Prietene la bine si la greu - 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara

In primul rand La multi ani fulgusorilor Mihnea, Ilinca si Robert!!!!

Vazut poze cu fulgusori frumosi de raluci si monis.
lavi felicitari pentru iepurila. si mariuta a facut o iritatie usoara de la caldura cu toate ca azi am tinut-o numai in pampers sau in funduletul gol si i-am facut baita (cu apa usor calduta)din ora in ora.

LauraG ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi. te asteptam pe la noi cat de des poti

Ancutza de gasca Sabinuta la dintolog

krelia multumim de informatii

Vazut pozici cu iepurasul dragalas Alexandru de lyly

gabitza, Mariuta sta in fundulet nesustinuta doar cate2-3 min.

Lili nu gasesc pozele tale . spor la mutat!

cristina ma bucur ca ai avut o petrecere ca-n povesti. 2 zile si 2 nopti....asa da

LauraA asteptam cu nerabdare pam-pam-urile maine

Lalu ce faceti voi, sunteti bine? mi-e asa de dor de voi, ce face Ari, cred ca e domnisoara mare. cand ai timp mai baga niste pozici sa vedem frumusete de printesa

Am auzit si eu fetelor ca nu ne baga astia indemnizatia pana la sfarsitul lunii

Am pus pozici noi la semnatura cu Mariuta la 6 lunite .

Va pe toate, o seara frumoasa si racoroasa!

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ai intrat sa pup si eu fetele mele dragi si fulgusorii.
Multumim de comentariile la poze. Am vazut si cateva poze cu Bubu mic si Iuli suparici, l-am vazut si pe Geo si Alex, am vazut pozele pe fuga, maine vreau sa le savurez.
Monis cu diversificarea mergem binisor, stam la bunica in Oradea si programul nu s-a schimbat prea mult. Dimineata pregatesc papa o ambalez si plecam.
Ce fain este ca atunci cand nu mergem in Felix, la capatul str. este parcul central, am ajuns sa intram in casa si la 22. Am tras o fuga si la unguri, dar nu m-a dat pe spate cu nimic, in mall-uri acelasi magazine ca la noi, aceeasi marfa.
Despre barcuta lui Vlad, este luata din Baile Felix, cu 30 lei, era si varianta pe roz, este ca o barcuta, dar are gauri pe unde se scot piciorusele a.i. copilul atinge apa si misca piciorusele. Eu cred ca se gasesc cam peste tot.
O pup pe draga mea Lila, cu dintzocul ei cu tot.
Lavi, Ancutza si Vlad a avut vreo doua zile o alergie de la caldura, dar cum a stat mai mult desbracat s-au dus.
Azi am intrat si noi in randul fulgusorilor cazuti, a cazut din carut in cap pe gresia din bucatarie, a plans putin dar oricum mai putin ca mine.

Va pup si sper sa citesc numai lucruri bune.

NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneassa
poftim la cafeluta pentru toata lumea. la iasi inca e racoare, asa ca va trimit si celor din orasele sufocate de caldura cate o gura de aer proaspat.

Mihnea cred ca e mai binisor, dar tot nu e bine. Inca are mucisori si tuseste, dar azi a reusit sa respire si peste noapte si dimineata fara sa desfundam nasucul.E fornait dar s-a descurcat singur. Febra nu a mai facut, sper sa nu mai faca.
Ieri, desi temperatura in termometrul din casa nu a urcat peste 27 grade( cred) era sauna aici. Bebe meu e rau la caldura ca mine.... era nervos, transpira mult si a plans saracutul de caldura. L-am schimbat de hainute de n ori... tot era ud. Mi-am pus problema serios ca e cazul de AC, nu doar de centrala... sa vad eu de unde fac rost de atatia bani ca nici gazul nu e tras separat inca... deci e cu mare cantare, dar nici asa nu se mai poate!

Ma uitam cupa centrale si vazusem una faina care se putea seta pe zone de incalzire, cu program de zi si noapte, de w-e... etc. apoi am vazut pretul ei : 4500 fara montat.... NO, dar nu facea cartofi prajiti deci luam una mai ieftina.!!!

Eu vad ca azi am tendinta sa vb singura... de ce oare???

Asa, va las niste inghetata pentru peste zi, pentru ieri, ca a facut 7 LUNITE baietelul lu' mami.
pupici si sa auzim de bine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

fetelor eu o iau razna de la caldura... nu stiu daca faceam in toti anii asa cand venea vara asta adevarata, dar acum sunt pe pragul isteriei . Aseara mai aveam putin si plangeam cand am vazut ca furtuna si ploaia la care sper de 2 zile nu mai apare. si acum ma uit cu groaza la aplicatia care-mi spune azi 38 - real feel 41 de grade!!!, miercuri 33, real feel 39, joi 34, real feel 41....

Lili - felicitari pentru dintoc! gata cu maraiala?

