Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 19
na_bo spune:
neata fetele!
Ramo- cred ca e super greu de una singura, mnu ai si tu o prietena, ceva sa mai iesi?
vei vedea ca dupa ce discutati fata in fata se vor lamuri din lucruri
Miany- multi ani inainte linistiti si plini de bucurii, sa iasa repede dintisorii
Lavi- la fel cu dintii, o saptamana minunata si tie, auzi pe la tg mures nu vii?
Ancuta- ce fain merge Sabinuta
Pup toate fetele
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
Ramonika spune:
neata fetelor,
de citit mai citesc, insa nu mai am aproape deloc timp de scris, mai ales cu printesa care vrea mereu atentie, plus treburile de prin casa, sportul, plimbarea si mai nou mancarea pt. bebe... asa ca timp nu prea am.
acum am intrat sa va zic ca noi suntem bine, papam binisor, nu foarte mult, insa suficient.
va las o poza de la aniversarea de 6 luni.
imi cer scuze ca nu pot scrie la fiecare in parte cate ceva, insa tre sa ma apuc acum de si apoi la plimbare.
fara exceptie!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
na_bo spune:
Am mai pus cateva poze, filmulete nu stiu, asa e cu blondele
Ama e mai bine, desi inca tuseste si mai fornaie dar cand ii aspir nasu nu iese mai nimic.Inca nu sta singura in fundic dar face progrese, in schimb chiuie si silabiseste ba-ba a-ba toata ziua
ma bucur ca e vesela si cuminte si nu-mi vine cateodata sa cred ce minune ne-a dat Doamne-Doamne
o zi minunata
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
dana n. spune:
Neata!
In dimineata asta va ofer cate un Latte Macchiato sa va reveniti dupa weekend.
Noi am avut parte de doua zile tare frumoase cu mult soare. Pe David l-am tinut doar in body tip maieu si a fost tare fericit. S-a si bronzat putin cu toate ca astat numai la umbra.
La cat mai multe lunite sarbatoritilor din acest weekend si de astazi!!!
Ancutza, mai ce fata "mergareata" ai tu acolo.
Miany, multi ani fericiti impreuna si de acum incolo.
Lui David sa ii iasa dintisorul cat mai repede fara probleme. Lavinia la fel si lui Rares. Si la noi se vede ceva in gingiuta dar cred ca mai dureaza pana apare.
Laurairina, ceea ce povestesti tu seamana cu starea pe care o avem si noi. Dar nu ma agit...sunt sigura ca vor veni si momente mai bune. Recunosc ca nici eu nu ma deranjez sa fac ceva in privinta asta.
RamoC, te cred ca iti este greu ...sfatul meu (ca si al celorlalte fete) este sa asteptati sa discutati fata in fata.
Smaranditza, asa am patit si noi...nu am gasit body-uri cu maneca lunga si pantalonasi lungi de stat prin casa.
Andre, cum mai sunteti? Sper ca bine.
Ramonika, ce frumusete de fata!
Monis, ce iti face burtica?
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Noi in weekend am fost plecati la ai mei... am fost la pescuit..la gratar... si sunt franta de oboseala. N-am citit nimik din urma..am intrat sa va salut. Fug sa fac curat prin casa, mancare..si sa citesc din urma.. revin mai e seara cred..
Pupici si o saptamana frumoasa
Mami fericita de strumfita
monis5 spune:
Neata
parca incep si eu sa-mi revin, incet-incet, dupa 3 zile de stat lesinata la orizontala si ieri de tarat prin casa, azi parca am prins putin curaj. nu va pot spune ce stare am avut, o senzatie ca a stors cineva totul din mine ....
Am inceput joi dimineata cu o mare durere de stomac, dar nu m-am alarmat, ci am pus-o pe seama faptului ca am tot sarit diverse mese in ultimele luni. Asa ca am luat linistita un pansament gastric si am strans din dinti la fiecare durere... pana seara crizele de stomac ajunsesera la cateva minute si ma chirceam efectiv de durere. Evident noaptea nu am prea dormit, iar vineri a inceput sa ma doara burta.... dar nu f rau, asa ca mi-am zis ca am mancat ceva aiurea si pana seara sunt ca noua. Well, n-am fost. Pe masura ce trecea timpul ma simteam tot mai slabita, iar sambata spre seara eram deja ca o carpa de sters pe jos. Tati plecase la munte de vineri dimineata, dar s-a intors sambata seara, inaintea celorlalti ca sa ma ajute, ca eu nici de mine nu reuseam sa ma ocup.
