Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, vivela e inca la spital. maine crede ca ii da drumul, ca cica inca nu-s 48 de ore de la nastere . in rest , zice ca sunt bine amandoi, ca damian seamana cu david, ea e ok, nasterea a fost mai usoara decat la david.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Aici la a doua nastere te trimite acasa dupa 4-6 ore. Si poti alege sa ramai inca 24 ore la hotelul spitalului sau ajutor la curatenie 10 h platit.

Ma bucur ca sunt bine

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

cum adik " ajutor la curatenie platit"?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Adica statul te pune sa alegi o firma de curatenie care vine si iti face curatenie 10 ore in functie de cum decizi tu si ei platesc factura.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:

Adica statul te pune sa alegi o firma de curatenie care vine si iti face curatenie 10 ore in functie de cum decizi tu si ei platesc factura.

O romanca in Danemarca

Bah, da-ma Doamne iarta-ma! sa nu zic ceva acu'.
Mychy, hai si noi, tata!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

VIVELA felicitari!!!!
Damian iti doresc sanatate si mult noroc in viata
David felicitari pt noul rol de frate "mai mare" greu job dar sigur te vei descurca de minune.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana v-am vazut si eu pozele, e superb coltisorul vostru de rai.

Si aici iti da drumul acasa in aceeasi zi la cateva ore dupa ce ai nascut, in fct de cum te simti. Nu te gonesc ei si daca doresti ramai pana te simti in stare sa iesi, ei doar fac recomandari. Eu am nascut la 7 seara si desi eram ok a durat ceva cu cusatura mea si dusul facut dupa asa incat abia pe la 10 seara eram ok, mi-au recomandat sa raman pana a doua zi. A doua zi la 8 mi-au facut externarea.

Eu am de munca la greu, la asa nivel ca imi vine sa plec, efectiv sa imi iau gentuta si sa ma tirez acasa.

Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

violeta, haide sa haidem!

la noi nu se recomanda nik....la noi se impune: ori sa stai CAT vor ei, ori sa pleci CAND vor ei! imi aduc aminte ca pe mine m-au externat aproape fortzat, ca nu mai aveau locuri pt altele, fara sa ma anunte inainte, dovada e faptul ca sotzul n-a avut nici timp sa se duca dupa haine, asa ca am plecat acasa asa:http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/Poly#5166060298704468994
....la noi mai e cale lunga pana departe!

Mergi la inceput

Citat:

violeta, haide sa haidem!

la noi nu se recomanda nik....la noi se impune: ori sa stai CAT vor ei, ori sa pleci CAND vor ei! imi aduc aminte ca pe mine m-au externat aproape fortzat, ca nu mai aveau locuri pt altele, fara sa ma anunte inainte, dovada e faptul ca sotzul n-a avut nici timp sa se duca dupa haine, asa ca am plecat acasa asa:http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/Poly#5166060298704468994
....la noi mai e cale lunga pana departe!

Important e ca ai iesit cu comoara in brate restul nu mai conta

Mi se pare aiurea sa nu ai nici un cuvant de spus. Daca te simti nesigura sau ai nevoie sa mai stai putin sa te dea afara fortat.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Mi se pare aiurea sa nu ai nici un cuvant de spus. Daca te simti nesigura sau ai nevoie sa mai stai putin sa te dea afara fortat.

daca te simti nesigura......treaba ta, ce-i doare pe ei. mai mult, imi aduc aminte ca la externare le-a zis unor mamici : vedeti, copilul dvs. n-a trecut testul auditiv(o porcarie dupa parerea mea), da' nu va faceti probleme, ca poate a dat aparatul o eroare, sau poate copilul era somnoros si n-a reactionat"! cu alte cuvinte, du-te acasa, copilul poate e surd, da nu va faceti probleme, reveniti dupa 3 saptamani sa refacem testu! am avut o prietena in situatia asta si 3 saptamini au fost groaznice pt ea. cam asta e grija celor din maternitati....
dar, sa nu ne inervam, la vita e bella! nu-i asa vio??????

Mergi la inceput