza care trece. Eu ma plangeam undeva anul trecut ca Alexei e rapid cand e vorba sa care pumni, intre timp lucrurile s-au domolit as spune complet. Am vorbit mult despre asta, i-am spus aceiasi placa de mii de ori: bataia e umilitoare pentru toata lumea, nu dam cu pumnul ci vorbim daca dam de copii agresivi care nu stiu sa se potoleasca singuri/nu sunt potoliti de un adult ne retragem si ne vedem de treaba, daca simte ca nu mai poate iesi din situatie ma poate striga. Acum vine Dimitri la rand, e muuult mai putin agresiv, nu riposteaza pe moment dar tine minte. Din pacate el ia si mai multa bataie de la copii din parc, nu inteleg inca de ce, cred ca se apropie prea tare de cei mai mari, e obisnuit cu Alexei si atunci pac pac si-o fura.
Despre dat jucariile/luat jucariile eu procedez asa: daca vine cineva sa le ia o jucarie si ei se joaca in acel moment cu ea nici nu se pune problema sa le-o ia cineva eu zic tot timpul: o puteti lua daca va da el voie altfel nu. Regula se aplica si invers, ne uitam in gura copiilor pana ne dau si noua, daca ne dau daca nu asta este mergem mai departe. Alexei deja stie sa ceara voie pe Dimitri il stimulez sa o faca de fiecare data. Daca ei se joaca cu ceva si un copil isi revendica acea jucarie trebuie sa o lase instant din mana sau sa ceara voie sa se mai joace, daca proprietarul insista atunci insist si eu sa o lase din mana, este valabil si invers, nu ne intereseaza cine ne-a luat jucaria ca e mai mare mai mic, mai baiat, mai fata, mai blond, mai brun cand o vrem o cerem inapoi si stam si insistam pana o primim.
La eventualele etichetari raspund eu de fiecare data si de cele mai multe ori destul de agresiv spunand: nu sunt rai, jucaria este al lor, proprietate privata si au dreptul sa si-o ia. Si nu, nu sunt copii rai cel mult au un comportament care dumneavoastra nu va place, va rog frumos pe copii mei sa nu puneti etichete.
Stat la tzatza: m-a asasinat si pe mine Dimitri daca puteti crede ca in aproape doi ani de alaptat acum mi-a facut ragada la un san.
Facut pipi la olita: a cerut singur acum doua saptamani si de atunci avem foarte putine rateuri, nu mai punem pampers decat noaptea, dupa ce adoarme si se trezeste cu el uscat, intentionez sa renunt si la asta.

Mergi la inceput

Am vazut stirea de la Antena 3 ... ce comentarii de cacao!

dar, uitati ce zice Min. Finantelor:
Informare de presa;
Referitor la informatiile aparute astazi, 14 iunie 2010, pe posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV, potrivit carora "Plata indemnizatiei pentru crestere copilului a fost amānata pentru finalul lunii", Ministerul Finantelor Publice face urmatoarea precizare:
"Au fost deschise deja creditele bugetare necesare platii drepturilor pentru cresterea copilului, informatiile aparute īn presa; fiind o alarma; falsa;".

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

mimihoo, imi pare rau, pare a mastoidita.... dar nu pricep de ce nu si-a facut Klacid-ul treaba, ca e destul de puternic si i-ai dat ceva timp. in urechi nu i-ai pus nimic? la spital ii puneau lui Robi picaturi Otipax. la sfatul dr, am continuat si eu acasa, de 2 ori pe zi, inca 5 zile, timp in care am mers des la control.
mie dr ORL-ist mi-a spus ca nu-l duc la cresa inca o sapt dupa ce i-a trecut de tot.
sanatate multa!

nasoala veste cu indemnizatia aia.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

mda .. stiu am citit si eu pe net ce si cum. Am vazut si niste poze, dar la Sofia nu arata atat de rosu si de inflamat. Klacid-ul si-a facut un efect ca nu o doare, despre restul ...poate ca totusi nu este cel indicat pentru congestia urechii ei.
Am sunat inapoi la spital si am intrebat unde sa pun picaturile pe care mi le-au dat - ca nu mi-au spus nimic - si mi-a spus asistenmta "nu-i puneti nimic in ureche".
Am sa vad maine ce si cum .. am niste emotii

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula, am facut economie de cuvinte si nu a iesit nimic Vroiam sa zic ca i-teddy-ul vostru nu merge nici cu sd-ul nostru. Sincer iti spun, daca te duci si le faci ceva scandal (+amenintat cu OPC-ul vor gasi o solutie).
Nu are nicio legatura cu garantia oferita de producator, e vorba de responsabilitatea vanzatorului. E dreptul tau sa iti ofere o solutie.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

lumi esti o scumpa pentru ca ti-ai facut timp pentru ine si mi-ai aratat poze cu hunisorii. Chiar ca au crescut si sunt pletosi... si se joaca fff frumos impreuna (cel putin in poze )

Fetelor, daca vreti pot lua eu comanda de la posta! Dar nu ma pricep deloc sa fac comanda si acum il am si pe Matei acasa si nu am timp nici sa mai citesc pe aici macar.... Va dau datele, va spun adresa, cod, tot..... Eu as mai adauga maine ceva la cmanda, sper sa nu faceti inca simularea de pret, sau macar nu dis de dimineata. acum nu pot pentru ca nu am acces la dulapul cu medicamente sa vad cum mai stau.....

Va pup pe toate si va doresc noapte buna!!!!

Mergi la inceput