Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
Calde salutari de la noi, vorba lylyanei pe care o
si ii solicit pe aceasta cale poze cu Alex la mare. N-am terminat mutatul pt ca se lungesc anumite operatiuni
, facem maratoane cu sacii pina acolo, + mers la udat gradina si hranit tintarii cu singe proaspat in fiecare seara
Am vazut pozici frumoase cu Vlad pe yachtul ala smecher , cu Geo tare scump si parintii lui pozati la o ora inumana Tina, spune-mi te rog ca e setata gresit ora la aparat si nu faceati poze la 5.45 dimineata
, cu Timi usor dezamagita ca nu-i ramine ei rochita cea noua, cu Bubu si Santi la sueta ca baietii la o aluna si-o berica, si iar cu Bubu in expeditie pe cimp si la balaceala in super piscinuta - raluci vreau si eu d-aia, de unde e, cit costa?
, pe Nicholas care s-a facut baiat mare de cind nu l-am mai vazut si are un super jumper si pe Sabi cea fishneata si plimbareata
Lavi felicitari pt dublu-dintisori,imi pare rau ca Rares e suparat
Ione pupa Mihnea si de la noi, sa treaca raceala
licurici in pozele de pe plaja arati foarte gazela, sa stii. Spor la dieta, si bravo pt vointa. Dupa ce te faci , poate reinvii si romantismul si uite asa si bb2 impreuna cu Lidiuta
alexa imi pare tare bine sa aud ca simburica e miscacioasa
K parerea mea pampam,cind am fost la dr. ortoped Jianu mi-a atras atentia in mod expres sa nu care cumva sa pun copilului ghete ortopedice sau talonete ca strica mersul si ca cele mai bune sint incaltarile care se simt ca si cumai fi descult, cu talpa cit mai moale. Saru-mina pt info de la pediatra cu intirziere si scuze cristina_boc
monica, sa-ti traiasca fetita, fericita, sanatoasa si norocoasa eu as mai vrea o cupa de inghe d-aia cu afine, te rog
Despre noi, intii noutatile: habemus dintzocus!!!
In plus, copilul meu maninca, de cind o las sa fie in control, adica sa se bage cu ambele miini + piciorul sting in castronul cu mincare, e multumita si deschide si gurita cam la 80-90 g de piure. Fructele in continuare nu prea ii plac dar deh... Monis brinzica i-a placut tare, din pacate a cam constipat-o iar eu nu mai am timp sa ma duc sa iau lapte d-ala bun (ca automatul de linga mine s-a inchis) asa ca luam o pauza pina ma linistesc. O sa incerc si niscai iaurt bio luat din Cora, ca sa fac eu n-am materie prima.
Tot la categoria noutati, tan-ta-niiiii, am pus poze din nou. Serviti, va rog
Inchei leoarca de transpiratie,mi-e cald si mie si ei,ufff
PS shtephy esti bine?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
heloo
lila - sa-ti traiasca dintiii
piscinutza e de pe la germanica trimisa du bunici, dar am vazut si la carrefour identica, cred ca 30-40 lei
pt noi oamenii mari piscina cred ca la anu', dar vine ea si atunci va astept pe toate
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a licurici in pozele de pe plaja arati foarte gazela, sa stii. Spor la dieta, si bravo pt vointa. Dupa ce te faci ![]() ![]() |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
BoboMom spune:
Multumim de (re)primire!
Monis, ai sippy cup de la Avent de-aia cu supapa, care nu lasa sa se verse? Daca da (noi de-alea avem), cica e bine sa scoti supapa (noi asa am facut) pt ca altfel nu se invata sa bea ca din canuta, ci ca din biberon (makes sense).
Ieri am incercat putin suculet indoit cu apa, dar nu o voi mai face (prea curand) pt ca nu i-a placut si n-are sens. Mai bine apica simpla. Noi cu lingurita nu am incercat, dar pot sa va spun ca nepoata mea a baut apa cu seringa mult timp, pt ca altfel nu voia. Tb sa scurtez acum, ca plange Bobo. Pupici.
Laura de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare,
Sunt si eu prin zona, dar gata ziua pana recuperez eu. Vazut si o gramada de pozici.
Multumesc pentru urari. Va mai servesc cu un pahar de socata rece de la frigi. Sunt un pic obosita, chefuit 2 zile, 2 nopti, aproape ca-n povesti. Primit cadouri frumoase.
Tina, ceaiul de musetel are vreun efect? Eu incerc sa-i dau lui Andrei, e si el constipat, dar nu prea il vrea. Eu il fac din flori de musetel. Ancutza voi cum ati rezolvat problema asta? Si Andrei face exact cum spuneai tu de Sabinuta, niste bobite mici si tari.
