Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 19
bitza037 spune:
am vazut poze cu premiantul de Azan si cu Rebe....si Antonia are trei ciupituri babane pe un piciorus...o sa iau si eu de la Chicco crema...ca tot mi-a zis Mimo de ea.....
am vazut poze si cu Sof...chiar ca-i criminala...si tocmai ce ma pregateam in timp ce le vizualizam sa intreb de ce nu pui si tu poze cu burtica???...am vazut intr-o poza un colt de burtica, vreau sa vad mai mult...
...am vazut-o si pe Ioana....dar am constatat ca sunt singura care nu stie cine este???desi am citit zilele astea de Ioana![]()
mai am sa vad pozele cu Teo....deci Stelutz sa inteleg cqa ati ajuns la Paltinu dupoa indicatiile date de mine?![]()
Naty ,am notata reteta chiar ca-i criminala...
Simo condoleante...
ce face Siluan?
Olgutzika spune:
Asta e viata, ups and downs...nici nu stiu daca sa spun ca e norocoasa sau nu, dat fiind ca inca nu i s-a terminat cosmarul vietii, dar iubita este, are copiii langa ea, merita fericirea pe care o incearca acum. Sper ca ce a fost mai greu si mai urat sa fi trecut...chiar e un om exceptional, nu trebuia sa se intample ce s-a intamplat.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Irina, cand oi avea burta suficient de mare cat sa imi scuze grasimea, pun si poze
. Hai, ma, ca a fost la ziua Sofiei, chiar a intrebat Ramo aici pe forum cine era, de-aia o stie toata lumea. In plus, scrie si ea pe DC, e Inaioana
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
Olga spune-i din partea mea ca eu ii admir tare mult comentariile, mi se par foarte pertinente si cu mult sens. 
Am vazut toate pozele, si cu scumpica la lac si cu vaporasul pe Dunare, si cu premiantul cu 2 diplome si cu surioara lui cuminitica in carucior cu geanta lui mami in brate ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Irina, cand oi avea burta suficient de mare cat sa imi scuze grasimea, pun si poze Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
ups, scuze, poate nu am fost pe faza cand a intrebat Ramo, ca mi se intampla sa mai sar paginile

clauclau spune:
Am vazut-o pe frumoasa Sophie cu buz ulat
si pe scumpa de Teutza.

Multumesc randunicilor care mi-au admirat minunile
, creste pipota maleeeee!![]()
![]()
luny spune:
ioana pai atunci crema mea e inca valabila, ptr ca am desfacut-o in septembrie cand am fost in Grecia.. mai are timp![]()
vali azi mi-am rezervat la Domnita Ralu, e gata!
clau tocmai ce povestisem si eu ca l-am lasat ieri in chilotei si a baut tona de apa, si a trass 1-2 pipi, cred ca e normal.
despre crema.. eu nu-i dau chiar asa, intr-una.. ieri i-am dat cu crema doar in orele de varf, cand a stat oricum si cu o camasuta subtire pe el, si in general la umbra.. pana in ora 10 si dupa 6 nu-i dau.. si cand arde soarele, ii pun ceva subtire pe el.
gata, au luat ai mei Muful ..maine dimi pleaca la munte, si eu fierb aici in suc propriu
.. iar maine, cred ca o sa fiu praf la munca... ma ia tremuriciul
.. prima excursie fara noi, 9 zile..
ta-su ma intreaba la tel, 'nu ti-e dor de el?..ca eu deja...'

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ioana ma bucur mult de tot ca tatal tau e bine, nu-mi iese din cap ca-l cheama Doru |

Felicitari pt Teo!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Salutare, randunici! POze n-am vazut si deocamdata timp nu prea e, poate diseara, presupunand ca nu cad lata...
Iulia si-a continuat noaptea cu muci si tuse, dimineata haraia...pana sa ma intorc de la munci a scos-o bona la capat cu minunatul Influcid plus Eurespal (care si la noi a fost totdeauna bun) si Nurofen. Si odata venita eu, cu bona cot la cot i-am facut o prima sedinta de aerosoli-bine, mai mult de jumate pierduti prin aer ca nu i-a convenit deloc (desi dupa aia mi-a zis "ti-a placut scoate fum"
), cert e ca efectul a fost miraculos, tusea deja e rara si cascada de muci a mai secat. Clar aparatul de aerosoli e cea mai buna investitie de facut pt copil! Mai sunt inca cu ochii pe ea, dat fiind ca ea din raceli una-doua o da in laringitele alea cumplite si periculoase. Altfel insa e bine, vesela si cere afara, ceea ce nu-i pot oferi, desigur. Tonic, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, printre altele cartea cu autocolante cadou de la tine e la loc de cinste intre jocurile anti-plictiseala in casa.
Kya, nu vreau sa te supar dar as mai repeta ce ti-am mai spus...Nu e intru totul adevarat ca prin calire faci un copil/om sanatos tun. Intr-o mare masura, egal, il calesti DACA...iti da mana. Pentru ca, asa cum a zis Mimo, zestrea noastra genetica e f diferita. Si sensibilitate la frig, sub diverse manifestari, EXISTA, nu e un eres inventat de poporul roman. La fel, nu stiu daca e chiar adevarat ca a cocolosi inseamna a slabi organismul-iarasi, depinde de organism! Eu, in conceptia multora dintre voi, am cocolosit-o pe Iulia in ultimul an; si de la laringita pana acum, peste toata iarna si primavara a avut fix 2 episoade de rosu in gat cu febra care au tinut cate doua zile si ATAT, nici macar muci-lucru cu care nu se pot "lauda" multi dintre copilasi. Ei bine, zilele astea am lasat-o sa alerge in voie, sa transpire la greu, a trecut de la cuptorul de afara la AC din masina si din casa, ieri, la ai mei si-a pus furtunul pe picioare si s-a balacit in apa rece cat a vrut-si iata rezultatul prompt, muci si tuse!
Deci, crede-ma, e f bine ca o calesti pe Zana, bravo ca ai curaj; dar sincer, daca ai fi vazut-o (si nu o data) prin spitale, cu branule, cu perfuzii, cu 40 de grade si maini vinete, cu varsaturi non-stop si in lupta cu aerosolii-nu cred ca nu te-ar fi parasit nitel curajul. Asta e, eu asta sunt, suflu de 7 ori in orice iaurt numai sa nu mai trec prin traumeleprin care deja am trecut i asti 2 ani si ceva...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
numeioana spune:
Si eu cred la fel... Bineinteles, ii condamn pe parintii care le pun caciuli de iarna la 20 de grade, dar ii inteleg pe cei care ii protejeaza putin mai mult din cauza repetatelor raceli... Si eu sunt genul Kyei, vreau sa-l calesc si am pe cine, caci nici al meu nu e deloc bolnavicios, dar in aer conditionat cu parul ud nu l-as lasa niciodata. Si asta pt ca si eu ma feresc de el, ca as avea de suferit cu siguranta si atunci nu vad de ce as risca sa-i fac rau.
Kya, si eu cred ca esti asa curajoasa pt ca nu ai trecut prin momentele dificile de care zicea Naty... Si speram nici sa nu treci...
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.