Si uite asa mi-am petrecut eu 3 zile din viata, nefacand nimic, adica nici n-am prea dormit, nici nu am mancat, am mai slabit 1 kil de unde nici nu aveam si am ajuns galben pai la fata . Acum nu mai cred ca a fost de la mancare, ci cred ca am luat de undeva ori un nenorocit de virus, ori o bacterie, ori naiba stie, dar a fost o premiera, nu m-am simtit niciodata in halul asta . Si fix in astea 3 zile Iulianul a inceput sa se deplaseze prin casa (am pus filmulete de acum 3 zile, dar deja sunt depasite, ca acum se deplaseaza si mai repede ), e pe sub birou, mesterind la calculator sau in partea opusa explorand.... nebunie mare. Acum tre sa ne apucam de reorganizat prin casa, sa vedem cum ii putem limita accesul la chestii neprietenoase...
Pe scurt, am pus ultimele poze de la 6 luni, cateva de la 7 luni, www.youtube.com/watch?v=NSil341u-oE&feature=channel" target="_blank">primul filmulet cand a inceput sa se taraie, www.youtube.com/watch?v=Cy-E1LQHPgM&feature=channel" target="_blank">inca un filmulet si unul de ieri, cand tati s-a apucat si i-a montat cadoul pe care l-a primit la botez....www.youtube.com/watch?v=VWJBX2nfRjk&feature=channel" target="_blank">o tricicleta
va salut pe toate si ma duc sa vad daca apuc si eu sa citesc ceva din urma, ca am pierdut un capitol (daca nu mai mult )
pe toate si toti fulgusorii
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
multumesc de gandurile bune pe care le-ati trimis catre mine - iata ca au functionat
Dana.n - multumim de cafea, arata super yummy . Ce clima e la voi acolo, de abia a venit soarele? si Davidelul frumos si, mai nou, bronzat
Na_bo - ce ochi frumosi are printesa si ce bine ii sta tunsa
Ramonika - mai zi despre voi zilele astea, ca dupa ce o ia printesa "la picior" prin casa, chiar n-o sa mai apuci nika (la mine e buni acuma cu el in parc, si eu in loc sa-mi vad de treaba, stau pe net ). si Ruxi pletoasa
Lavi - spor la dintosi, sa iasa repede
Dozz -
Lumi - spor la pasaport si la... artificii . Care e planul vostru de acum, cum faceti sa stati mai mult cu tati? Am vazut pisicutza ce incantata este de melodia cu jungla , sta super bine in fundulet. dragutza de ea si pe mamica ei (sper sa nu se mai repete durerea de stomac.... mie cel mai groaza imi este ca e asociata cu o stare absolut depresiva...)
Miany - multi ani fericiti! in 3 (sau in mai multi ) si sper sa va dintolitzi si voi repede
Smara - ai PM.
Sa stii ca in primele 2-3 saptamani de diversificare si Iulian facea de toate consistentele. Apoi, incet-incet s-a reglat, dar si acum are scaun verzuliu destul de des, mai ales daca e ceva verde in mancarea lui, chiar si numai o frunza de patrunjel....
Daca ai nevoie de ceva cu maneci lungi, ceva salopetele... chestii, da-mi PM si-ti trimit eu, ca am multe de vasta asta care aici nu merg, ca e prea cald. ce zici?
Legat de haine, eu de 1 luna sau mai mult il scot afara fara sosete, cu pantaloni de vara scurti sau lungi, cu maneca scurta sau body fara maneci... e vesnic dezbracat ... vineri am dat niste bani de pomana la o batranica, ce s-a apucat sa-mi explice ce sosete sa-i pun in picioare si mai ales de ce .
