Prietene la bine si la greu - 22

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

gata...lucrarea ptr. sambata...

ma duc sa-mi recuperez puiu' de la mama si sa ne plimbam putin...

va doresc o seara placuta!!! ne auzim mai incolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am revenit si noi de la plimbarica de seara! Va pup pe toate si va doresc noapte buna si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetili care iubiti avocatii (aia verzii, ca io iubesc un avocat in persoana) aveti aici o reteta bunutza de crema de avocado. Nu mi se pare prea dificila..

si am si io o intrebare , fiimea a facut febra 38.5, acu juma de ora avea 38.2 asta ca urmare a maretului vaccin. Voi cum luati temperatura bebeilor pe timp de noapte?ca eu parca nu as vrea sa o trezesc sa ii scot pampersu si sa ii iau temperatura cu termometrul in fundulet..Ca se trezeste si pe urma adoarme foarte greu. Cum sa fac??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetili care iubiti avocatii (aia verzii, ca io iubesc un avocat in persoana) aveti aici o reteta bunutza de crema de avocado. Nu mi se pare prea dificila..

si am si io o intrebare , fiimea a facut febra 38.5, acu juma de ora avea 38.2 asta ca urmare a maretului vaccin. Voi cum luati temperatura bebeilor pe timp de noapte?ca eu parca nu as vrea sa o trezesc sa ii scot pampersu si sa ii iau temperatura cu termometrul in fundulet..Ca se trezeste si pe urma adoarme foarte greu. Cum sa fac??

rechinas in pozici

seara buna,
Laurici, mie cand am fost cu Dominic la spital, deci pe la 4 luni, mi-au zis sa ii iau noaptea temperatura la axila, tocmai din cauza de trezire bebe. Dr de acolo au zis ca e ok si asa, desi eu citisem pe net in diversse articole ca macar pana la 1 an, cea mai concludenta e temperatura anala.
Nu ii dai totusi 2,5 ml de nurofen/eferalgan/panadol...sau ce ai tu prin casa?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No seara buna. Azi a fost zi de vazut poze intre picaturi, am lasat commenturi. Mai am sa le vad pe ale lui Miany si Cory.
Noi ca si voi fierbem in suc propiu, eu cos la rochita si merge treaba binisor, Timi si Vlad au terminat gradi si saptamana viitoare o fi greu ca pleaca soacra la tara.
Teo s-a pus pe mancat, fructele le papa ultrarapid (100 asta ii e portia) in 5 minute termina tot. Azi a mancat si legume (dovleac si morcov) cu carnita (in premiera) binisor (vreo 70-80). Per ansamblu ma declar ultraextramultumita. Tzatza papa in continuare tot asa binisor, o idee mai putin peste zi dar tot suge.
Pupilici la toata lumea ca inspiratiune sa scriu ceva inteligent n-am...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am vazut si eu pozicile noi, dar pe mami de Ilinca tot nu o cunosc . Apropos, am vazut acolo la Ilinca, pe langa ochisorii mari si superbi, eu am vazut acolo in poza aia in maieutul cu bretele niste tzitzici in formare. E domnisorica mare deja!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamoC, i-am dat 2.5ml panadol deja, ca ajunsese la 38.5..acu vad ca ar parea ca nu mai frige asa tare..off off mai mai..Si cand ma gandesc ca asta e vaccinul ala infanrix, care vezi doamne nu ar fi asa nasol..decat cel gratuit din schema de stat, si pe care nu am reusit sa il mai gasim tura asta..Ma asteptam oarecum sa fie mai cu febre, ca tot au zis fetili pe aici ca pe masura ce cresc strumfii, is mai sensibilosi la vaccinuri.
Gata, fug la dormitor, sper sa nu adorm pe mine si sa o pazesc in noaptea asta, sa nu urce iar febra

Va pupesc, G.N.F.W.Y.A

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

am intrat si eu sa va urez noapte buna ..dar ,inainte o felicit pe Teo de diana r. ca e mai papacioasa decat fratiorii ei,iar licurici-ului ii urez o noapte linistita fara febra (si noi am facut infarix hexa,dar in afara de febra de la cel de 2 luni ,nu am avut probleme,asa ca o fi o chestie de reactivitate a fiecarui copil)

aaa ...se pare ca impuscam doi iepuri deodata:David va avea dintisori si sus...a pleznit si gingia de sus ,tot pe stanga

va si va doresc o noapte linistita si racoroasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licurici, spor la pazit printesa! Sper sa nu mai urce temperatura, si sa dormiti linistite.

Eu am reusit sa citesc asa, in goana calului nebun , dar sunt ruptus bipedus again and again, si nu mai pot raspunde coerent.
Vreau doar sa va intreb o chestie: cele care alaptati, cati ml de mancare dati copilului? Sa inlocuiasca de tot o masa? Eu pana acum i-am dat cel mai mult 100 ml de fructe, nu mi-a mai mancat 3 ore si ceva dupa aia, si imi faceam niste procese de constiinta ca i-am dat prea mult, de vai steaua mea...
Timi a inceput sa pape si legumele, dar mai mult de 80 nu i-am dat pana acum, tot pe motiv de supt anapoda si putin dupa ele.

Eu cand sunt obosita imi pierd capacitatea de sinteza si o dau prin balarii. Pe scurt, intrebarea mea este: e normal sa se inlocuiasca total deja o masa de lapte? Adica doua mese de lapte pe zi - cu una de fructe si una de legume?
Ca eu cand am citit pe aici cat papa bebeii vostri...200 ml.... m-am declarat din nou mama denaturata, care nu lasa copchilu sa manance cat vrea.

Mai vroiam sa zic ca am si eu aceeasi intrebare ca si Andre, referitoare la "termenul de valabilitate" a mancarii gatite de noi. Deci nu ar fi indicat sa o tinem mai mult de o ora in afara frigiderului?

Ma bag la somn ca ma ustura ochii.
somn odihnitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Intru repede sa va zic ca ,astazi a fost ceva mai bine, dar pe seara a facut iar 38.5 si mi-a plans o groaza pana am reusit sa o adorm.Sper sa reuseasca sa doarma mai bine

Va las un www.youtube.com/watch?v=bbaM4wz0Xm4" target="_blank">filmulet sa vedeti cum ma striga ea toata ziulica

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput