Prietene la bine si la greu - 22

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsorele!

In seara asta, mesaje telegrafice.

Rares cazut din pat. Acum 2 zile. M & T de Rares facuti praf, muci, terci, varza, pilaf.....etc....si totusi, pana acum, Rares ok, tinut sub observatie. Tot acum 2 zile, je pierdut in oras 1 milion. Plecati dupa saltea de tarc, intorsi fara.
Azi, Tati de Rares facut saltea pe comanda, 120 de lei (dupa masuratorile lui)....venit acasa, lipsa la inventar 10 cm. Maine dus salteaua inapoi, luat alta, la dimensiunea potrivita. De dat in plus 15 lei.
Je dus la dr. la vizionat chistul de la picior. Dr trimis la RMN. RMN - 7 milioane.....RMN inca nu facut. RMN in stand-by....(poate primesc si un masaj gratuit la banii astia ...da da..da da...
Inceput ajutat mama la mutat.
Rares azi mai putin marait. Legumele papat ceva mai bine. Tine-ne Doamne tot asa

Problema nr.1 acum - achizitionarea cat mai rapida a unei solutii contra tantarilor.....in wee' - piscat la mine un tantar monstru-modificat genetic..cred......umflat mana, lasat semne/vanatai...ca niciodata. Ieri, piscat din nou. Cot umflat, rosu si fierbinte.....
Asa ca, cel putin pt al meu copil, cochetez din ce in ce mai mult cu urmatoarea www.organik.ro/cosmetice-bio-bebe-si-copii/creme-uleiuri-tratamente/lotiune-naturala-anti-tantari-ineldea" target="_blank">solutie. Iar pentru in casa, mai studiem. Eventual niscaiva aromo-terapie cu nitzic de tea-tree.

Groso-modo am cetit, raspunsuri nu prea am sa dau.....am vazut insa si pozuci faine ...foarte foarte faine....si bebeii si mamicile ...apai, cam atat ma duse mintea......

Insa vreau sa urez si retroactiv si in avans niste La Multi Ani-uri dragi pentru cei ce s-au serbat pana azi inclusiv si cei care se vor serba maine

Inchid sandramaua ca deja barbatii mei dorm ambii amandoi si mi-au cam facut pofta .....nu inainte de a va pupeza pe toate-toate-toate, unlimited si fara numar .

Pe maine, sper...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

contributia mea pe seara asta se reduce la capitol nou. atata pot.

a, mai pot si un PM la Lumi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

23

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput