Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 20
mi_bebelina spune:

ALEXANDRA si ALESSIA CLARA sa fiti fericite fetelor si sa aveti o copilarie minunata!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
chinabulina spune:
buna dimineata!
ma bucur ca v-a placut gogoasa mea. multumesc tuturor pentru vizionare si aprecieri
. sunteti niste dragute. l-am vazut si eu pe robert de lorich, un dulce. alaltaieri ma gandeam la el, ca am vazut un pusti de vreun anisor care semana leit cu robert
. dar leit!
vad ca mai sunt copilasi bolnaviori. multa sanatate le doresc, ca e cea mai importanta.
mai scriu ca vreau sa o vad si eu pe ilinca (laura, te rog, pune o poza-doua) si ma intorc la munca. va pup pe toate!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet
Alex@Sara spune:
Neata.Intru de zeci de ori,dau refresh la pagina,poate poate sunt vesti despre printesa mica,Victoria 
.Am citit ieri vestile bunicele,speram la altele mai bune.Nu pot dormi noaptea,am cosmaruri,ma gandesc non stop la sufletelul mic si zic cate un Doamne ajuta de cate ori imi vin in gand.
Numai bine tuturor 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
MsBB spune:
Neatza,
In cautare de vesti bune 
Intai o
, spor la munci mamicilor care se afla in campul munci si joaca placuta copiilor. Ma bucur tare ca s-a mai racorit nitzel, parca e mai respirabil
. 

ALEXANDRA - ALESSIA CLARA , LA MULTI ANI, fetelor, sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii si voiosie
, dixtractie multa astazi si la cat mai multe cadouri!
Lilly - sper ca nu o chinuie mancarimile prea tare pe Julia. Eu m-ash bucura daca Andra ar face varicela cat de curand ( de preferinta la iarna
, cand oricum vom sta la domiciliu) Macar stii una si buna.
Noi am vrea sa mergem la mare
aici, la Eforie Nord, undeva dupa 24, 25 iunie. Vom sta in functie de Andra si de cum se acomodeaza.
I-auzi, Adriana, vom fi si noi prin preajma
. Sanatate Annikai!
Prag
, f dragutz din partea ta! Ar fi tare frumos sa primeasca Nadia incurajarile noastre si daca am putea sa-i impachetam un mare
Victoriei ... ufff!
Multumim Lori
. Trebuie sa recunosc ca ai un baiat pe cinste, frumos
din cale afara, si noua freza il face mai delicios
si mai barbatel asa.
Desiree, ne gandim la voi si va purtam in suflet. Ne
la D-zeu sa fie totul bine!
Anyone , o mare ceva?
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
YLARI spune:
La multi ani sarbatoritelor!!!!!!! Sa fiti sanatoase si fericite scumpelor!!! Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase!!!
MsBB noi vom merge la mare de le 11.07 aici la noi, in Romanika, Venus. Abia astept, am inceput deja sa fac lista cu bagajele!!!
Lily, cum e Julia?
Doloress, ma bucur ca te simti bine, sper sa nici nu ai greturi.
Tare mai vreau si eu un bebe... dar tot nimic 
Alysh l-am vazut si eu aseara pe Luca pe Fb
Un frumos, m-am indragostit, efectiv!!!! Sa te umple de bucurii, iar tu esti o frumoasa 
Multi pupici tuturor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
MsBB spune:
Cum nimeni nu se infinge la scris
ma bag io iar in zeama ....![]()
Am trimis-o pe Andra afara in
gol
. Am inceput trainning-ul
. Io am ramas acasa sa
iar ea e la
in kiloti de domshoara
. E mortalaaaaa
. A executat astazi 2 pipi la oli, 1 pe covor, unu pe un maldar de haine pe care mie mi-a fost lene sa-l pun la loc, un kk la oli si ... continuam numaratoarea
.
Va
ma duc sa-i fac material de kkct fie-mi ![]()
Desiree, Victoria - we misss you!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!