Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
Andre uff, bine ca nu mai trebuie sa pleci la drum, asa iti mai tragi si tu sufletul, si poti sa si stai sa ai grija de bebelina care sint eu sigura ca o sa fie bine. Daca face pisu chiar si un pic e ok,nemincind ca lumea si avind si febra n-are cum sa faca ca balena
Miany ce baiat mare si frumos ai!
gabitza tu ziceai ca ai pus poze noi? Sper sa nu fac o gafa, dar am o fereastra de Picassa deschisa si nu stiu de ce
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
lili..eu ziceam de poze , nu sunt pe conturile comune, am pus link
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
krelia spune:
Bonsorele, fetele!
Musai vreau sa va spun ca sunteti toate in gandurile mele, ca sunt oarecum la zi cu cetitul, si ca as putea sa zic (daca oi fi retinut bine) - sanatate pt norica mea scumpa si sa faca pishu' ala odata, ca sa-l cantareasca Cuscri , felicitari pentru fulgusorii umblareti, cantareti si petrecareti pe care i-am vazut in poze si filmulete
, sanatate celor care mai aveti cate una-alta de tras, pareri de rau pt RamoC (baga-i mintile in cap lui tati de Domi
)...am mai vazut poze noi de Ali, Ionela (si inca cineva parca...)...stiu caq Lavi s-a mutat inapo la casa ei (good job, girl!)....Tina, bafta la examene....Lumi, sa dezlantui fluturasii, da?
si Alexa sa-l recunoasca pe tati real nu pe cel "virtual".....
no..nu mai mai duce capul..am mai citit-o pe Lidia, pe Smara, pe Lil, pe Lyl (distractie palcuta la munte!), pe Rgagapie, Gabitza, Dana, Miany, Strumphy. Dankutza, Dana, Cristinica, Stephy, Monis, Ali, Ancutza, Licurixu, Mami.ilinca......si...zau ca nu mai tin minte....Crissa, parca....ah, si Dozz ...care-mi ura de bine
(tot n-am reusit sa vb cu dr.de fapt, nasha mea tb sa vb si apoi eu sa merg la el. Deci mai am de asteptat)
Scurt, sa va zic ca astazi i-am dat lui Rares 1 biscuite in manussa, sa il pape singurel...si l-a molfait pana a mai ramas cam un sfert din el....a fost asa haios cu biscuitele in manuta....si ce era la gura lui...si in gura...numai pasta de biscuite avea .
Krelia over and out...is rupta-n "paishpe" si ma doari si calcaili..spatili nu mai zic...iar ocheneii se inchide iei singurei...(nush de ce pt ca azi chiar n-am facut mari activitati gospodoresco-administrative)....deci pa si pusi, pana nu aberez a paguba...
Zmuak for all (inclusiv celelalte fete nenominalizate!!)
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
Helau
Sunt necitita ,n-a mers netul in seara asta ,dar vreau sa va zic ca m-am prezentat la 8 la spital si la 12 si un pic eram acasa.Totul a mers bine ,mi-a dat drumul la cot destul de mult ...cred ca mai bine de 40 de grade in extensie.Acum, Doamne ajuta sa mai recuperez cateva .
Va pup pe toate si va rog sa ma scuzati o perioada ,urmeaza sa am un program mai intens de recuperare si nu cred ca voi mai avea timp de nimic.
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Helau ![]() Sunt necitita ,n-a mers netul in seara asta ,dar vreau sa va zic ca m-am prezentat la 8 la spital si la 12 si un pic eram acasa.Totul a mers bine ,mi-a dat drumul la cot destul de mult ...cred ca mai bine de 40 de grade in extensie.Acum, Doamne ajuta sa mai recuperez cateva . Va pup pe toate si va rog sa ma scuzati o perioada ,urmeaza sa am un program mai intens de recuperare si nu cred ca voi mai avea timp de nimic. ![]() ![]() ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin Poze cu Strumfici _ |
Vesti bune, Shtephy, ma bucur mult. Sa mearga bine recuperarea de acum incolo!
Noapte buna tuturor!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Helau ![]() Sunt necitita ,n-a mers netul in seara asta ,dar vreau sa va zic ca m-am prezentat la 8 la spital si la 12 si un pic eram acasa.Totul a mers bine ,mi-a dat drumul la cot destul de mult ...cred ca mai bine de 40 de grade in extensie.Acum, Doamne ajuta sa mai recuperez cateva . Va pup pe toate si va rog sa ma scuzati o perioada ,urmeaza sa am un program mai intens de recuperare si nu cred ca voi mai avea timp de nimic. ![]() ![]() ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin Poze cu Strumfici _ |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
esti scuzata..stim ca esti cu gandul la noi
![](floare.gif)
Dozz spune:
Mi-am amintit ca intreba Monis de parc maine. Eu as face o tentativa dimineata, dar sa vad ce planuri are si tati. Mai intru maine in zori sa vad daca ramane valabil.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Sunt ruptus bipedus, am intrat doar sa spun ca ma bucur tare mult pt tine, Shtephy. Tinem pumnii sa mearga usor recuperarea. Ce-a fost mai greu a trecut.
Noapte buna si somn odihnitor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Buna dimineata,
Nu s-a trezit nimeni?Va invit la cafea ,sa ne trezim cu adevarat,
Shtephy: Doamne ajuta sa te recuperezi repede !
Gabitza : eu nu pot sa-ti vad comorile... si tare as fi vrut sa-i vad pe Dragos&Eva.
Krelia:Ce biscuitel i-ai dat lui Rares sa pape? Ca majoritatea pe care i-am vazut au gluten si se dau dupa 8-10 luni(scrie pe cutie).Am mai gasit unii pe net,fara gluten dar trebuia sa-i comand ...mi-a fost lene
,
monis: mai e o aici legat de bbcuk
,
va pup,
PS: Voi cu ce crema dati bebeii seara dupa baie?
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)