Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina mai da' ce scmp e Radu

Crina l-a rupt de ceva timp, se supara si direct la carut mergea...normal ca s-a dus saracul, fiind si din plastic

Niko sincer in afara de a ii repeta mereu ca nu e voie, sau nu e frumos pt ca... altceva nu stiu ce sa zic

Pana la urma se hotareste cineva sa tina banii pt comanda si sa dea comanda?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu una nu pot sa ma bag ca n-am cum sa fac plata din pacate....
intelesesem totusi ca trebuie sa pastram detaliile de la comenzile precedente ca sa avem reducere la transport.

babytza, spune-mi te rog ce ar trebui sa facem ca sa mearga totul pe numele tau si contul tau cu cat mai putin efort?

Mergi la inceput

Ada, Babytza zicea ca poate sa trimta comanda de pe mailul ei...problema e cu banutii-cine ii strange si cine sa primeasca comanda

eu din pacate am alta adresa pe CI si stau in alta parte...aici e problema mea, plus ca nu stiu daca pot face plata cu, cardul de la ing in stainatate

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

daca nu o incurca rau pe babytza eu as zice sa strangem banii tot pe cardul ei, ca sa nu-i derutam pe indivizi cand vor trage banii.
cu adresa trebuie sa mai vedem....

babytzule, zi-ne te rog daca poti face plata de la tine, fara efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada da , pot, nu e problema , doar sa pregatiti voi tabelul pe site la Hylands. Ca nu cred ca am timp sa stau sa le bag pe toate in cos
Pai intai facem pre-comanda (simulare pe hyland) le trimit eu mail cu suma si produsele si ei imi trimit mail inapoi cu suma necesara pentru transport. Apoi voi depuneti banutii fiecareia in contul meu si cand sunteti gata toate, ma anuntati si facem comanda finala.
Sa ma anuntati cand ati depus toate banutii, contul meu de la BRD mai este in gmail ? daca nu, sa il trec eu iar sa il vada toate fetele. Si sa imi spuneti adresa si numele pe care sa vine comanda. La adresa sa fie trecut tot, inclusiv cod postal, iar la nume sa fie bine scris sa nu fie probleme la ridicare. Si asa cum spune Angelyna, adresa de livrare sa fie musai aceeasi cu cea din buletin.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Babytza, multumim.

deci, cand declaram inchisa comanda, ca sa o bag in site?

cu adresa trebuie sa ne hotaram, se ofera cineva?

Eu voi pleca din bucuresti intre 20iunie si 2 iulie, deci, daca se poate, as prefera sa inchidem saptamana asta ca sa apuc sa bibilesc pe acolo pe site, nu stiu cum se face ca n-am facut ever.
Babytza, ai tu cont acolo?

deocamdata suntem 8 cumparatori, 13 produse, no biggie as zice...
Babytza, daca ai timp si poti sa intri pe yahoo poate imi dai mai multe detalii sa imi dau seama exact ce implica si cata nevoie e de datele tale ca sa fim ok cu reducerea la transport.
(sper adica sa nu faca figuri ca nu e aceeasi adresa ca pana acum, ca daca fac figuri, atunci asta e, nu are rost sa te mai deranjam, comandam pur si simplu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nocom, poze pe webshots cu hunii aici.

ada, nikolici, bine ati revenit! ff frumoase pozele!

mimihoo, la ce ORL-ist mergeti? imi pare rau de Sofia, sper totusi sa nu fie cazul!
hunului i-a trecut de tot, cam intr-o luna, cu antibitioc vreo 14 zile, din suflet sper sa nu fie cazul la voi. 7 zile IV, 7 zile Zinnat, IV nu mai retin ce-a luat, un antibiotic+Gentamicina. Cum arata urechea? la noi era rosie zona din spatele urechii si urechea se departa de corp... dar nu l-a durut f tare, ma lasa sa-l ating din cand in cand si nu se trezea plangand din senin... 38.6 maximum de febra.
va tin pumnii sa fie totul bine!!!

ange, sanatate, sa-ti treaca cat de repede!

baby_boy
1. e o lista f buna cu bagajul de concediu ref medicamente, la bobocei pe blog. acum, eu stiu 3 antibiotice f bune, f bine tolerate si cu o arie larga de acoperire: Augmentin, Zinnat, Klacid. nu te sfatuiesc insa sa le dai fara un control la dr... macar telefonic, daca nu se poate altfel.
2. slipi sau fundul din dotare.
3. ehe, grea intrebare, mai ales ca Edi incepe sa devina cam ca fetita aia de care spui. mai fura jucarele, dar le da si pe ale lui, in schimb imbranceste si da cu palma. eu ii tot explic (si acasa face la fel cu fratica-su si cu mine), dar nu e de ajuns, asa ca in parc stau lipita de el, mai ales cand da de copii si am grija sa nu ii loveasca, ii arat cum se face 'mai-mai', il invat sa faca schimb de jucarii... cred ca va intelege si va percuta pana la urma. insa eu zic sa vorbesti cu parintii copilului respectiv, daca se poate. si daca vezi ca bati la usi inchise, schimba locul de joaca.

nerantula, sper ca ai apucat sa te odihnesti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77

3. Parerea mea e ca n-aveti decat sa evitati acea fetita batausa; cu fetita n-ai cum sa te intelegi fiind mica, parintii daca aveau chef de copil educat, o educau pana acum...

no offence, dar si eu am chef de copii educati, si totusi nu merge. Edi e approx. la fel ca fetita aceea. doar ca eu actionez cumva, inainte sa i-o traga altora. e o etapa, sunt convinsa ca vom trece peste cu bine cu multa vorba buna si rabdare.

oana, f bine punctat!

Mergi la inceput

eu azi de la 13.00 la 16.00 nu am avut curent. am avut cu aceasta minunata ocazie o mare surpriza si revelatie, same time: hunii pot sa manance f bine mancare neblenduita, bucati+data pe razatoare si pot sa pape in liniste fara TV. wow!
ce-i drept, am avut peste la pranz, si asta e moale, si le-am pus si ceva iaurt in legume, dar totusi au papat bucati. e prima oara.

aah, da, si se poate respira si fara AC. da' greu, frate!

Mergi la inceput

Eu am banii pe 20iunie care cade sambata si luni fac transferul in contul lui Babytza.

Cine vrea sa ia comanda de la posta acum? daca tot am lamurit celelalte elemente

Mergi la inceput