Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana, pomii sunt in anul al 4-lea, unii dintre ei, altii in anul al 2-lea sau al 3-lea, depinde cand am completat din cauza ca ni i-au furat ... rod nu am avut decat anul trecut, cateva mere, anul asta am avut doua-trei cirese dar le-au mancat pasarile
timp avem, ne facem noi, ne ajuta si parintii mei, tata este horticultor, sotul este pasionat , decat sa stea in fata televizorului, cu telecomanda in mana, mai bine la aer curat ...

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub
sotul este pasionat , decat sa stea in fata televizorului, cu telecomanda in mana, mai bine la aer curat ...

....dau <PRINT> la postarea ta si i-o arat sotzului. cloneaza-l si trimite clonele via Bucuresti

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub
sotul este pasionat , decat sa stea in fata televizorului, cu telecomanda in mana, mai bine la aer curat ...

....dau <PRINT> la postarea ta si i-o arat sotzului. cloneaza-l si trimite clonele via Bucuresti

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Hei...si via Constanta!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Vivela felicitari si refacere cat mai rapidaaaaa + bebe mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vi-l clonez si trimit si pe al meu ca si el tot numai prin curte la plantat floricele ar sta. Acum m-am obisnuit insa initial imi venea sa-l alerg asa nitel.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Felicitari Vivela!!! Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, mancacios si neplangacios!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Trimiteti-i si la mine ca am o gradina mare si nici un gradinar

I-am zis sotului ca data viitoare cand ma marit o sa fie cu un handyman care e bun la toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si33+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor, nu am mai intrat pe aici de o vecie, mi-era ca mi-am uitat si userul si parola

La Multi Ani Ines! Gabi sunt fantastica, stiam ca Ines era sa se nasca de ziua mea, am primit felicitarile frumos pentru mine dar nu ti-am zis nimic de aia mica! Sper ca ma ierti! Sa va bucurati de fete si ele sa aiba grija de voi!

Felicitari Vivela, sa va bucurati de Damian si de David, double D cum s-ar zice! Daca ai nascut natural banuiesc ca maine esti acasa asa ca astept poze si sper sa imi aduc aminte sa intru sa le vad!

Multumesc de urari. Am implinit 36 de ani, varsta care suna tare ciudat. Noi suntem bine, eu un pic mai depresata dar in starea asta tot stau de la inceputul anului si parca eu sunt de vina ca restul e bine, nu ne plangem de criza dar parca incep sa ma sperii de ce poate sa vina in continuare. Stiti voi, ca in povestea cu drobul de sare, doar ca sotul meu e descurcaret si nu asteapta sa se pravaleasca peste noi

Baietii mei sunt mari! Dodo e balbait in continuare dar vorbeste ca nimeni altul. E clar ca uneori doar noi il intelegem dar sunt cuvinte grele pe care le spune fara sa clipeasca. E 100% pregatit de gradi, mananca singur, face pipi singur, uneori il gasim pe oala fara sa ne anunte, ce-i drept se dezbraca de toate hainele de la brau in jos sa nu le murdareasca sau sa nu il deranjeze dar parca mai conteaza? In schimb nu am scos pampersul de noapte, inca nu sunt eu pregatita sa stau sa il pazesc noaptea. Are nopti cand nu face nimic, nopti cand il umple asa ca inca nu ma agit. La pranz nu i-am mai pus pampers si mai greseste si in momentele astea in functie de cat de obosit e. Dar doarme invariabil 3 ore la pranz asa ca prevad ca va fi o problema destul de mare ca la gradi nu se doarme decat maxim 2 ore dar sper ca le va depasi.

Nu stiu cate kile are dar are in jur de 98 de cm si e greu ca un pietroi cand il iau in brate. De altfel zic ca nu are mai mult de 14 kile dar constitutia lui e asa mai greoie. E la fel de cret si parca e mai barbatel. Au fost 10 zile la Tusnad, au luat aer curat acum ii am pe amandoi inapoi acasa, s-a umplut casa de veselie si urlete de lupta . Si ca ultima lauda, canta de mama focului, manelist il fac sa treaca usor prin viata . Si ii place shoppingul la nebunie, ii zice bonei cand o vede dimineata cu sacosa plina " Ai fost la magazin fara mine?" Si cand ii spun ca plecam in diverse locuri, ma intreaba foarte serios daca ajungem si la magazine .

Vlad este si el mare, intelept uneori, obraznic de cele mai multe dati si ne vorbeste destul de urat uneori. Am deja vreo 6 luni decand incerc diferite metode de dezvat dar banuiesc ca vacanta va fi mai benefica sa ii scot expresiile invatate la gradi. Sa vedem! Dar este asa un copil scump si dragalas cand vrea si cred ca isi foloseste sarmul sa ne faca sa uitam obrazniciile pe care le zice.

Cu concediu nu am stabilit nimic, trebuia sa mergem acum in iunie undeva la mare peste hotare dar nu ne-am pus de acord. Ramane sa restabilim ceea ce nu am stabilit Probabil in august sau septembrie. Daca nu , la anu' si la multi ani ! Pe astia mici ii trimit la Braila dupa 1, o sa ii dau la inot, Vlad este deja la tenis dar va intrerupe pana la toamna.

Si atata ca deja am scris prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deni, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa alaturi de baietii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Acum cateva raspunsuri restante.

Cygni, in ultima vreme da, parca seamana intre ei piticii mei. Cand s-a nascut, Sonia era 100% dinspre ta-su, iar Victor e identic cu mine la varsta lui. Insa na, sunt frati, deci trebuie sa semene un pic, macar fizic pt ca la fire sunt foarte diferiti.

Stefania, mersi frumos. Bafta cu olita in continuare.

Mychy, mersi frumos. Ce simpatica ai fost cu clonatul.

Sunflower, mersi si bafta sa puteti pleca in vacanta.

Ioanaiub, ce frumos e la voi si trandafirii sunt absolut superbi. Cum sa va fure pomii, nu am mai auzit asa ceva! Copiii tai sunt dulci foc.

Jadi, ce bine ca ne-ai mai scris, hai pofteste mai des si las-o incolo de depresie.

Pupaturi,

Mergi la inceput