Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Naty, sanatate Iuliei.

Luny, fii barbata!
Muffy e pe maini bune, o sa se simta minunat in vacanta.
Baietii mei au plecat pentru toata saptamana, o sa fiu doar cu Becca acasa. Unele blande de la ciupiturile de tantari s-au umflat tare si s-au marit...cu ce oare sa ma dau acum? Cred ca fenistilul nu a fost potrivit, tare mi-e ca am facut si de la el o reactie alergica caci dupa ce m-am dat de vreo 2 ori s-au umflat astea rau!

numeioana spune:
Cu Calamine, Clau! Se gaseste la Sensiblu.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Clau
, solutie GARANTATA: cu Bepanthen!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
clauclau spune:
Aaaaa, Rebi mi-a daruit un pipilica
si un kk
la olita in seara asta!
Imi cere disperata olita cand o apuca cate ceva, e asa haioasa!![]()
![]()
luny spune:
mimo felicitari Teodorei, era si normal!

![]()
am vazut super poze, foarte faine, copii
, Razvi cu diploma, Rebe cocheta ca de obicei si Teo plimbareata, domnisorica in toata regula! v-ati distrat in we
, ma rog, mai putin Clau cu tantarii
, apropo, exact asa a patit Liviu acum o saptramana, la peste, a venit efectiv ciuruit, erau intepaturile una langa alta, nu a dormit noaptea aia de mancarimi si nervi
ramo of, hai ca o sa fie bine la gradi! si eu il inscriu la toamna, ptr la anu'..
naty sanatate Iuliei
clau da cu mixtura mentolata, la Muf merge bine, si la noi la fel
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Ioana, Naty, mersic mult, nu am nici una, nici alta in casa!
Dar trebuie sa ies ca ma simt ca naiba asa...
numeioana spune:
si calamine e un fel de mixtura mentolata dar mai contine ceva, e f bun si pt copii, pt ciupituri, alergii... se da pe bubite... si e mai ieftina decat Bepanthen
. Cuscra, te-am luat!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
COD ROSU PTR RADIATII!!
CREMA DE PROTECTIE LA GREU, GATA!! le zic alor mei sa ii dea si la munte, cat sta la soare!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am dat Luny cu mixtura, cu fenistil, am stat cu prosoape ude pe picioare, disperata azi mi-am dat si cu betadina...Dar cele de la glezne s-au umflat urat, am amandoua gleznele ca atunci cand eram gravida, spre finalul sarcinii! E groaznic! Si sunt doar cu Rebecca acasa.
La Razvan si Paul au decurs normal, i-au mancat rau ieri iar azi abia se mai vedeau ciupiturile...iar eu sunt cu piciorele pline de bube si umflaturi...de-aia port rochii lungi pana-n pamant.![]()
numeioana spune:
Olgule, maine la 10.30 sa-mi tineti pumnii stransi-stransi, da??? Sunt f agitata, ma tot gandesc la lucruri urate, nu stiu daca bebe e bine, nu l-am mai vazut de la 6 saptamani... o sa am emotii cu carul... Doamne ajuta-ma!