Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Smaranditza: sorry chiar nu ma pricep sa-ti raspund, pot doar sa-ti zic ce am observat eu la Ilinca,kk avea culoarea inchisa atunci cand ii dadeam fier(spre gri-negru) sau cand a avut colici(era verde inchis...asta in primele luni).Caisa i-ai mai dat sau a fost prima data?
Tin pumnii sa nu fie nimic!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Smaranditza raspund eu pe fuga: stai linistita, mai ales ca ziceai ca i-ai dat avocado. In scaun nu se vede neaparat ce a mancat ieri, dureaza pana se digera. Daca nu are un miros f schimbat si urat, nu-ti fa griji. Nu are legatura cu ficatul. Eu cand alaptam si mancam eu avocado, fata facea verde.
sper sa te ajute

Edit: nu-i mai da fructe dupa masa, da-le separat, nu face decat sa-i ingreuneze digestia.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA mai stiu persoane care, dupa ce a venit bebe, n-au mai avut aceeasi siecs-life.

RAMONAC sper totusi sa nu fie decat ceva trecator si sa fii in love again.

IONELA mi-a placut rochita ta.

SHTEPHY sanatate multa si sa se refaca cotul repede.

MONIS incearca sa bei ceai de flori de salcam(bei cu lingurita o cana peste zi daca ai diaree).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

vin si eu fuguta sa spun la multe lunite fulgusorilor sarbatoriti ieri si azi

in primul rand Iustin cel mai dulce, mai frumos si mai delicios ginerica...sa cresti mare si sa fii sanatos...imi pare bine sa aud ca mami e mai bine putin cu manuta...ii dorim recuperare rapida si usoara...va pup si va imbratisez cu drag

apoi, la multe lunite Tudor si Radu Stefan sarbatoriti ieri si Albastrelului sarbatorit azi

sa fiti sanatosi si sa cresteti mari sa umpleti viata parintilor vostri numai cu bucurii

am fugit, ne auzim maine de-acum...in seara asta party
va pupicesc pe toate

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo girls!

Asadar, cinste for all !

Am vazut ca draga de Stephy a intrat cu o veste buna! Bravo Stephy, Doamne ajuta!

Mami.ilinca, i-am dat biscuitel de la Milupa, de la 4 luni (deci fara gluten; cred ca o s-o lungesc putin mai mult cu glutenul asta...)

Monis, sanatate la stomacel. Si baga mare cu ceai de menta (daca vrei remediu naturist cu pastilute, cauta Eridiarom. Tati de Rares mai face cate-o cura d-asta din cand in cand si se repara )

Raluci, multam tare mult ...Sa traiasc mare si cuminte (ca frumos e ). Azi nu tiu ce a avut ca de la 2 ne-a dat trezirea cu foamea-n gat, apoi la 5 o mica repriza de plans, asa...de chichi si de michi....la 8 trezire de-a binelea si apoi smiorcaiala, plans si maraiala timp de vreo 2 ore pana pe la 10...mancat, mai nu, de dimineata..iar la pranz, chinu' naibii..3 persoane sa hraneasca un bebel (1 il tinea in brate, 1 il stergea la gura - ca facea numai cascade cu piure si 1 ii dadea sa pape)....si acum e motz pe paturica cu ochii mari cat China

Dozz, saru' de urari! si plimbarica placuta!
Ancu', saru' si tie de urari si distractie maxima!

Smara', eu, in nepricepere mea, iti zic sa nu-ti faci probleme cu kk....si Rares face toate culorile pamantului (cand ii dadema sfecla il facea si visiniu )...de dimineata avea chiar 2 culori si 2 consistente (cred ca ala mai tare si mai inchis era cel mai vechi . So, nu cred ca ai motive de ingrijorare.

Piua...tb sa spal un kkcios si apoi si pe ma-sa

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, vin si io si iti zic ca si a mea face kk dupa fiecare papat , de toate culorile/toate natiile, exact cum zice Kreliutz. Mai devreme facuse exact ce povestea K., la inceput mai tare si portocaliu, pe urma verziu si moale. Si...de ft multe ori face verzui inchis cum zici tu. Si nu o vad deranjata la burtica, e vesela, vioaie ca de obicei. Deci pediatra ta are dreptate, don't worry, be happy!!

Monis, pupici pe burtica sa treaca

Andre, cum stati cu pishu?sper ca mai bine

Stephy, sunt tare bucuroasa ca au reusit si ti-au mai redat din mobilitatea cotului, deci e pe drumul cel bun!!

Ionela, tare frumosi trandafirii si voi printre ei!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Anul viitor, BONJOVI vor canta in Romania. In iunie, pe stadionul Lia Manoliu

Doamne de s-ar adeveriiiiii....

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

multumesc tuturor pentru aprecieri si ma bucur mult ca v-au placut trandafirii. nu sunt innebunita dupa ei, dar in gradina ma topesc. De fapt, nu prea iubesc florile taiate... imi inspira mila.

K, tare as vrea si eu la concert... dar fara tati de Mihnea nu vin... mi-e urat singura pana in bucuresti... Mai e timp... poate ne vedem acolo...

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Anul viitor, BONJOVI vor canta in Romania. In iunie, pe stadionul Lia Manoliu

Doamne de s-ar adeveriiiiii....

_

Muhammad Ali

Daca e adevarat, cred ca asta e eveimentul la care ne vom intalni toate

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Noapte buna, mamici!

K, multumim de cinste!
Monis, cum mai esti? Cum te-ai descurcat azi, fara tati? Ai avut pe cineva care sa te ajute?

Andre, voi cum mai sunteti?
Smaranditza, sper ca te-ai linistit cu kk si ca totul e bine acum.

pupici tuturor.

Mergi la inceput