In general ii dau si eu cateva lingurite de apa, in timpul/dupa masa. Nu prea vrea sa bea din bibe, desi noi am fost prieteni buni candva.
Daca tot am fost la tara, am profitat si am pus-o pe mami sa imi taie niste pui bio, pentru Andrei. Am pus bucati din piept in mai multe pungi din congelator. Voi care carne o dati la bb? Cineva zicea ca pieptul e prea sec si sa-i dau aripioara.
Andrei e super, extra marait. Tre' sa ma opresc aici. Sper sa pot intra mai tarziu.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
laurairina13 spune:
fetelor, am gasit articol cum ca astia ne intarzie plata indemnizatiilor pentru sfarsitul lunii iunie..cica din lipsa banilor! iote pt ce sunt de inca 10 ori niste nemernici Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc Tina, ceaiul de musetel are vreun efect? Eu incerc sa-i dau lui Andrei, e si el constipat, dar nu prea il vrea. Eu il fac din flori de musetel. Ancutza voi cum ati rezolvat problema asta? Si Andrei face exact cum spuneai tu de Sabinuta, niste bobite mici si tari. In general ii dau si eu cateva lingurite de apa, in timpul/dupa masa. Nu prea vrea sa bea din bibe, desi noi am fost prieteni buni candva. |
buna seara...vin incet din urma
Cris eu problema cu constipatia am rezolvat-o cu pere...le-am introdus in piureul de fructe si in cateva zile s-a reglat...intr-adevar am incercat sa-i dau multe lichide dar nu prea a vrut...bafta si sper sa va reveniti repede
![](pupic.gif)
edit: ce tare am fost...mai aveam un mesaj de citit si am ajuns
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea
crissa13 spune:
Buna seara,
Mai intai va fac azi cinste pt ca am facut 6 lunite!!!
Vreau sa urez si celorlalti sarbatoriti de azi: Mihnea, Ilinca si Ana!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!!
Iar sunt in urma cu cititul din motive de canicula. Magauaia asta de calculator incinge camera foarte tare si am tot evitat sa il deschid. Pot spune ca mi-a fost foarte dor de voi si sper sa pot citi in seara asta tot, asta daca ma lasa Robert pt ca suntem singurei acasa.
Am citit doar ca Mihnea era bolnavior acum vreo 2 zile, sper ca s-a insanatosit. Si am mai vazut ca Lauriciu vrea la plaja, cred ca s-a dus deja. Ca tot zicea de localnicii care nu prea le au cu plaja eu pot sa confirm inca o data chestia asta. Cred ca am aproximativ 5 ani de cand nu am mai facut o plaja calumea. Merg eventual doar la o baie. Si cum anul asta am 10 kg in plus si fffff multe vergeturi nu cred ca o sa vad marea de loc.
Merg sa intretin un bebe marit care de cand cu caldura asta se culca pe la orele 24 si doarme toata noaptea iar trezirea de dimineata este pe la 8-9.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
coquelicot spune:
Din ciclul 'ati dorit sa reauziti': va mai amintiti tampenia aia: 'Ard in flacari/Pentru tine/Ard in flacari/Si mi-e bine'.
'na seara,
Va relatez din casa noastra unde azi urcase termometrul la 32-33 de grade.Asadar se impune o investitie d-aia conditionata.
Nu-i de mirare ca Mateiutz nu mai mananca aproape nimic, nu vrea nici alaptat asa ca ridic tricoul prin parcuri si ies de la 8 dimineata.
In schimb bea apa. Multa, mi se pare. A-propos de ce spunea LauraG, am scos si eu supapa insa fluxul este prea mare. Matei se cam ineaca si cu sippy cu supapa pusa, nu reuseste sa controleze fluxul si ii iese si pe nas.Oricum, vad ca invata singur care-i este trebuinta si ii place.
Dar, nu prea mai vrea lapte.Mult timp nu i-am dat apa ca sa bea lapte, dar fara mare succes.
lila subscriu la piscina gonflabila a lui bubu.Adica subscriu la faptul ca o gasesti in Carrefour la 45 de lei. Eu m-am trezit cu ea in cos, pusa de capison SR, i-am luat-o pentru bile.
Ma uit la ea(caci e inca in cutie) si iti spun daca e chiar la fel de ok. Imi pare ca plasticul piscinei bubu-istice pare mai de calitate decat ce am eu..