Oricum, ieri in parc eu m-am zgribulit ca era umbra (bine am si fost bolnava si 4 zile nu am mancat nimic, de unde energie sa dau caldura? ) si mi-am pus un hanorac peste tricou si ma tot intrebam daca nu cumva i-o fi racoare si copilului, care dormea in carucior, desi avea picioarele calde. I-am dat pace, ca ma gandesc ca nu dormea el 2 ore si un sfert daca avea si cel mai mic disconfort legat de temperatura.... oricum, pare ca doarme mult mai bine la racoare decat la cald, chestie pe care am observat-o de asta iarna...
trimit si revin
Dozz spune:
Eu tocmai ce mi-am dat peste cap programul zilei. Am ratat plimbarea de dimineata pe motiv de maraiala intensa in timpul careia nu am reusit sa pregatesc gentuta si sa ma imbrac, s-a lasat cu nervi si plans (nu eu, fetita), am bagat repede un tzitzi-bonus la inaintare si a adormit fetita, 20-30 de minute credeam eu (ca asa doarmne intotdeauna), ei bine deja a trecut 1 ora si 20 de minute si ea sforaie vartos. Eu sunt echipata de parc, plasa cu de toate e gata, dar unde sa mai plecam ca s-a facut amiaza si soarele arde prea tare...
Ramonika, minunata Ruxi la 6 lunite! Na_bo, sa va faceti bine repede. Si la noi mucii astia au depasit deja durata de 2 saptamani, sper sa nu devina de-ai casei . Dana, sa iti traiasca micutul bronzat! Si lui Strumphy, spor la trebaluit! Monis, ma bucur ca iti revii incet-incet, m-am tot gandit in we la tine, ce faci singura cu copilul si cu virusul nabadaios. Iulian e tare simpatic pe tricicleta si nu numai. Am vazut intr-o poza o manuta indreptata hotarat spre computer, asa cum zicea si Smaranditza, trebuie sa incepem sa ascundem fire, prize etc. Eu nu vad alta solutie decat sa scot firele la vedere din priza, ceea ce nu va fi practic deloc. Poate aveti voi idei mai bune si invat de la voi.
Am mai vazut in poze ce frumos sta caruciorul vostru in casa. La noi e tare greu cu caruciorul, il tin in masina si e asa, un soi de mini-proiect fiecare plecare in parc, cu copilul in sling si o plasa in mana, niste manevre destul de solicitante si de mare precizie, unele la masina cu copilul in brate, altele in timp ce montez caruciorul. Si cam acelasi lucru si la revenitul acasa. Mereu sunt recunoscatoare ca e vreme frumoasa, ca pe ploaie nu as reusi nimic, decat sa ma fac leoarca si pe mine, si pe bb. Noi stam la 4, fara lift si cu vecini amabili care nu considera ca am fi indreptatiti sa folosim uscatoria pt lasatul caruciorului...
Sa va zic si de apa pt bebelusi, ca tot am timp. Am cumparat apa pt bb de la Humana ca sa o studiez. Scrie pe eticheta ca are asa: nitrati sub 2mg/l, nitriti sub 0.01mg/l, sodiu sub 1 mg/l, fluor sub 0.1 mg/l, sulfat ,1 mg/l si mangan sub 0.01 mg/l.
M-am uitat si pe apa plata Dorna, are alte minerale, doar sodiul e comun in ambele ape. In Dorna e in cantitate ok, adica 0.98 mg/l, deci ca si la Humana. Dar in rest, aici avem calciu, magneziu si potasiu.
Concluzia fiind ca nu am reusit sa ma lamuresc daca e buna sau nu apa plata Dorna (pe ea scrie ca e buna pt bb). O sa citesc eticheta si de la Bucovina, si de la Herculane ca am auzit de la voi si de la alte mamici ca astea ar fi cele mai "populare".
Andre, cum se mai simte Chiara? Dar tu?
tuturor
monis5 spune:
a, sunt singura si dezlegata pe aici . super, stati pe loc sa termin si eu de citit
miany75 spune:
MONIS mai sunt si eu pe aci...si al meu e cu buni in parc ..incerc sa recuperez ,dar nu am nici un spor....sorry,pt.necazurile cu burta/stomacu'
parca vad ca pe cand termin de recuperat si vreau sa postez se schimba capitolul sau apare printul meu de afara...asta e ..sanatosi sa fim!!!