Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Laurairina:multumesc pt link,ii arat mamei...Doamne, dar ce complicat este!Palariuta e superba!
Mitzi2005:sa ne spui si la ce concluzii ajungi legat de piscinutele pt bebe...si pe mine ma tenteaza sa o duc vara asta,dar nu stiu decat de "Micii campioni",undeva in Bucurestii Noi,ceea ce pt mine e f departe de casa
.
Coque:ai cu cine sa te mandresti...f frumosi sunteti toti 3! Mi s-a facut dor de vama veche
.
Intrebare intrebatoare:voi la ce ora va plimbati dimineata cu piticii si cam cat stati afara? Eu am iesit azi tarziu recunosc ,pe la 11,erau deja 30 grade,ne-am plimbat prin parc dar la intoarcere,pe la ora 13 erau deja 35 grade.Groaznic de cald sincer.Nu stiu cum sa fac,fara sa-i dau programul peste cap...la 10 mananca si pana suntem gata e 10.30.Si clar la 30 si ceva de grade nu-i ok nici pt bebe indiferent cat de protajat de soare este cu creme,basmaluta,umbreluta etc.
va pup
Cred ca azi a fost prima zi de vara in Bucuresti .
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
revin si cu postare "borcanele", dar mai incolo
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Hello, fetele, mai are nevoie cineva la ora asta de vreo frapucina? Daca da, poftiti si va serviti. Dozz Frumoasa postare, imi place cum scrii. Eu am cazut in capcana de care vorbesti tu, buni e cea care ma bate la cap sa nu o fac si poate ca stie mai bine decat mine. Coq Super poze, frumosi baieti, sa-ti traiasca! Lidia, Natalia, Miany
Ionela Eu tare m-as bucura sa dezvolti cat poti, imi place la nebunie si consider ca am ce invata de la tine. Da, zic mai tare, in toate zilele cu febra plangea cu "ma-ma" si si acum o spune doar in prezenta mea. Ai mei spun ca ma insel, mie putin imi pasa, stiu ca fiica-mea zice "mama". Licurici Mie palaria alba imi place asa, rechinasa se face tot mai frumoasa.
Mami.ilinca Pun acusi de o cafea. Lyly Ma bucur mult ca ai iesit din Bucuresti, Alex e un dulce. Monis Tu stii ca io atre-l iubesc pe Santi, da? E minunat!Gata, am dovedit ca am citit, Diana spor la cusut (si eu mi-s bagata panan-n varfu' capului), va pup pe toate fara exceptie Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Monis:si pe mine ma batea gandul sa-i iau un tarc ,dar am auzit cateva mamici in jurul meu care ziceau ca bebicii nu vor sa stea mai mult de cateva minute in tarc...nu e deloc funny sa stai inchis acolo cand poti sa te plimbi prin toata casa! A inceput distractia sa inteleg...ne asteapta si pe noi! Sa nu uiti sa scrii despre "borcanele".
Andre: eu nu refuz nimic cu cofeina azi!E gata rochita de botez?
PT SARBATORITII DE AZI:
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
vai Monisule mi s-a facut pielea de gaina cand l-am vazut pe Santi cu stecherul in mana
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilincaAndre: eu nu refuz nimic cu cofeina azi!E gata rochita de botez? |
mitzi2005 spune:
am reusit sa adorm pisoiul.ma premiez cu o floricica si pranzul
oau, ce viteza are Santi! eu va spun din punctul meu de vedere: in sufragerie am tarc, leagan si cearceaf pe salteluta. si mi se pare ca oricat as securiza, nu il pot lasa singur pe cearceaf cat sa ma duc la toaleta (poate sunt eu mai speriata de bombe
). Iar in tarc, depinde de dispozitie cat sta... mai mult de 10 min legate nu cred ca sta, dar eu sunt multumita si cu alea.
mami.ilinca eu stiu vreo patru: active center, baby spa, micii campioni si medlife. nici de mine nu sunt aproape, dar asta e!
cu plimbarea, eu incerc intre 09.30- 11, dar in ultima perioada s-a trezit pisoiul tarziu si n-am mai iesit dimineata.
spor la cusut,fetelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Am reusit sa pun si poze noi
Din pacate eu trebuie sa merg la stomatolog, iar aici cum nu prea intri la ora programata si dureaza mai mult, trebuie sa il imbrac si pe pici sa il iau cu noi. Sper sa nu ii fie prea cald in carucior, ca de soare il feresc eu.
