Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Krelia multumim de sfaturile de la pedi. Chestia care amorteste este lidocaina, ceea ce Gengigelul nu il are in compozitie. Tu ai folosit Gengigelul? A avut ceva efect, sau e precum siropelele de colici? Adica fix pix?Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Eu am primit indemnizatia. (Dosarul eu l-am depus la Vaslui)
Mami fericita de strumfita
![](images/user_woman.png)
na_bo spune:
salutare si de la noi
Am revenit din calatoriile de week-end, am fost la Bistrita sa vizitam un bebe mai mic ca noi, de 2 luni, al verisoarei mele si a fost foarte bine cu exceptia caldurii.Acum e putin putin mai bine ca aseara a plouat si am aerisit peste noapte.
Sa va povestesc ca Amalia nu a dormit in patutul verisoarei sale, atat s-a foit si nu a reusit sa doarma , incat am mutat-o in caruciorul ei si in 2 min. a adormit. Daca-mi povestea cineva, ziceam ca-s fite, acum ca e bebe meu...
Am vazut poze cu fulgusori frumosi la mare si la felix, pe Iulian si pe Bubu, dar si rochita facuta de Diana. Super toate!
pupici tuturor
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Eu am primit indemnizatia. (Dosarul eu l-am depus la Vaslui) |
indemnizatia pe luna iunie? sau te referi ca ai primit indemnizatia in general? platile astea oare tin de primarii??
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
dankutza spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion pozicile de la mare alte pozici mai noi |
Vazut! Placut!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
neatza'
cald dom'le cald ...m-am trezit azi-noapte aproape sufocata de caldura si am deschis laaarg geamul, am dormit asa vreo 2 ore apoi l-am inchis...si vorba aia, noi stam la munte, nu vreau sa ma gandesc la voi, cele de la campie, cat de greu va este
Licuriciule si eu stiam ca banutii astia vin din primarii...astept si eu zilele astea sa intre si va spun
intrebare: voi cu ce scoateti petele de pe hainute? doar detergentul nu face fata (Ariel folosesc)...Vanish-ul e bun de ceva? merci
tre' sa inchei ca atat se mai miorlaie donsoara mea...of of
pupici la toata lumea
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
padi spune:
'Neata
Va trimit o portie mare de RACOARE. La noi a fost aseara o furtuna foarte mare si s-a mai racorit putin. Acum se poate respira, ca in ultimele zile am crezut ca ne topim. Laura de vreo trei zile a fost foarte maraita. Am crezut ca de la caldura, si cand colo ce descopar eu? Un dintisor. Asa ca intram si noi in categoria .
Legat de indemnizatie: eu nu am vazut stirea la tv, dar ieri cand am verificat pe card nu mi-a intrat nimic. Oare, de acum inainte, trebuie sa ne facem griji daca primim sau nu (si asa este micsorata !!!)
Adriana de
Laura (08.12.2009)
dankutza spune:
citat din mesajul lui raluci_b pt noi oamenii mari piscina cred ca la anu', dar vine ea si atunci va astept pe toate ![]() |
De abia asteptam.
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
crissa13 spune:
Neatza,
Azi am papat pireut de mar si i-a placut. Ieri am incercat combinatia pediatrei adica pireut de mar, morcov, portocala si banana si nu a avut succes asa ca o sa incep cu cate un singur fruct la care o sa adaug in timp cate ceva. Pana ieri la ora 10 beam suculet de mar, morcov si portocala.
Tina succes la licenta, am vazut pozele cu Geo, e foarte scump.
Lauriciu La multi ani pt aniversarea casatoriei!!Multi ani fericiti.
La multi ani cu intarziere Cristina_boc!!!
Dankutza multa sanatate mamei, sa scape de stafilococul ala cat mai repede
Diana foarte frumoasa rochita cadou!
Atat am reusit sa recuperez pt ca s-a trezit bebe. Osa revim mai spre seara ca deja s-a incalzit prea tare dormitorul.
Va pup pe toate fara excepie.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert