Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(12)
Raspunsuri - Pagina 13
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali buna fetele ce mai faceti? eu am mai facut 2 teste astazi si amandoua au iesit pozitive, bineinteles prima mea reactie a fost ![]() ![]() nu-mi venea sa cred, pentru k am facut efort mult la munca si am avut dureri suportabile dar am crezut ca trebuie sa-mi vina cm.....acum imi este frica. am sunat-o disperata pe doc si m-a programat abia pe 30....cred ca o iau razna nu mai pot imi este frica , nu vreau sa mai pierd o sarcina. Am fost azi si mi-am facut si un hcg ,dar rezultatul imi vine tocmai vineri ca la mine in oras nu face nimeni in aceesi zi..............mi-e frica tare![]() ![]() ![]() ![]() va ![]() ![]() si sper ca frica asta sa nu se adevereasca, iar voi sa veniti cu vesti bune ![]() Anul asta sigur sigur ![]() Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
nu mai plange ca faci rau la bebe tocmai acum cand el incearca sa se agate de mami a lui....
Fi optimista si cu Dumnezeu inainte.
Eu i-ti urez sarcina usoara si bebe sanatos la termen.
Pupici!
Alina in asteptarea unei minuni de
jaguar spune:
Buna ziulica fete cucuieteee

Heiiii Alinushhhhh felicitariiiiiiiii!!!!!

Sa ai o sarcina usoara si dusa cu bine la termen!
Pentru sustinere poti lua utrogestan 200-300mg/zi, este progesteron si fixeaza sarcina mai bineeee!
Sunt capsule moi care se iau oral sau vaginal.
Sa inteleg ca ai pierdut o sarcina? In cazul asta este obligatoriu
sa iei progesteron, ca sa nu fie cumva de la deficit de prog si sa nu
se fixeze bine sarcina. In cazurile astea se recomanda se se ia
chiar din ziua administrarii pregnylului si pana in sapt 12 de sarcina.
sau daca medicul vede ca ai probleme poti lua si pana in 5-6 luni..
Oricum rau nu face asta, din contra fixeaza si sustine sarcina.
yupiiii ce ma bucur pentru tineee bravooooooo!
de cat timp incercai?
Lauritaaa hai si tu cu vestea bunaaaa!

tin pumnii stransi tareeeeeee![]()
Simi, si matale vezi cum faci sa vii cu testuletul pozitiv
Nu am auzit sa intarzie de la closty, asa k eu mai sper ca e cu ochisori
jaguar spune:
Gagici, voi la a cata zi de stimulare aveati dureri pe la ovare?
Stiu ca asa ar trebui sa se intample la stimulare.
Dar eu nu simt nikkkkk, azi e ultima pastiluata in z 7...
Nu am avut nici un fel de reactii adverse, sunt ok
![]()

Simi, se poate sa fie cam devreme z 27, depinde ce test a fost,
unele nu sunt asa sensibile si nu iese mai devreme, ba chiar cu intarziere de 2-3 zile... Sa vii cu vesti bune!
alinutahu spune:
Alinushali.....felicitari si iti doresc o sarcina usoara si dusa la timp....nu te stresa prea tare ca nu face bine la puiut....fi optimista si ai incredere in micutul tau .....te asteptam cu vesti

buburneak
simis spune:
Ce bine ar fi sa nu fie intarzierea de la closty si sa fie
!
Da nu stiu de ce sunt eu asa sigura ca nu e nimic
. In alte luni "aveam simtome de gravida" in imaginatia mea, luna asta nimic
...
Jaguar, eu am luat closty in z5 - z9 si m-au durut ovarele cam de prin z11.
Cred ca maine mai fac un test dc tot nu vine cm. Oricum nu am nici o senzatie ca ar urma sa vina...Nu stiu ce sa mai cred