Ne cititm pe seara.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Dozz spune:
Vazut poze de Lyly&Alex la Poiana, ce frumos sta Alex in scaunelul de masina! Fetita mea sta gramada toata (in scoica), iar eu agitata in jurul ei sa vad daca mai are cum si pe unde respira. Probabil cunoasteti genul asta de manifestare
Mitzi, nota 10 pt rezumat si uau pt mama. Abia astept si eu clipa asta!
Iulian mi-a luat din nou piuitul, ce viteza poate sa aiba, dar si ce stil de tarat, asa ca un fel de stil fluture dar pe uscat.
Despre tarc, eu zic ca depinde de copil cat sta in el. Nepotica mea sta si cate 1 ora, iar nepoteii mei stateau cam 15-30 de minute. Fetita unor prieteni nu sta deloc, deloc. Vazand filmul cu Iulian, sper ca Ana e genul care va accepta sa stea in tarc, macar 20 de minute.
Sarbatoritilor zilei, la multe lunite, sa cresteti mari si frumosi!
Mami.ilinca, hot topicul asta cu iesitul afara (unde e, cum altfel? hot ). Eu incerc o prima plimbare pana la 11.30-12, dar uneori iese o plimbare f scurta pt ca ma mosmondesc teribil dimineata. Dupa-masa am observat ca de la 17 e bine. Dar asta e teoria, practica ma contrazice deseori
. Ieri, de ex, se facuse asa cald in casa ca am iesit la 15, pas intins pana in parc prin soare, iar acolo a fost ff bine. Am stat in parc pana la vremea baitei, am si alaptat acolo, dar schema asta are dezavantajul ca oi alapta eu in parc, in vazul plimbaretilor, dar pipi sa fac in vazul lor nu pot!
Andre, abia astept sa vad rochita de botez, cu floricelele miculute bine plasate Pana la urma, ce a avut Chiara? A fost o raceala sau roseola de care ziceau Shtephy si Dia?
miany75 spune:
buna,fete dragi!
in timp ce "fierb in suc propriu",din motive de caldura mare in casa,am aruncat un ochi prin zona..
padi felicitari ptr. cele 6 lunitze si spor la lucrare!!!
Licurici ca de obicei,manutzele tale au facut o treaba minunata!!rechinila e un model pe cinste!!
Lili nu stiu ce sa-ti zic de racelile facute vara...mi-e mi se cam intampla...o fi ceva legat de imunitate..cand mai vedem fata-amorezata-de-vladut-cel-care-sta-in-picioare?!!..eu m-am executat,sa stii..spor la trebusoare!!
ramo c. ma bucur ca gandesti mai pozitiv si sa va fie de bine balaceala !! succes la stomatolog!!
Andre ce bine ca te vad!! asteptam poze cu creatia ptr. principessa ; felicitari ptr.mama(ce frumos te-a rasplatit ptr. miile de griji si noptile nedormite)
monis curios rau santi si ..iute-iute...spor la achizitionat tarcuri!!!
mitzi felicitari familiei pisicoase ptr.realizari si succese in continuare!!!
vizavi de fructe/legume,permise/nepermise...nici nu mai stii ce sa crezi..eu zic ca e bine sa se pastreze anumite limite,limite stabilite prin compararea mai multor surse, si de acolo incolo jonglezi ,in functie de instinct,toleranta bb-ului... parerea mea,pam-pam...
cat despre borcanele,eu tot mai am unele retineri..i-am dat o singura data cand am fost iesiti si nu prea mi-a placut ce am citit pe eticheta....erau de la Nestle,ptr.6 luni