Prietene la bine si la greu - 22
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
miany75 spune:
Flavours,interesant articolul ..asa citisem si eu pe undeva ca nu e necesar sa fie imbaiati zilnic...
eu ma gandesc sa-l bag sub apa de cateva ori pe zi(fara sapuneli) ,daca e tot asa cald...ca e clar nu-i place caldura (seamana cu tac-su)...e muuult mai marait de cand a dat caldura...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miany75 spune:
LAURICI as vrea eu sa fie numai asta,dar cred ca s-au adunat mai multe ,iar acum cu "rusii' si caldura asta ..mi-a pus capac...asta e..sanatosi sa fim!! sa treceti fara urmari peste vaccin!!!
nici david nu papa la fel de bine ca inainte..de la caldura,de la dinti...dar e plin de energie si vesel (cand nu il dor gingiutele)...asa ca..no stress..din acest punct de vedere..
ma duc sa muncesc ceva si la lucrarea aia...ca nu o scrie nimeni, vad...
laurairina13 spune:
Si sa urez la cati mai multi ani frumosi si fericiti alaturi de sotzioru tau drag, Monica!Petrecere frumoasa la munte, asteptam poze si relatari pe larg
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Si sa mai zic de pediatra mea care a zis ca ea nu recomanda biscuiti cu mere,si in general biscuiti/paine/paste/cerealele, ca sunt ingrasacioase, si nu aduc mare aport la organism, ca iaurtul si branzica sa le fac cu laptic de la tarani, si iaurtul sa il fac in casa, sa nu cumpar nica din comert, ci sa prepar eu. Mi se pare super in regula..mai putin partea cu cumparatul laptelui de la cinneva de incredere de la tara..Noi nu stim pe nimeni cu laptic bun de vacuta autohtona.
Si tot pediatra mai spunea ca laptele din comert, ala mili, dorna, toate neamurile astea, cica ar fi colectat in conditii destul de dubioasa, aduna laptele la gramada de pe la tara de la toti taranii bla bla bla, ca is si alea nu prea sigure..In fine..Ea recomanda sa cautam noi pe cineva de incredere cu vacuta la tara.
Si...sa ii dau sa suga de cate ori vrea fata. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari,
asteptand-o pe eva sa se trezeasca (doarme dela 13.30) am mai intrat si eu,am recuperat si am vazut poze noi
miany,mucosii dorm numai in body f subtire cu maneca scurta sau in maieut,neacoperiti;am incercat sa-i acopar cu un scutec de finet dar in secunda doi erau fara; la inceput i-am verificat si eu la maini, picioare, burtica sa vad daca sunt reci,dar nu erau asa ca au ramas neacoperiti
de transpirat, eva de mica avea mereu mainile si picioarele umede, acum nu mai sunt,transpira afara in carut
s-a trezit,revin la noapte
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
alarma falsa, s-a sucit si zdraganeau jucariile....cand doarme,doarme.. a trecut si ora de masa...se scoala fomista, nu mai sta de lingurita,cred ca bibe direct
de cand cu D si cu caldura,beau mucosii, in special dragos, la ceai cat n-au baut in 6 luni, refuza laptele dar accepta ceaiul... ar bea si un bibe mic de avent odata daca i-as lasa
ma lupt cu dragos pe tastatura,trimit
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
laviniablaga spune:
Servus mamicile mele dragi!
Na..ca vin si eu toropita de caldurile astea care ma omoara cu zile....
Va anunt ca suntem de azi posesorii unui dintisor...jos, centru dreapta...si urmeaza cat de curand sa iasa si fratele din stanga!
Simina, rabdare tie si multa sanatate Maiei!
pentru Capishonel!
Intru si eu sa vad pozili puse de Dozz...
Asa aiurea ma simt ca nu mai am vreme sa intru pe net..., dar Rares chiar ca nu ma lasa sa fac nimic...trebuie mereu sa fiu cu ochii pe el...pentru ca e din ce in ce mai dinamic si tentat sa faca un milion de lucruri...se loveste cu jucariile...roade orice...striga...bate din palme...si daca se intampla sa ies din aria lui vizuala urla...De dormit ziua doarme in 2 reprize a cate jumate de ora...si atunci imi fac si eu treburile prin casa...
Pup iu ol!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Buna fetelor
Nu am mai putut intra din cauza ca nu mai merge calculatoul, e stricat,acum va scriu de pe calculatorul lui mama.
Vreau sa urez si eu cu intarziere tuturor fulgusorilor din saptamana asta.
Am reusit si cu al II-lea dintisor ,sper sa avem macar un pic de liniste pana la cei de sus.
Va
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Uau se inmultesc ! Sa iasa repede si restul dintisorilor & sa fie sanatosi!Felicitari!
nr nedintosilor scade pe zi ce trece
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Hello gagixMai rarut nu-i mai dragut daaaar...atat reusesc eu. Bb Andrei e f posesiv
Si oricum in ultima saptamana am fost plecati la curte la bunicii lui sa stam la aer
Si yare bine a fost, vom mai repeta experienta. Despre noi...pai avem 2 dintisori si asteptam ceva pe sus..parca parca s-ar zari ceva
Am avut vreo 3 zile de maraiala si gata, acum zambim toata ziulica
Ne-a trecut de mult raceala de care ma plangeam in ultima postare , ne-a tinut cam 6 zile. cu papa ...pai fructele le papa pe nerasuflate, cam 200 gr...iar la legume nu se prea aventureaza...dar pun pe seama caldurii. Oricum tzitzi primeaza pt el inca
Siii...nu mai vrea in fundulet, vrea doar in picioare asa ca...exersam mersul incaltat(am pus pozute noi pe fulgusori ) pt ca am citit f mult pe tema asta si ca o concluzie ar fi ca daca ei sunt pregatiti sa mearga nu conteaza cate luni au(si nu numai din informare temeinica stiu asta ci si de la pediatra mea
). Nu-l fortez in nici un fel, singur a luat initiativa
A ocolit cu desavarsire mersul de-a busilea...asa ca sunt mereu f atenta ca odata se ridica
O sa incerc sa pun si eu un filmulet...doua
( nu prea stiu cum se pun filmulete pe picassa...
)Monis - deci e mortal Santi cum se duce el grabit spre priza
Dozz - super sunteti
mami.ilinca - ce frumos bebic
Ramona - Iulian e un dulceeeeee
Fug acum si sper sa revin curand!
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170