Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
Mneasaaa
Vreau cafea in vena. De la raceala asta ma doare capul ( probabil de la tuse si nas infundat si urechi infundate). Mihnea a dormit cu buni( ca sa nu-l trezesc eu cu tusea) iar acum se destrabaleaza cu jucariile in patul meu.
Merg sa beau cafeluta si revin, poate mai am cu cine sporovai( sau daca am cu cine... sper sa mai am eu timp).
La Iasi e cam innourat azi si bate vantul. Eu cum ies la plimbareala????
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
neata
n-am citit nimic de 2 zile ca am prins un virus care-mi face praf burta de joi dimineata.
asa ca pas parc si sper sa am apuc sa citesc macar ceva ca de scris nu-mi fac iluzii ca voi reusi
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
raluci_b spune:
Neata
Shtephy
Sa traiasca albastrelul
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
am pus cateva poze din gradina botanica din iasi facute aseara aici
Sper sa va placa... noi ne-am topit
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ali762000 spune:
Buna dimineata la amiaza !
Am vazut ca unele dintre voi le dati zilnic branza de vaci, intrebarea mea e ca nu se constipa de la ea? Ca mie pediatra mi-a recomandat numai de 2 ori pe sapt. ca sa nu se constipe.
Shtephy ma bucur pentru tine , iti doresc sanatate.
ali762000 spune:
Ionelamaria frumoase poze, si noi avem gradina botanica,intrebarea e ca nu stiu cand ajungem si noi sa o vizitam mai ales ca e marait abia il pot scoate afara.
mami.ilinca spune:
Ali: nu se constipa de la branzica,cel putin bebita mea(face cam de 2-3 ori pe zi kk,spre diferenta de perioada "nediversificata"cand facea si la cateva zile). Scuze pt detalii.Mie pediatra mi-a zis sa-i dau in fiecare zi, cati pedi atatea pareri.
Ionelamaria: tare frumoase pozele,arata mai bine ca G.Bot din Bucuresti!Sanatate multa!
Monis :sanatate multa!
Andre: ce-ti face fetita? cum se simte?
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
Dozz spune:
Neata!
La multe lunite, Iustinut, Tudor si Radu (pt ieri) si Albastrel, sa cresteti mari si sanatosi!
Ionela, frumos in gradina botanica.
Monis, urat cu virusii astia, sper sa iti revii repede. E tare neplacut, sper sa nu aiba si lapticul de suferit.
Nu stiu daca functioneaza si in cazul tau, eu m-am tratat cu ceai de menta si regim strict.
Eu acum plec in parc.
ciao!
laura - andreea spune:
Buna dimineata dragutelor!
am citit tot, sa vedem ce am retinut - desi sunt pe terminate cu cafeaua tot simt o perdea pe ochi.
Stephy scumpa, sper ca vei cat mai bine de data asta. Multa sanatate si un mare buchet cu flori
Andre, grea incercare insa sunt sigura ca va fi bine in curand.
Lilisor, esti cea mai tare la rezumate, de mult vroiam sa-ti zic. Multi pupici pt Mariuca cea mica si maraita si pentru tine of course
Tina, bafta maxima! 6 examene intr-o zi? Imi vine sa ma pup ca am terminat cu scolile desi niciodata nu se stie
Miany, ce ochisori superbi aveti voi, sa va traiasca. M-a dat pe spate zambetul ala de buna dimineata!
Dozz, draga mea, daca poti evita sa radiezi copilul, evita te rog. Nu inteleg de ce naiba(scuze insa ma revolta nepasarea oamenilor) tb sa radiezi un bebelus pentru o analiza ai carei rezultat se poate afla in urma uneo ecografii. Aici, atat pentru fontanela cat si pentru sold, se fac ecografii. Radiografiile la bebelusi se fac numai in cazuri f complicate.
Monis, multa sanatate
Lumi, nici eu nu pot vedea filmuletul, blocheaza nemtii din motive de autorizare bla bla. Mersi mult de info
Atat m-a tinut memoria mega-obosita, mai vroiam sa zic cate ceva despre "Lady D" (doamna diversificare) insa s-a trezit zana zorilor.
va pupam!
poze
smaranditza spune:
Fetele, din nou doar pe fuga intru. Of, mi-e asa rusine ca nu reusesc sa mai raspund la fiecare din voi! Si intru doar sa cer informatii ca o cersetoare Scuze...cred ca sunt intr-o stare mai speciala, ca se aud tropiand si rusii la usa.
Si ieri si azi dimineata Timi a facut kk verde inchis, ca o pasta mai tare. A mancat piure de cartof cu morcov si dupa masa caisa simpla. IN rest laptic de la tzitzi. De la ce poate fi culoarea asta la kk? Am sunat-o mai inainte pe dr. neonat, nu prea putea vorbi, mi-a spus pe scurt ca e de la piure, n-are nimic, sa nu-mi fac griji, si atat. Dar piure de morcov cu cartof mananca de vreo 4-5 zile, si numai ieri a facut asa. Sotul spune ca stie de undeva, ca acest kk verde indica o problema la ficat. Pfoooai, inca un pumn de cuie....
Pliiiiiz, help, daca stiti ceva!