Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
Na-bo, frumoasa Amalia!
Monis, la noi este aceeasi clima ca si in Romania numai ca verile sunt mai racoroase si iernile mai blande (exceptanad iarna trecuta cand au fost si -25 grade). De obicei luna mai era mai calduroasa...anul asta a plouat aproape zilnic (cel putin la noi in est)
Am vazut pozele si filmuletele ...Iulian este adorabil.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Laurairina[/b], ceea ce povestesti tu seamana cu starea pe care o avem si noi. Dar nu ma agit...sunt sigura ca vor veni si momente mai bune. Recunosc ca nici eu nu ma deranjez sa fac ceva in privinta asta. |
iote asta asteptam sa aud..ca nu suntem singurul cuplu care trece printr-o perioada de asta 'calma si fara nabadai'
Nici eu nu ma alarmez prea tare, doar ca asa am devenit de comozi amandoi in a prelua initiativa si a face ceva in sensu asta........
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
helo, m-am intors de la dintolog, pilita toata, si la propriu si la figurat
ei, sa va spun una...am ajuns acasa si am zis sa pun ceva hainute la spalat, dar am constatat ca nu mai am deloc detergent in casa, asa ca am zis sa cobor pana jos la magazin sa-mi cumpar ce am nevoie...cand sa ies pe usa, ma vede fii'mea ca vreau sa plec iar si striga din varful patului: MA-MA ... este cea mai frumoasa zi din viata mea
acu' sa va zic si voua cate ceva
Monis ma bucur ca esti mai bine acum , ti-am admirat frumusetea de baiat si in poze si in filmulete
Dozz ti-a facut-o fii'ta azi , nu-i nimic , pastreaza plasa pt dupa-amiaza
na' ca atat m-a lasat maimutica sa scriu...s-a trezit si trebuie sa-i fac legumele...ne auzim mai incolo
ps: merci la fete pt aprecieri
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
mami.ilinca spune:
"Neata",
Vin si eu cafeluta de la pranz,
si le urez sarbatoritilor din weekend si celor de azi La multe lunite!
Monis : ma bucur ca ti-ai revenit,Iulian e pus pe fapte mari,bravo lui!
Ramonika: ce ochi frumosi are fetita ta! De fapt e o frumoasa in intregime.
Ancutza bro:sa notezi ziua asta,chiar ca e minunat ce s-a intamplat! si eu astept
Acu vin si eu cu o intrebare stupida,recunosc dar asta e: pot pune la microunde un bibi cu apa pt a se incalzi,sau nu rezista materialul(bibi e avent)? Asta in situatia in care o sa am nevoie de apa calda pt a prepara un biberon ,in drumul spre munte si ne-am opri la o terasa etc unde sa aibe cuptor cu microunde.Daca nu se poate,cum ii incalzesc apa pe drum?Stiu ca exista incalzitoare de biberoane pt masina dar nu prea-mi arde de cheltuieli (e vreo 2 milioane).
PS: cred ca bagajul ei va fi 95% din ce luam la noi
va pup
PS:Andre nu a mai dat nici un semn de cateva zile,stie cineva cum se simte Chiara?
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Acu vin si eu cu o intrebare stupida,recunosc dar asta e: pot pune la microunde un bibi cu apa pt a se incalzi,sau nu rezista materialul(bibi e avent)? Asta in situatia in care o sa am nevoie de apa calda pt a prepara un biberon ,in drumul spre munte si ne-am opri la o terasa etc unde sa aibe cuptor cu microunde.Daca nu se poate,cum ii incalzesc apa pe drum?Stiu ca exista incalzitoare de biberoane pt masina dar nu prea-mi arde de cheltuieli (e vreo 2 milioane). |
Nush dak rezista sau nu biberonul... dar pentru siguranta eu zic ca ai putea sa pui apa la incalzit intr-un pahar, cana sau poate chiar carafa dak au asa ceva acolo unde te opresti.
Mami fericita de strumfita
monis5 spune:
asaaaa
Ancutza - ce fetita mare ai o ia la fuga imediat, pana sa te dezmeticesti tu . SI ce frumos ca a zis mama . de mers nu mor de nerabdare, dar tare imi doresc sa-l aud si eu cu ma-ma
Tina - bafta la licenta si un pentru Geo care a facut buf
Lylyana - ce bine ca ati plecat pana la urma . sa intri sa ne povestesti
RamonaC - imi pare rau de asa ganduri si necazuri ce ai . Iti doresc putere multa si sa aveti grija de voi 2 si in curand de voi 3. va pup tare
Licurici - din pacate intr-o relatie, daca nimic nu faci, nimic bun nu iese. trebuie ingrijita zi de zi pentru ca de la sine, merge doar la inceput de tot . iar fluturii din stomac trebuie crescuti cu grija de amandoi, tot timpul. Fara grija multa si atentie, raman ca larvele, pierduti undeva in timp....
