Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Alinush poate e devreme testarea.
Eu mai rezist stoic pina luni.
Si eu mi-am luat azi dimi temp si era 36.2, dar de obicei prin z 10 era 35.9, asa ca eu inca mai sper pe o parte. Pe alta parte nu mai sper ca asa cum ziceam am pofte cand de dulce cand de sarat si sunt cam rea, semn ca vine CM
Si ar trebui sa iti mai dam noi ceva doza de optimism pt ca sigur vine in curand
Laura tu cand ar trebui sa te testezi? Ca am vazut ca nu ai mai avut rabdare...
si weekend placut si spor la celor care sunt in perioada cu pricina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

camelia, nu nu mi-a veniit cm. din contra,spre bucuria mea nu mai am dureri de ovare,cel putin azi.
simis, pai azi ar cam o sapt. de la prestatie si am zisd sa ma duc sa fac bhcg pe 21.06.

Mergi la inceput

fetelor poate raman totusi insarcinata.acum ma gandeam ca in urma cu un an am facut anticorpi antispermatici, si se parea ca eu aveam acesti anticorpi, si totusi, acum 5 ani am ramas insarcinata pe cale naturala.
poate o sa fie bine!
cel putin dr. meu endo si gine.imi spun sa arunc la cos analiza asta ptr. ca nu are relevanta.oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

simis iti multumesc si tie pentru pupici dar se pare ca pesimismul meu a revenit cu putere, desi un spiridush in cap imi spune sa mai las sa treaca vreo 2-3 zile, dar am uneori niste dureri ca la cm nu stiu ce sa cred......cand ma gandesc cat eram de entuziasmata acum o saptamana.

laura ma bucur ca mai exista oameni buni
camelia
draguta
galliciana multumim pentru listuta speciala
jaguar noroc luna viitoare sa nu mai vina rushii
alina sa vii cu vesti bune
alinutahu
simonali sa vii cu foliculi babani si dupa cu liniute

sper ca nu am uitat pe nimeni, dar daca am uitat mai am cativa

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

alinushali
te intelegem perfect, eu sunt o fire fff.pesimista,dar incerc sa te imbarbatez si ma rog ca toata lupta noastra sa nu fie in zadar, ca Dumnezeu sa faca dreptate.
stii ce se spune ca:Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce! asa suntem noi luptatoare care vor invinge intr-un fel sau altul.
Capul sus, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

simonali-sopc, a 3-a luna stimulare cu ova-mit

dragelor, dragelor, va pupacesc!!
am venit de la serviciu si am citit tot din urma ca nu am mai putut intra de 2 zile...acum sunt la curent cu tot
suntem niste luptatoare...trebuie sa ne umplem de bebelusi pana la urma...nu avem voie sa picam in butoiul cu pesimism...aici ne mai "tinem la suprafata" una pe alta...o sa apara minunea si la noi dar nu trebuie sa ne pierdem nici rabdarea nici speranta, asa-i?
azi e ziua 9 la mine si luni o sa vad si "faimosii" mei foliculi care sper sa depaseasca 15-16 mmm
multi pt toate viitoarele mamici dulci de aici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

neata, dragelor!!!
cum sunteti??, alinaoprea? ati prestat? ai luat duphaston?

galliciana nu am prestat din cauza durerii de ovare dar eu sper sa fie de ajuns gigeii de la inseminare.
Am luat de aseara utrogestan pe cale orala, am hotarat sa iau 1 dimineata si 2 seara.
Cu toate ca nu-mi fac prea mari sperante sa reusesc din prima luna, pana la proba contrarie eu voi face tot ce tine de mine ( odihna,mancat sanatos,acid folic ) si cu DD inainte.
Pupici la toate fetele cochetele

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna searaaaa la toate fetele
Alinushhh mercic sa dea Domnul!
Simonali, baftaaa cu carul luni! sa ai foliculi frumosi si
grasunei
Si eu m-am programat la prima monitorizare de luni intr-o sapt,
pe 21 parca, si la fel ca tine voi fi in z 12

Va poopp pe toateee si sa aveti un week frumos si racorosss!

Mergi la inceput

bafta multa,fetelor, in incercarea noastra de a ne muta la un alt capitol.fie ca visul sa devina realitate.
eu,in incercarea de a uita perioada stresanta pe care o traversez: asteptarea unui rezultat, 2 licente(care nu au fost date la timpul lor), sotul ma duce la munte obligat-fortat. yupiii!!!!
asa ca vreo 2 zile nu sunt pe faza,dar ma voi gandi la voi, si veti fi in rugaciunea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

la toate fetele

simis, ai facut testul? da-ne o veste buna!!!

Mergi la inceput