Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bravo Luny pentru soferit Vacanta placuta Mufului!
Kya bravo capitanului nepiratat Sa vina dom'le odata sa dea gratarul ala Si am tot zis sa zic ce-mi place mie la gradi aia: faza cu camerele video Sunt fan, se stie ! Valen la tine la gradi sunt camere video, iti poti vedea copilul de acasa?
Si mai aud ca pleaca Ariel la Viena Iaca dedicatie:

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, saru'mana ! Diseara ii arat, am vrea sa mergem o saptamana, cat mai curand...ori mare, ori tara, dar la tara mai dureaza santierul . Felicitari Teodorei!!! Nici ca aveam emotii . Eu am zis ca te-ai dus si la EJ ( desi ma miram RAU ) ca te-a intrebat Vali cum a fost . Doamne ajuta sa fi trecut Dudu de ce a fost mai greu.

Stela, nu stiu de asemenea reguli nimic, fireste, e sanatos ca protectia sa fie cat mai mare. Pana acum am avut doar cu FP 50, dar cum Sof are un pigment destul de ok, e tiganca deja pe maini, iar pe labute e bronzata cu sandale ...in comert exista creme cu FP chiar 20 pentru copii ( vezi Nivea cumparata saptamana trecuta ), de ce nu?

Clau, se si vad muscaturile bietei Rebecca . Of, nasol rau, noi mergem cu ZanzaNo de la Chicco dupa noi, te duci linistita la ce padure vrei, nu pe musca nimic! Si nu e slaba deloc, e chiar dolofanica si falcosica , ea e si micuta de inaltime.

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Inca trei somatii si am plecat ca azi am facut prapad, am scris mai mult ca-n ultima luna adunat
1)Nicoletooo, ne zici maica daca pumnii nostri au fost de folos au ba? Bafta sorei cu viza si pune si pozele alea din nou !
2) Zoze te-au mancat de vie batraneii aia sau iti apasa burtoiul pe degete si nu poti sa scrii? Scoate nasul imediat ca vin acusi la usa ta si atunci sa te tii! Sau te-ai mutat?
3) Gecko sper ca nenumitul e inca nenascut si sper ca daca iti voi spune cat de mult imi lipsesti, cat de mult te iubesc, cat de mult te vreau aci la datorie iar...sper sa te induplec sa negociezi cu neuronul tau gravid sa te lase sa mai vii si pe la noi din cand in cand! Hai ca dau o fuckin' inghetata

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

.Mimo, uitatul cheii in masina nu e un defect pentru el , dat fiind ca el a lasat in cheia in contact...noroc ca pe vremea aia era setata ca armarea sa se faca automat dupa 60 de secunde, secunde in care nu a aparut nimeni sa urce linistit la volan. Si nici dupa aia nu i-a trecut nimanui prin cap sa se uite la contactul nostru...El s-a dus cu taxiul acasa ( l-as fi trimis pe jos, dar era prea cald si stateam mult sa il astept )sa ia cealalta cheie, ce sa ii fac ? Noroc ca eram in Ploiesti...Am repurtat o mare mare victorie atunci, pentru ca eu sunt aia neatenta si imprastiata, el e cel organizat si PERFECT, asa...in general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, rochita am primit-o de ziua mea de la colege...stiu sigur ca au fost in Mall Vitan dupoa cadu'! Eu zilele astea o sa ies numai in ea sa nu mi se vada bubele de pe picioare!
Rebe nu era muscata de la padure in pozele alea, ci taman din parc. Ea era saracuta capsata dinainte de padure, tocmai de-aia a fost cu pantaloni de trening si palarie peste ochi. Si din pacate face si ea niste buboaie de la tantari ca naiba!

Kya, da , la un moment dat am vazut ca a facut o cantitate maricica de pipilica la olita, alta data mai putin, depinde...

Olgutz, eu nu am vazut pozele tale, mai pune link-ul a data, pleasee!

Mergi la inceput

Clau, http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/cosmetice-17/zanza-no-23/ Sunt super!!! Nu se atinge nimic de voi, nici de copii, nici de adulti! Uite aici http://www.flickr.com/photos/olguselu , sunt cateva de sambata de la tara si doua cu Ioana si familionul ei. Nu v-am zis cat de criminala e Sof, pentru ea Valea Lunga e curtea cu casa, nu satul . Cand mergem pe la vecini sa studiem puii, sau la plimbare pe ulite, trebuie sa ne intoarcem "mai lepede la Valea Lunga" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau,mstela f frumoase pozele

Mufa plimbare placuta cu bunicii

Teo felicitari pentru promovare
tonic si ma bucur ca te-ai amuzat de Andru
azi am fost la gradinita ca sa-l inscriem pe Andru as vrea sa-l duc din toamna si sper sa fie bine..este cu program prelungit,pe una din doamnele de la bucatarie o cunoastem si ne-a linistit oarecum ca o sa fie bine,ca se gateste bine si ca doamnele educatoare sunt f de treaba..pe d-na directoare o cunoaste socra'miu ..a ramas sa mearga sa discute si el cu ea..sper sa fie bine si sper ca pana atunci sa-mi gasesc si eu un job...in rest suntem bine,Andru a inceput sa-mi ceara olita ,dar mai mult la pipi,kk imi dau seama cand vrea sa faca si il pun repede,dupa usa la colt...aoleo viata mea....

in rest va pe toate,va doresc sanatate si numai bine...

edit:in We am avut musafiri,ieri am scos piscinuta si s-a balacit Andru de m-a zapacit..abia l-am scos din ea cu tipete si urlete ca sa-l duc sa manance si sa-l culc..azi i-a dat tarcoale dar nu l-am balacit ca a cam batut vantul...cand iese afara imi zice"mama ,ai baie a picina".....pentru protectie eu folosesc klorane spf 50...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olga Ioana e cu tot familionul intregit cu acelasi tatic?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, NU, fereasca Dumnezeu!!! Viitorul tatic este un drag si un scump si un iubitor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Kya, NU, fereasca Dumnezeu!!! Viitorul tatic este un drag si un scump si un iubitor .

Bravo ei!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput