Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Da..sunt un pic mai vesela, ca broscoiul meu e tot un zambet, iar daca ma vede un pic mai trista imediat se pune pe plans. Si baia de aseara m-a incarcat cu muuuuulta energie, ca de cand pusa Lauriciu link-ul cu hippo ii dansez intr-una la soricel. E party mare la noi .
Imediat va pun si niste poze noi.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mitzi2005 spune:
Ramo draga mea, iti spun si eu sa incerci sa ai rabdare si sa vorbesti deschis cu tatal lui Domi, pentru ca asta nu e o decizie pe care sa o luati la mii de km fiind.
Si toata admiratia mea pentru tine si toate fetele care stau/ au stat fara tatal fulgusorului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
mda... tocmai ce am terminat , is leoarca, iar apa calda s-a intrerupt pt. 10 (!!!) zile, ca e revizie, centrala n-avem... frumos...
in leg. cu diversificarea, lui Ruxi i-am dat pana acum legume: morcov, patrunjel, dovlecel, iar fructe: mar si para. am avut si noi kk verde inchis (noroc c-am citit pe aici ca e normal), insa i-au aparut niste bubite mici rosii pe burtica... banuiesc ca de la para, sau ca am mancat eu capsuni...
oricum acum is pe trecute bubitele alea, nu-i mai dau para (mai ales ca am citit azi ce a zis coque).
desi ma deruteaza complet fazele astea, ca para e buna, apoi nu mai e buna, avocado la fel, e minunat, apoi ca nu se da la copii asa mici, paastarnacul la fel... nu stii ce sa mai crezi...
pepenele de care n-o fi bun? ala galben sau ala rosu?
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
mitzi2005 spune:
Acum sa va spun si despre noi/ pisoiul meu: trebuia sa mergem la mare, dar Motanul nu a mai putut asa ca mergem in iulie. Pisoiul are doi dinti jos si cred ca o sa aiba in curand si sus. Cerealele nu-i plac. Pe cele cu lm le-a gustat, cu apa sau lp doar le-a mirosit. E mare fan mar si cartof dulce. L-am "testat" ( adica i-am dat piure de legume inainte/ dupa lm la diverse distante) si mananca de la 10-125 g. Cum eu vreau sa mai alaptez macar pana la un an, incerc sa "obtin" mese de 70-80 g.
Incearca sa mearga de-a busilea. Saptamana trecuta se deplasa prin aruncare, adica statea in patru labute si plonja pe burtica, de ieri se taraste pe coate. A zis ieri MAMA, era suparat ca nu-l dadeam jos din scaun ( eu conduceam ) si dintr-o data a zis mama. Il pandesc sa vad daca a fost o greseala sau nu. O sa-l ducem la inot, asa ca saptamana asta cred ca vizitam piscine de bebelusi. E un scump si-un minunat, maraie si bate "toba" si noi nu ne mai incapem in piele de mandri ce suntem.
Va pupam pe toti si toate, fara exceptie!
O saptamana frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
neata
repede pe fuga:
Ionela - trebuie sa inchizi compul de urgenta ca e cea mai tentanta chestie, in momentul in care va ajunge la el. Il aspiri ca tati de Iulian, cand vede temperatura procesorului mare pana la cer , il deschide si-l aspira.
Ancutza - nu are de ce sa-ti fie rusine, sau mai precis, suntem multe carora ar trebui sa le fie rusine daca e pe asa, inclusiv mie, am citit 2 carti de cand cu copilul... Lasa ca recuperam la pensie
RamonaC - nu te avanta prea tare sa admiri parchetul meu gol ca are si asta dezavantaje: tot praful care se strange pe el, se misca natural fie ca treci pe acolo, fie ca deschizi geamul etc. Un covor are calitatea ca il "aduna". E f adevarat ca de pe parchet se sterge mult mai usor, doar ca senzatia mea este ca un covor poate fi curatat si ceva mai rar decat parchetul. Dezavaantajul major al covorului este ca tot strange jeg peste jeg in el... . Ah si mai e ceva, Iulian cel putin, prefera f tare parchetul pt ca aluneca pe el si efortul pt a se deplasa este mult mai mic
. Sper ca primesti ceva dragutz prin posta
Laura - e tare sic si asa palarioara. rechinasa cocheta
Dozz si toata lumea - daca nu ati vazut Bucket List, do it repede
Lili - sarumana, intr-adevar draperiile (puse saptamana trecuta ) sunt highlight-ul statului acolo. Se baga pe sub ele, le scutura, le..., le... Le mai feresc eu, insa mi-e destul de teama de momentul in care se va prinde de ele sa se ridice in picioare
Chiar asa, sa-i spui lu' doamna tanti mama lui Vladut ca ne e dor de ea
in timp ce scriu aici, Iulian a luat-o la tarat prin dormitor - am facut filmulet, il pun imediat, ca sa vedeti unde se grabea el f tare
Dozz - eu si acum ii dau copilului doar cereale fara LP si facute doar cu apa fiarta si racita. Gustul uluitor (indeed) este ok pt bebelache, pt ca oricum stie putine gusturi...
mai am asa sa va spun:sarbatoritilor zilei
multumiri pt aprecierile la adresa copilului Iulian
mai am de scris o postare legata de "borcanele" cu o idee care m-a lovit dimineata la 7, dar revin cu ea si cu filmuletul
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
monis - f . simpatic Iulianul
licuriciule - foarte simpatica palariuta, iar modelul nepretuit am vazut si pozele cu voi la malul marii, foarte dragute
dymomo - pe unde o fi?
shtephy - tinem pumnii sa fie bine cu manutza.
cuscrelu - cred ca deja te-ai obisnuit cu plecarile lui tati, insa te cred ca tot iei e greu. chiar voiam sa te intreb, el va pleca asa mereu, sau dupa un timp se stabileste cu serviciul in Iasi?
RamoC - multa putere si intelepciune iti doresc, sa iei cea mai buna decizie impreuna cu tati.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Mneasssaaaa, tarziu tarziu, spre pranz.
Desi sunt treaza de la 7.30 nu am reusit nici sa va citesc. Acum, piciulinu' e cazut la datorie, jos, pe covor( mama denaturata ce sunt)
Eu parca sunt olecuta mai bine. Intreba cineva cum racim vara.... no, pai nu stiu ca e prima oara si nu m-am prins prea bine. Ideea e ca, dupa o zi de sarit din piatra-n groapa cu masina... coborat in ploaie sa admiram peisaje... etc, etc... (vorbesc de ieseala facuta la munte0 peste noapte nu am avut caldura la pensiune ( la ce pilote groase aveau aia nici nu era necesar0 , dar.... dintii lu' fiu'meu au hotarat sa isi faca fix atunci aparitia... siiii... coboram in camasuta de noapte de sub pilota si plimbam copilul desculti prin camera, iar si iar. De ce camasa de noapte la munte??? pai, nu stiu. in jumatate de ora am facut bagajul... abia la munte am vazut ca am pus camasa de noapte si nu pijamale.
Cuscrelu', asta cu 10 zile fara apa calda suna rau, dar rau rau. Eu urasc sa fac baie cu apa incalzita.... cum pupaza ma spal eu pe cap??????
despre tati... pai, cat lucreaza la firma asta... asa va fi mereu... dar, eu sper ca la un moment dat sa se angajeze la alta firma care sa-l lase macar in tara, sa vina mai des acasa... sa ne gasim mai des... nici nu indraznesc sa visez la ziua in care vom spune" gata, doar impreuna de acum" mi se pare ireal de departe
mitzi, pai... si tu esti din clubul celor" strigate pe nume"... ce frumos
Monis, inteleg ce spui tu... daaaar... e asa comod sa nu mai pun carcasa.... oricum, tare ma tem ca voi ridica eu unitatea cu totul sus
cat despre covor care poate fi curatat mai rar... hm... eu stiu ca , NORMAL in gradinite si scoli sunt interzise covoarele pentru ca retin praful si deci... 1000 de dezavantaje. Eu sunt alergica la praf... pai, cand aveam covoare pe jos eram mereu cu ochii rosii... acum mai rar... e drept ca imediat se depune praful si tot imediat isi ia zborul... dar... mai bine il vad sa-l sterg decat sa-l inspir.
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 neata ![]() Ancutza - nu are de ce sa-ti fie rusine, sau mai precis, suntem multe carora ar trebui sa le fie rusine daca e pe asa, inclusiv mie, am citit 2 carti de cand cu copilul... Lasa ca recuperam la pensie ![]() |
da-da-da, pai tre' sa pun una buna deoparte ca in ritmul in care evolueaza tehnologia asta ma trezesc ca or disparea cu totul cartile pana atunci
![](icon_smile_big.gif)
edit: hai cu filmuletul ca-s
![](cat.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
padi spune:
Intru si eu sa va servesc cu o felie de tort, o limonada rece si niste cirese proaspat culese din copac.
Azi avem 6 luni. Nu-mi vine sa cred!! Sa cresti mare Laura, draga mea!
Nu a citi nimic din urma. Sper sa termin odata cu lucrarea, ca sa am timp si de forum.
Va pup,
Adriana de
Laura (08.12.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
am iesit 1 ora afara intre timp, ca Iulianul era asa pus pe joaca, de nu putea adormi .
pe jos prin dormitor a luat-o taras si in secunda in care am oprit filmarea, a tras firul din priza si a bagat stecherul in gura .
asa ca tarcul devine din ce in ce mai putin optiune si din ce in ce mai mult necesitate
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)