Laura_andreea - era vorba de Pavlov's Dog Band... da tu o cautare cu Julia . Santiago a fost unul din numele complet stupide pe care le-am gasit cand ii cautam copilului un nume... prin luna a 4a. si din cardul de nume aiuristice, asta mergea fix la nuca in parete cu numele de familie, asa ca prietenii s-au tot distrat folosindu-l . Si cum noi ne-am hotarat la Iulian abia dupa ce copilul avea deja 3 zile intre prieteni a ramas Santiago

Ionela - si noi tre sa bagam aerul conditionatul ca altfel plec la mama si ma mai intorc aici la iarna .

am citit pe sarite ca ma grabesc sa inchid geamurile sa nu intre iar toata vipia in casa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
ale naibii kilograme, si psihic labil ce mai am..Am zis..tac din gura..nu ma mai laud deloc.

baga sport licuriciule. eu halesc cam tot ce vreau (desi pe caldura asta nu prea-mi vine...) si tot am slabit vreo 2 kile de cand cu sportul...
acum barbatu-meu e afara cu Ruxi ca sa pot face linistita ora de

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, da de unde stiti ca intra indemnizatia abia la sfarsitul lunii? ca de obicei intra pe 10...
si eu care-mi facusem niste socoteli...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ramonika, de la stiri stim de intemnizatia care se va plati cu intarziere. Incet incet am sa ajung sa sper ca macar o vor plati candva, nici nu mai sper ca va fi platita acum

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niasa :-(
vad ca sunt in gand cu Monisu, moooooooooor de caaaaaaaaaaaaaaaald!!!!! Mai fetelor voi mai iesiti din casa dimineata?????ca io am iesit in ultimu timp la 8 jumate pe afar' si sa mori frate cu zile nu alta...ma trec transpiratiile, ma sufoc , nu mai spun ca nici rechinasa nu prea o mai vad ca se simte confortabil in carut..Incepe maraiala cum prinde prima raza de soare pe fatuca ei, si eu ma tot chinui sa ii mut umbreluta in functie de soare..Sa mor io de mai ies din casa..ma baricadez si ies noaptea...Dar iarasi e cu cantec, ca rechinasa dupa ora 8jumate seara are programu de baita, si max 9 si ceva doarme..Cum sa ies cu ea sa stau pan la 10 cum va aud pe voi? ca ea isi cere baita, si somnicu...Sau sa ii fac baita mai pe la 5 dupaamiaza si pe urma... seara doar plimbarica, o aduc adormita in casa si o plantez in patuc?
Nu mai zic ca baita e imperial necesara, ca transpira mititica, se umple de puf pe la gatisor/toate cutele..Trebuie sa o spal..

Ionela, nah..ca nu esti singura care bantuie pe aici, iote si io si Monisu Ma bucur ca Mihnea e pe drumul cel bun cu raceala..Si rechinasa transpira foarte mult in zona capului, e fleoasca pe par, o tot sterg cu prosopul..

Ramonelu...stiu neica de sport ,da lenea ii mare Unde mai pun ca acu ...transpir si la umbra fara sa misc un dej't, darmite sa mai fac si putina miscare..Ar trebui sa fac abdomenele sub dus..sa ma simt confortabil

Many, trasurica/yaht de ala plasticos cum ati luat voi de la Baile felix nu se gaseste pe nicaieri, si vorba aia aici e litoral, si ar cam trebui sa fie sigur pe la noi.. De aia eram toata de unde si cat .. Mi-ar place si mie pt rechinasa..dar stau si ma gandesc ca unde o punem noi in barcuta, ca ea cum a simtit apa marii la talpite a luat-o la urlete..

Laura Andreea, astept si io cu cardu de pam-pam-urile tale!! da banuiesc ca o sa zici fara fainoase/zahar/prajeli/uleiuri+muuult sport...Si pe mine combinatia asta teribila nu ma atrage deloc

Acu cand va citesc ca va grabiti la cumparat AC-uri..asa ma bucur si ma felicit ca anu trecut din banii de la nunta primu lucru cumparat si montat a fost AC-ul..chit ca o sa il folosim doar vara asta, ca pe urma ne mutam la casa noastra, si nu il mai luam cu noi..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, si noi ne facusem socotelile cu banutii de indemnizatie..nemernicii..
Auzi da neste pozici cu vladutzu care socializeaza cu Ruxi, sau invers, nu hai??? ca vreau sa ii vaz

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neata!!!
N-am mai intrat zilele astea ca de atata caldura am fugit si noi pe unde am apucat. Am reusit si am reparata AC asa ca nu mai plecam cand se incalzeste.
Si Andra are bubite de la caldura ...offf da nu trece si caldura asta..si vine iarna si cautam iar caldura... si tot asa.
Merg sa repar fructele...si revin.
Va pupik pe toate.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput