Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna tuturor,
au mai trecut 2 zile...abia astept sa treaca si sapt. asta si ma testez.
aseara mi-a fost greata si a tb.sa ma provoc sa dau la rate.sotul zice ca e de la bebe,eu zic ca e de la ciorba(desi era de legume),oricum, cm. nu a aparut si este semn bun, dureri de ovare si abdominale nu mai am.
simis te astepam cu vesti bune si un inceput de sapt. promitator tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

laura in ce zi esti?poate sunt simptome de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

la toate fetele!
Laura poate la tine e cu noroc, ca la mine nu e... adica nu e luna asta ca sigur in curand va fi.
Asta este mergem mai departe, acuma ca m-am testat si am vazut ca nu e bebe sper sa vina cm ca de obicei la 28 zile, adica maine.
Sper ca dupa ce mai iau o luna closty macar intr-o zi sa iasa testele alea de ovulatie cu 2 liniute tari, ca sa pot spera cu adevarat
si sa auzim de la alta stimulacioasa o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

simis imi pare rau , poate luna viitoare va fi mai bine pentru amandoua.

stiti cumva cam cat intarzie cm de la stimulare , la mine a intarziat 2 zile, pot trece mai multe zile?

sa aveti o zi racoroasa

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

fetelor, neavand un c.m. regulat, eu am luat duphaston.acum 2 luni c.m. a venit pe 19; in mai pe 17.acum nu stiu cum sa-mi dau seama...dupa stimulare+pregnyl mi-a dat arefam si mi-a zis ca teoretic ar tb.sa-mi vina ina 14 zile. si asta e z-10.am emotii!!! si mai am si o presimtire pozitiva,dar ma tin tare pana sapt. viitoare(poate nu o sa mai vina c.m.).simptome...acum urmaresc tot...parca sanii s-au modificat in sensul ca sunt f.sensibili la atingere si s-au marit mameloanele...
simis imi pare rau,dar Doamne, Domane nu o sa ne lase!!!!

Mergi la inceput

hai alinushali...cine stie ce surpriza de proportii pregatesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

laura din pacate nu pregatesc nici o surpriza, am doua teste la activ si amandoua sunt cat se poate de negative , asa ca te astept pe tine cu liniute

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

pt toate!
am venit de la eco si e de bine deocamdata...azi dimineata m-au apucat niste dureri de ovare(in special stangul) si nici nu mai puteam merge...cand paseam simteam tensiunea abdominala...dar mai pe sear mi-a mai trecut din senzatii. dr. mi-a spus ca am un endometru frumos("recunoaste ca e frumos, uite cum arata...!"), are cam 8 mm, si pe ovarul stang am un folicul de 22mm care dupa presupunerile medicului ar trebui sa se sparga maine-poimaine("sa fii pe faza zilele astea") drept pt care al meu sot s-a decis sa ma scoata din bucuresti maine si sa ne intoarcem poimaine...ca sa ne priasca perioada asta, iar miercuri ma duc din nou la eco sa vedem cum satau lucrurile...
va pupacesc pe toate si daca am net pe acolo o sa intru sa vad ce mai faceti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

'Neata fetele !
Haideti la pina mai e racoare! Cred ca si azi ne vom topi!
Simonali hai tu cu o veste buna!!!
Alinushali, chiar ma intrebam si eu dc o sa intarzie cm de la closty si se pare ca da, ca de obicei mie imi venea in z28 dimineata, dar de dimi nu era nimic, sper sa nu intarzie mult.
Lasa ca luna viitoare o fi cu 2 liniute si la noi!
Laura hai cu vestea buna!
si o zi racoroasa la toate!

Mergi la inceput

simis,alinushali
mai stam un pic...sapt.viitoare facem testul.nu stiu cum sa calculez c.m..azi e z 30, in conditiile in care cu duphaston imi venea la 27-28 zile.nici nu ma simt prea bine, in momentul asta ma simt rau,rau...am zis c-o dreg cu o inghetata mao acrisoara,dar cred ca mai mult rau mi-a facut.
cert este ca azi-noapte am visat sange(cica este veste),poate subconstientul e mai agitat...iar c.m. nu a venit, si sa speram ca nu mai vine.
Doamne Ajuta!
sambata am fost la manastirea Ghighiu unde m-am simtit foarte relaxata si increzatoare, chiar si sotul,care nu prea crede in biserici, e fff.impacat cand mergem acolo.

Mergi la inceput