toate fetele!
Alinushali sa fii cuminte si optimista ca totul o sa fie bine si
o sa stea la locul lui cat trebuie
ang_21_costi spune:
| citat din mesajul lui alinushali buna fetele ce mai faceti? eu am mai facut 2 teste astazi si amandoua au iesit pozitive, bineinteles prima mea reactie a fost ![]() ![]() nu-mi venea sa cred, pentru k am facut efort mult la munca si am avut dureri suportabile dar am crezut ca trebuie sa-mi vina cm.....acum imi este frica. am sunat-o disperata pe doc si m-a programat abia pe 30....cred ca o iau razna nu mai pot imi este frica , nu vreau sa mai pierd o sarcina. Am fost azi si mi-am facut si un hcg ,dar rezultatul imi vine tocmai vineri ca la mine in oras nu face nimeni in aceesi zi..............mi-e frica tare![]() ![]() ![]() ![]() va ![]() ![]() si sper ca frica asta sa nu se adevereasca, iar voi sa veniti cu vesti bune ![]() Anul asta sigur sigur ![]() Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
alinushali
cu toate ca nu ne cunoastem te felicit ptr testul POZITIV, ma bucur multttt ptr tine, nu mai plange, roaga-te la DD si sigur o sa fie totul OK 
simis
sa vii maine cu cele II liniute ca altfel primesti bataita
va
pacesc pe toateangi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
simonali spune:
alinushali, felicitari iubita, pt rezultul pozitiv, ai un bebe in burtica si trebuie sa fi tare acum ca sa il ajuti sa treaca de o perioada dificila...fii increzatoare...asta ajuta f mult si roaga-te necontenit...Dumnezeu face minuni!!!
si ma bucur din tot sufletul, sincer!!!am sa ma rog si eu pt tine sa stii...unde-s mai muti puterea creste...hai sa fim optimiste...
ne dai incredere ca stradania noastra nu e in zadar!!!
multi, multi 

simonali spune:
eu am e fost si azi la eco si folicul meu care era luni(z12) de 22 mm, era azi de 18 mm...dar dr a zis ca...a scazut in dimensiuni ...dar nu vede lichid, ca s-ar fi spart ci doar ca ar fi "fasait"...fara poate sa expulzeze ovulul 
...acum nu era nici el sigur de tot ce s-a intamplat acolo...a spus ca daca ovulul a iesit...noi am facut
si e ok...dar daca nu, o sa mai facem si luna viitoare o stimulare si apoi o pauza de 3 luni
offff, incertitudinea asta ma omoara!!!cum adica a"fasait"???ori am ovulat ori nu?

va pupacesc!
hai mai veniti cu vesti de 

ca sa ne mai cresca moralul!!
alinutahu spune:
| citat din mesajul lui simonali eu am e fost si azi la eco si folicul meu care era luni(z12) de 22 mm, era azi de 18 mm...dar dr a zis ca...a scazut in dimensiuni ...dar nu vede lichid, ca s-ar fi spart ci doar ca ar fi "fasait"...fara poate sa expulzeze ovulul ![]() ...acum nu era nici el sigur de tot ce s-a intamplat acolo...a spus ca daca ovulul a iesit...noi am facut si e ok...dar daca nu, o sa mai facem si luna viitoare o stimulare si apoi o pauza de 3 lunioffff, incertitudinea asta ma omoara!!!cum adica a"fasait"???ori am ovulat ori nu? ![]() ![]() va pupacesc! hai mai veniti cu vesti de ![]() ![]() ca sa ne mai cresca moralul!! |
buburneak
simonali spune:
alinutahu, eu l-am intrebat cum o sa facem de acum...ca am citit pe ici pe colo, ca si pe prospect de altfel, ca stimularea se face 3-6 luni( dupa caz) si apoi se face o pauza...iar el a zis ca mai facem o luna(adica 4 in total)pt ca am raspuns bine la tratament si apoi facem pauza 3 luni si o luam de la capat...asta daca nu s-o intampla minunea mai repede!!!

pupicei pt mamci si viitoare dulci mamici de aici!!