Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bineinteles ca dupa alergatura de ieri astazi stau in pat, cu burta pietroi. Si ma gandesc la diverse.
De ex voi aveti ceva in mod special pt scaunelul de masina sa nu mai transpire strumful? Am vazut un fel de saltreluta/husa care crea un spatiu de aer intre copil si scaun dar era un mil. Mi s-a pariut cam scumpa si nici nu stiu dc e buna de ceva... Daria se face fleasca pe spate in scaunel, e musai sa am doua schimburi cu mine in geanta la un drum de cca 60 km pana la tara, mai ales dc si doarme e clar se scoala ca si cand a facut baie.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Vivela, felicitari pentru Damian!!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult!!!Anto, ce copii mari si frumosi ai si ce bine seamana unul cu celalalt! Nu stiu mai cum reusiti sa faceti doi copii care sa semene intre eiMichiduta, ti-am admirat pozele din vacanta acum ceva vreme si n-am apucat sa-ti spun ca mi-au placut mult; dom'le ce aranjata erai!! Iar poza de mai sus este absolut minunata tocmai pentru ca erai nearanjata si nepregatita si a surprins pe fata ta emotia in stare pura.Ioanaiub, ce fain e acolo la voi; uitandu-ma la solariile alea parca simteam deja in nas mirosul de cozi de rosii proaspat rupte. Jadi, sa ai spor la stabilit ce si cum cu vacanta!!Multumesc frumos pentru urarile de ziua lui Ines. A fost tare fericita c-a fost ziua ei si ca acum este fetita mare. Cadourile din partea noastra nu i-au placut dar asta nu ma surprinde pentru ca asa este ea; Sarah m-a intrebat chiar daca va putea, atunci cand va fi ea mare, sa-si aleaga singura hainele, sa nu i le mai aleg eu.(uuf, eu nu le fortez niciodata sa imbrace o anume haina dar ea vrea sa-i cumpar rochii d-alea roz cu paiete, strasuri, fulgi si printese si zau acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Neata,
am dormit 5h asta noapte ca nu puteam adormi, Alise se culca din ce in ce mai tarziu si ieri a dormit f mult la pranz, ea care abia dormea, cred ca a toropit-o caldura de-afara de ieri dimineata. ma simt f rau caci urechea dreapta e complet infundata si nu aud nimic, azi dupa-amiaza ma duc la un orl-ist in braila ca aici la gl am fost la 2 si degeaba. a 9-a zi de antibiotic si tot surda sunt, dar sa lasam aceste lucruri neplacute.

Dana, noua ne-a facut soacra o asemenea husa din bumbac, poate gasesti vreo vecina priceputa sau asa ceva sa-ti faca dar nu pot sa-ti spun ca e o diferenta notabila...noi dam drumul la AC non stop la drum si nu prea transpira. acum ca i-am schimbat scaunul nu mai avem husa iar pe cealalta am dat-o cu tot cu scaunul vechi.

mychy f tare, important e ca ai iesit

In continuare, un banc care nu-i nemaipomenit de amuzant dar m-a dus cu gandul la farsele pe care ni le vor face copiii

Disperat, seful isi priveste ceasul si, de acum convins de faptul ca angajatul sau nu va ajunge la timp pentru a termina materialul pe care trebuiau sa il prezinte la reuniune, il suna acasa…
Buna ! – raspunse susotind o voce de copil.
Buna. Tatal tau e acasa ?
Da… – raspunse susotit.
Pot vorbi cu el ?
Nu – spuse copilul cu voce joasa.
Seful incearca sa ia legatura cu un alt adult:
Dar, mama ta ? Este ?
Da…
Ea poate vorbi cu mine ?
Nu. Ea e ocupata.
Mai este cineva pe acolo ?
Da… – susoti cel mic.
Cine ?
Un politist.
Putin surprins, seful continua zicand:
Si ce cauta politistul acolo ?
Vorbeste cu tata, cu mama si cu un pompier – raspunse tot susotind.
Auzind un mare vacarm la celalalt capat al firului, seful intreba speriat:
Ce e cu zgomotele acelea ?
Un elicopter.
Un elicopter ?
Da. Face parte din echipa de cautare.
Dar, ce se intampla acolo ?
Si vocea chicoti:
Ma cauta pe mine…!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

schimbare de capitol

capitol nou aici