Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lidiutza, am vrut initial sa pun linkul, dar....shame on me... nu stiu cum sa ascund un link si vad ca nu mai e informatia pe prima pg in noua noastra casuta (nici nu mai e nevoie, ca eu am ramas singura tuta care nu stie nici atata lucru sa faca )

Eu am cautat reteta cu nenea gugalu, ca mi-era ieri pofta de ceva bun cu capsuni (care sunt pe trecute deja... ). Am gasit asta, http:// dobrinisabela. blogspot. com/2010/06/inghetata-cremoasa-de-capsuni.html (scoateti spatiile) si mi-a placut cum arata, asa ca am trecut la executat. Am pus cum scrie acolo, fara amidon, ca nu aveam si nici nu stiu de unde sa-l iau. A iesit bestiaaallaaaa!
Ma duc la somnic. Va las pe bancuta caserola, sa aveti pe maine dimineata.

noapte buna

EDIT: Ancutzule,, CE FAAAAAIIIIN!!! m-am topit de emotie!!! FELICITARI!!!!!
Chiar azi vorbeam cu sotul despre cat de repede creste bebe... si ca in curand o sa mai vrem noi sa-l tinem in brate, dar nu o sa mai vrea el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatzaa!

Smara, ce de retete de inghetata am vazut pe blogu ala, balesc incontinuuSi tot la tipa aia am vazut ca prepara inghetata in aparat de facut inghetata.Cred ca e super, eu de cate ori am facut inghetata in casa, oricat am mestecat in ea la congelator, tot a facut ace de gheata..

Ancutzule, ce frumos merge Sabinuta!!!!! A noastra daca o tinem asa sa mearga ea topaie ca o vrabiuta , nu stie sa faca pasi. Dar nici nu ma grabesc..ca acus acus o sa stam doar cocosate in urma piticilor sa ii tinem

Va urez o saptamana minunata, si astept detalii de la Lyly, cum a fost la munte.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Beii...nu vine nimeni cu serveala de cofi, apita plata, frapucine??nik??? Andre, Lavi, Diana???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,fete dragi!! dau si eu o ..poate-poate se mobilizeaza lumea...

sper ca ati avut un w-e minunat ,noi ieri am serbat 12 ani de casnicie la un mic gratarel (la ai mei la casuta) si nu-mi venea sa cred ca de data asta ne serbam in 3...e asa de frumos ca suntem o familie implinita!!!..
P.S in urma gratrelului ,m-am ales cu o migrena de toata frumusetea de aseara n-am fost buna de nimik ,asa ca a ramas copilul neimbaiat ,iar sotul neconsolat..

In alta ordine de idei,se pare ca ,totusi,azi-maine intram si noi in categoria ..in consecinta,avem parte de maraieli ,scanceli si plans "nemotivat" combinat cu mofturele la papica...sper sa nu ne tina prea mult faza asta...

va fara exceptie si ma duc sa(ma)recuperez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Va trimit ceva amuzant ( poate ca stiti deja)
SPECIAL PENTRU BARBATI

Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau

Program: 4 module – dintre care unul obligatoriu

Modulul 1: (curs obligatoriu)
1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (350 ore)

Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos pe ei (50 ore)
2. Sa nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (350 ore)

Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore (exercitiu practic)

Modulul 4: Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori): Electrocasnicele: ON = deschis, OFF = inchis
2. nivelul 2 (avansati):
Prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
Tema 1: Calcatul – acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4: Ultima descoperire stiintifica: A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie (practica laborator)
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea.
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC.

Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (teleconferinta cu Univ. Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat – acest mare mister din casa.
Tema 10: Diferente fundamentale – cosul pentru rufe si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in timp ce ea parcheaza?

Tema 12: Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata

Fetelor,mi-au placut foarte mult vorbele voastre(Ionela,Lauriciu,Smara,Monica), RamoC mai descarca-te aici cu noi si rezista putin.
Sa-ti mai spun ca am trecut si eu prin aceleasi probleme,respectiv ganduri? Sa-ti mai spun ca mi se rupea inima ca fata mea credea ca laptopul e daddy?
Dar,dupa cum au spus si fetele,totul are o rezolvare....si nu cred ca te-ai casatorit cu Stefi ca sa te dai batuta atat de repede....cum astepti tu ca el sa se gandeasca la Domi,asa si tu trebuie sa te gandesti ca Domi are nevoie de tatal sau... Asteapta pana ajunge,stati de vorba si incercati sa gasiti o cale sa fiti amandoi multumiti.

Cu artificiile....au fost destule,dar nu azi-noapte....am avut o criza de stomac,nici cina nu am mai luat-o,si am adormit...acum ma simt mai bine.
Oricum,referitor la ce se vorbea,am trecut si noi prin certuri,amenintari de despartire,reprosuri etc,dar am depasit momentele urate prin a ne arata iubirea(cel mai important lucru cand suntem la distanta),cum spunea Smara e foarte important sa-l lauzi cand face ceva(noi amandoi avem acest obicei),si prin a incerca sa empatizam.

Nu stiu cat de coerenta am fost,dar sunt grabita.Trebuie sa fug sa platesc telefonul,apoi sa incep demersurile pt pasaportul fetei.

Va pup si va doresc o zi buna!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SMARA sar'na de link .

MIANY LA MULTI ANI!. Sa fiti fericiti impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Neata fetele!

Am reusit sa vad ieri seara finalul de la Zabriskie Point. Film de arta, clar (monis, coque ), mie mi-a placut, mai ales muzica si peisajele alea de desert pietros.

M-am uitat la poze frumoase printre trandafiri, mi-a placut si de Sabinuta pusa pe alergat. Ionela, mamica activa, bravo tie!
RamoC, imi pare tare rau de dificultatile voastre. Eu cred, ca si fetele, ca peste o luna, cand veti fi impreuna, e cel mai bine sa lamuriti lucrurile. Pana atunci, incearca sa nu mai dezbateti subiectele astea pe mess/telefon ca doar veti agrava situatia. Nici eu nu ma pricep prea bine la ale cuplului, si noi avem ceva probleme, dar de asta sunt sigura: comunicarea fata in fata e cea mai buna. Imi pare rau ca esti asa de obosita, trista, deprimata... Mult curaj si rabdare pt luna asta!

Liliii, multumim de cinste si de saidiridiridira, sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa!La multe lunite!

De pufait si eu sunt mandra (cra-cra), face din cand in cand ca sa ma imite, alteori initiaza ea dialogul asta, si eu zic ca e prima manifestare de comunicare controlata si reciproca.

Smara, ma bucur ca kk evolueaza spre un colorit normal. Desi, ce e normal in aceasta zona, dupa cum am vazut, adevarate curcubee produc puii nostri dragi.

Tina, felicitari pt examene! Ce tur de forta ai facut, esti de admirat! Geo papa bine si e vesel, bravo lui. Tu cum mai esti?

Miany, la cati mai multi ani frumosi impreuna! Si lui David sa ii iasa dintisorii cat mai repede si usor.

Ionela, multumesc pt cursul pt barbati, am ras o gramada, al meu ar fi cursantul ideal, nu stiu daca ar si absolvi
Ca vorbim de tati, nici la noi nu se inghesuie la partea serioasa (schimbat, picaturit, imbracat, dezbracat, facut bagaje cand plecam la drum), doar partea de joaca dimineata un pic si seara un pic. Eu sunt multumita si asa, la cat de mult am asteptat fetita asta sa vina in viata mea, sunt recunoscatoare pt orice moment cu ea.

Azi e tare cald afara, sa vedem cum ne descurcam cu plimbarelele. Sper sa aveti o zi cat mai frumoasa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza...

Cred ca si noi vom intra in categoria dintzosilor...Rares prezinta aceleasi simptome ca David de Miany...

Ufff...e grele!

va doresc o saptamana frumoasa...ca voi!

Mergi la inceput