Lili - pupam pisicutza pufnitoare care vorbeste cu mami
sarbatoritilor de azi si de zilele trecute
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
crissa13 spune:
Buna ziua,
Nu am citit din urma nimic, sper ca sunt bine toti fulgusorii si mamicile.
Am vazut doar ca Sabinuta a inceput sa o strige pe mama .Felicitari.De-abia astept si eu sa inceapa Robert sa ne strige.
Noi weekenul asta am fost pe la rude si am ramas in urma rau de tot, sper sa pot recupera.
O sa revin diseara!
Va pup
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
Andrecluj spune:
Fetele mele, va pup in fuga, insa cu un mare mare dor de voi. Eu nu pot decat sa va multumesc din inima, nu pot sa cred ca atatea persoane "straine" s-au gandit la noi, imi cade extraordinar de bine si va multumim. Chiara pare ca se simte bine, am tinut legatura cu pediatra zilnic, cu raportari de grame de pipi si grame de kk si luat kk de pe scutec ca sa vedem cat cantareste pipi, etc. Peditra e multumita, dar inca nu ma lasa sa o scot la plimbare, nici baita, pana miercuri la control. Nu am avut vreme/dipozitie sa ma bucur zilele astea, insa minunea mea in timp ce ardea de febra si plangea a inceput sa zica "mama". Nu-i asa ca o sa-mi motivati absenta zilele astea? Mi-e casa plina de musafiri. Plus ca am interzis fumatul in camera in care e calculatorul ca sa o pot aduce aici pe principessa, la Internet, dupa ce m-am indragostit de Annabelle . Licuriciule Sa stii ca nici la noi nu e roz deloc. Eu am pus povestea pe seama despartirii pe perioada sarcinii, dar incep sa cred ca distanta nu a fost doar in kilometri. Probabil ca ar trebui sa avem energie si pentru refacut povestile de iubire, piticii vor creste, ne vor scoate ochii cu certurile pe care le-au auzit, dupa care vor pleca. Si noi? Om fi noi babe pe vremea aia, dar vom trai totusi. Va pup si multumesc inca o data mult mult mult, este minunat ca v-am simtit pe cateva aproape. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
monis5 spune:
Andre - ma bucur ca sunteti ceva mai bine . Greu tare trebuie sa va fi fost, dar sper ca sunteti pe final cu racelile.
Cat despre relatii, stii ca mai vorbeam noi, acuma ne e f usor sa zicem: lasa, am copilul, ma axez pe el, lumea mea se invarte in jurul lui. E si nu e asa. Ca, asa cum zici, timpul trece ca naluca, pruncii cresc si pleaca de acasa si noi trebuie sa ne traim cu cineva batranetile . In plus, concentrarea excesiva asupra copilului cred ca are sanse mari sa ne transforme mai tarziu in soacre de alea de nu ne plac noua . Ca sa nu mai zic de presiunea asupra propriilor nostri copii.
Mi-am amintit acum si de faze de genul "am ramas cu taica-tu pentru tine" pe care le-am tot intalnit de-a lungul timpului la multe cazuri, si mi se pare asa o povara de mare pentru un copil.... adica poate ca pt unii a fost clar mai bine ca parintii sa ramana impreuna (chiar daca asta a insemnat un sacrificiu semnificativ din multe puncte de vedere) dar a-i spune copilului asta, de parca ar purta el vreo vina sau de parca ar trebui sa ne fie recunoscator... mi se pare f riscant.
Ca in orice, echilibrul pare a fi reteta optima
Hai ca m-am lansat la ora de psihomumu....
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
Hello dragele mele
slabuta miscarea pe aici, dar uite asa mai apuc si eu sa recuperez.
Oricum,miany si K ati trimis durerea aia de cap si pe la mine auuuuu
miany si lavi felicitari pt dintzii pe cale de aparitie. Eu renunt sa mai dau pronosticuri la fie-mea, ca ii astept de o luna deja...
ancutza ce bine merge Sabi si ce frumos ca a zis mama
andre si Chiara mica si bolnavioara a zis mama, draga de ea Zici niste chestii asa destepte tu uneori,m-ai pus tare pe ginduri cu ce-ai scris
monis ce-am ris de saracul Iuli cum se tiraste el ca rima si pe pat si pe podea dupa telecomanda-Morgana . Ce tare e pe tricicleta, cind il scoti asa pe afara?
tina felicitari pt examene,esti tare
na-bo e tare frumoasa Ama si iti seamana mult
Ramonik si tie iti seamana tare pletoasa
offf, numai a mea-i leita tac-so
Mai am o gasca de pupici pt lidia, Dozz, Ramona C, laurairina, smaranditza
Ma cheama terorista mititica, dar arunc si o strigare dupa Diana sa ne povesteasca ce-a facut in week-end cu muschetarii si sa intreb pe unde o umbla mitzi