Am ramas restanta la Lila sa ii spun ca la nunta Matei a dormit afara, unde erau parcati in carucioare 5 bebelusi, care mai de care cazut mai lat, desi bashii duduiau cu foc. A stat asa de la 9 la 12 cand l-am luat in camera si schimbat in pijamale, unde duduia muzica si mai abitir, insa Matei a dormit lemn.
A-propos de combinatia ta de brocoli cu branza, imi spunea soacra mea ca pe ei ii sfatuia pediatrul sa amestece spanacul cu branza. Mie mi s-a spus ca atunci cand dai supliment de fier sau ii dai fier din hrana sa eviti calciul. Insa, brocoli are si calciu si fier, oare in cazul asta fierul se neutralizeaza?
Cu ce mai combini branza?
Citind pe undeva, mi-am amintit ca se discuta despre cantitatea de carne necesara la bb. Am gasit ca ar trebui sa consume 2 grame de proteina /kg corp/zi, jumate reprezentatand carnea.
Tot pe undeva, am citit explicatia nerecomandarii lactatelor degresate la bb. Cica, cu cat cantitatea de grasime din lactate este mai mare, cu atata incidenta de intoleranta la lactoza scade. Makes sense?Presupun ca scade concentratia de lactoza.
K Tocmai gasisem intr-o revista o schema de diversificare a la Nestle unde brocoli merge de la 6 luni iar banana de la 4.
Sa se revizuiasca dom'le, primesc, dar sa nu se schimbe in partile esentiale. Ce nu-mi placea mie de nestle, de cand am lecturat etichete de cereale si borcanele, Nestle este de departe MC Donalds-ul KFC-stic sl bebelusilor.Dar sa bagi, rogu-te, ce ve mai afla despre congres.
Si mie mi-a zis sa nu dau brocoli pana la un an, dar sa incep cu banana.
Vazut poze la mare, la soare, bebei socializand, domnisorici care se tin bine in leagan. Fulgulosime, rulezi!!!
Mie mi s-a topit opaitul de la caldura, astept pe cineva sa ma treca strada pana-n pat.
[din fundal Pianissimo, molto allegro]:'Ard in flacari/Pentru tine/Ard in flacari/Si mi-e bine'.
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura - andreea/laura - andreea.jpg)
laura - andreea spune:
Buna seara mamici si pitici!
Ca de obicei intarziata cred ca pun astia in Germania energie in lapte Daca nu tipa vreun ursulet din motiv de strangere de gat inseamna ca a adormit
Smaranditza, ai PM. Scuze de intarziere.
Monis, merci pt listuta , din pacate nu pot vedea clipul (acelasi mesaj idiot cum ca "informatia" apartine casei Sony care nu poate fi vizionata in DE - asa-mi aparea si cand vroiam sa vad video-urile cu Annabelle), este cumva Gianni Togni? Am vrut demult sa intreb, de ce Santiago?
Ionela, multa sanatate puiutului, sper ca deja este mai bine
Diana, pe langa talent ai si multa rabdare. Chapeau. Apropos de ce ziceai vis-a-vis de stilul de mancat. Personal nu ma consider o persoana riguroasa nici macar in ceea ce ma priveste pe mine
si nu pot spune ca sunt de acord cu rigoarea la o varsta asa frageda. Ce vreau eu sa-i scot din gentuta cu educatie sunt anumite obiceiuri sanatoase, ca de exemplu mancatul la masa fara TV sau alte stimulente. Sper macar sa-mi reuseasca intr-o mica mare masura
Many, cand mai plecati in locuri din astea insorite si cu mult albastru sub picioare, ma luati si pe mine? Sa va fie de bine si sa tot mergeti. Super ingenios baby boat-ul!
Lili, nu vreau sa ma repet in privinta rezumatelor pt ca Lili rulz, ci vreau sa spun doua-trei lucruri: Mariuca, frumoaaaaasa foc, sa va traiasca si sa fie toata viata multi-tasking, semeni uluitor cu mama ta si la final nosotros no habemos dintzocus(i)
- felicitationes et mucho mas
Lylyana, sa va fie de bine si sa va traiasca flacaul!
Raluci, scump tare Bubu-ul vostru si norocos cu caru' cu asa parinti care-l rasfata
Licurici, promit ca maine iti scriu despre diete si alte fete. Te rog nu te mai chinui psihic si fizic, nu faci decat sa te frustrezi si sa-ti chinui organismul. Maine vin cu pam-pam-uri
Nu mai stiu ce am mai citit, insa voi reveni cu elementele lipsa
Va pupam apasat si evident fara exceptie!
poze