Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaiub spune:
| Citat: |
![]() ![]() ....dau <PRINT> la postarea ta si i-o arat sotzului![]() ![]() ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Hei...si via Constanta!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
[/quote]
v-am spus eu ca sunt norocoasa
si da, ne-au tot furat din pomi ... anul trecut ne-au furat 15 pomi si cateva tufe de coacaze
s-a "sfatosit" sotul, cum a dat primavara, sa varuiasca pomii, sa se vada mai frumos din drum
, dar s-au vazut bine si noaptea, cand au venit cu harletul si i-au scos ... erau tineri pomii, probabil a fost o comanda ca au furat mai multe "sortimente" ... am fost pe la politie, declaratii, una-alta dar n-am gasit hotii anul acesta am varuit pomii doar dupa ce au crescut frunzele

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
buna seara
ioana,aveti un loc de vis si copiii sunt fericiti...abia astept sa avem curtea noastra,eu deja mi-o amenajez in minte,inaintea casei,imi doresc o tufa de trandafiri cataratori dar musai roz-lila si muscate rosii...si mai am un mur care trebuie tinut din frau ca altfel face ravagii.
fii-miu stranuta si parca apar niste muci,vedem pana maine.
stefania_97 spune:
Neata fetele![]()
si croissante de la mine azi ![]()
O zi buna sa aveti
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
citat din mesajul lui stefania_97 si croissante de la mine azi |
of, cum bagi tu cutitu-n rana si-l mai si rasucesti.....mi-am amintit de croissantele alea de le mancam cu sormea in fiecare dimineata la cafea.....alea de m-au cadorisit cu doo kile
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui mychydutza of, cum bagi tu cutitu-n rana si-l mai si rasucesti.....mi-am amintit de croissantele alea de le mancam cu sormea in fiecare dimineata la cafea.....alea de m-au cadorisit cu doo kile opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Lasa ca daca alergi dupa strumf se topesc kg ca prin farmec

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
33+
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefania_97
Lasa ca daca alergi dupa strumf se topesc kg ca prin farmec ![]() |
care strumf?????? ala mare de 100 kile? ca ala micu e la munte la aer curat!

stefania_97 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mychydutza
care strumf?????? ala mare de 100 kile? ca ala micu e la munte la aer curat! ![]() ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Daca il alergi pe ala mare pana in pat si faci si ceva miscare pierzi garantat sute daca nu mii de calorii
33+
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Daca il alergi pe ala mare pana in pat si faci si ceva miscare pierzi garantat sute daca nu mii de calorii |
corect!
greierash, n-a mai scris!

mychydutza spune:
http://www.youtube.com/watch?v=zz5mVo3ouX0&feature=related
stefania_97 spune:
Fetele
Eu o astept pe Vivela sa ne povesteasca despre nastere si Damian. Sper ca e deja acasa ![]()
33+
O romanca in Danemarca