Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 12
jaguar spune:
Buna ziulica fetelorrr

Nu am mai avut timp sa intru pe aici, si mi-a fost dor de voi
Laura sa dea Domnul sa fie cu ochisori, tin pumnii!!!

Eu sunt bucuroasa ca am gasit pregnyl uraaaaaa
Chiar la doctora la care voi face monitorizarile,contra cost 75 lei,
dar important este ca am gasit, ce mai conteaza cat este![]()
![]()
Laura, iti multumesc inca o data pentru intentia de a ma ajuta,
am mai zis esti o fata de milioane, nu oricine ar face asta

Deci, eu de luni incep monitorizarile, mai am de luat 2 pastilute,
ma simt ok, fara reactii adverse![]()
Imi pare rau fetele la care au venit uratii, off mama lor

Capul susss, lasa ca ii dam noi in cap si la uratanie!![]()

sa aveti o zi cat mai racoroasa!

pufoasalaura spune:
am si eu o presimtire buna, dar nu vreau sa-mi fac iluzii ca sa nu cad intr-o depresie grava.asa ca o sa am nevoie de ajutorul vostru indiferent de rezultat.
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufoasalaura am si eu o presimtire buna, dar nu vreau sa-mi fac iluzii ca sa nu cad intr-o depresie grava.asa ca o sa am nevoie de ajutorul vostru indiferent de rezultat. |
Pupici tuturor!
Alina in asteptarea unei minuni de
pufoasalaura spune:
buna dimineata!!!
bine la mine pot zice ca e deja buna ziua...
hai sa vedem ce mai e pe lista de asteptare? ce se mai scrie?
eu va anunt ca m-au luat ,din nou, durerile de ovare...
alinushali spune:
buna fetele ce mai faceti?
eu am mai facut 2 teste astazi si amandoua au iesit pozitive, bineinteles prima mea reactie a fost 

nu-mi venea sa cred, pentru k am facut efort mult la munca si am avut dureri suportabile dar am crezut ca trebuie sa-mi vina cm.....acum imi este frica. am sunat-o disperata pe doc si m-a programat abia pe 30....cred ca o iau razna nu mai pot imi este frica , nu vreau sa mai pierd o sarcina. Am fost azi si mi-am facut si un hcg ,dar rezultatul imi vine tocmai vineri ca la mine in oras nu face nimeni in aceesi zi..............mi-e frica tare

va 

si sper ca frica asta sa nu se adevereasca, iar voi sa veniti cu vesti bune 
Anul asta sigur sigur 
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
simis spune:
Buna fetelorrrr!
Ce mai faceti?
Alinushali nu te mai gandi la rele! O sa fie bine de data asta!
Nu ma pricep la din astea dar oare nu ai putea sa iei ceva pt sustinerea sarcinii fara prescriptie medicala?
Laura hai cu 2 liniute odata sa ne mai inveselesti!
Mie imi intarzie cm
, cred ca de la closty!
Nu cred ca dc m-am testat in z27 din 28 a fost prea repede si sa nu se vada...

pufoasalaura spune:
yupiiii!!!! felicitari...
ai vazut ca am stiu eu ceva cand am zis ca azi or sa fie vesti.
in a cata zi a c.m. esti? parca erai pe stimulare? scuze,dar mi-e lene sa ma uti in urma...
ce simptome ai?
ce ma bucur... mi s-a zbarlit pielea cand am vazut ca se mai in tampla si lucruri bune...

| citat din mesajul lui alinushali buna fetele ce mai faceti? eu am mai facut 2 teste astazi si amandoua au iesit pozitive, bineinteles prima mea reactie a fost ![]() ![]() nu-mi venea sa cred, pentru k am facut efort mult la munca si am avut dureri suportabile dar am crezut ca trebuie sa-mi vina cm.....acum imi este frica. am sunat-o disperata pe doc si m-a programat abia pe 30....cred ca o iau razna nu mai pot imi este frica , nu vreau sa mai pierd o sarcina. Am fost azi si mi-am facut si un hcg ,dar rezultatul imi vine tocmai vineri ca la mine in oras nu face nimeni in aceesi zi..............mi-e frica tare![]() ![]() ![]() ![]() va ![]() ![]() si sper ca frica asta sa nu se adevereasca, iar voi sa veniti cu vesti bune ![]() Anul asta sigur sigur ![]() Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
pufoasalaura spune:
esti sigura ca de la closty intarizie menstruatia? mie de pilda, dupa stimulare cu clomifen, si daca rezultatul nu era promitator, luam duphaston 1 pastila seara10 zile, si cu totul erau 28-30 zile de la um. pana venea c.m.
azi este ziua 31 a c.m., z-12 dupa pregnyl.si continuam...
| citat din mesajul lui simis Buna fetelorrrr! Ce mai faceti? Alinushali nu te mai gandi la rele! O sa fie bine de data asta! ![]() Nu ma pricep la din astea dar oare nu ai putea sa iei ceva pt sustinerea sarcinii fara prescriptie medicala? Laura hai cu 2 liniute odata sa ne mai inveselesti! Mie imi intarzie cm , cred ca de la closty!Nu cred ca dc m-am testat in z27 din 28 a fost prea repede si sa nu se vada... ![]() ![]() ![]() ![]() |