Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana, voi aveti un paradis verde acolo!!!! bravo voua! si cei mici se vede ca stau mult la aer curat.....ce ID ai pe facebook???

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mychy, ai PM .... poate ne imprietenim

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

tocmai am primit SMS de la Vivela ca a "re-nascut" un flacau de 3.400 gr, si ca sunt amandoi OK!!!!!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ioana, voi aveti un paradis verde acolo!!!! bravo voua! si cei mici se vede ca stau mult la aer curat.....ce ID ai pe facebook???

da, e un paradis verde ... cred ca de aia sunt eu asa "zen"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, feliciari!!! Multumesc mult pentru sms, am stat toata ziua cu gandul la tine. Imi amintesc si eu momentele magice de dupa nastere si as mai face 10 copii numai ca sa le traiesc de fiecare data. Enjoy!

La multi ani cu intarziere pentru Jadi si Ines!

Povestim saptamana viitoare, cand voi reveni in Bucuresti.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Astazi am avut de alergat, cald maica, cald rau. E asa bine in casa la racoare.

Sunflower eu nu sunt genul care sa fac liste (cu toate ca macar acum in sarcina cand uit de la mana pana la gura mi-ar fi de folos), pur si simplu in seara de dinaintea plecarii fac bagajele. Acum mai mergem si pentru 2 saptamani, sigur o sa uit multe, dar care mai e farmecul . Cel mai mult ma enerveaza calcatul rufelor, de-as scapa de asta ce bine ar fi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
mychy,cred ca-si fac efectul homeopatele ca azi sunt foarteee calma.
dana,cum a iesit dulceata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vivela, sa fiti fericiti, sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el!

georgiana, ce homeopate foloseste ptr "calmare" ?

ioana, e o nebunie acolo la voi, ce frumossssss.

e rost de imprietenit pe facebook? Vreau si eu....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

dulceata a iesit buna, dar totusi un pic cam prea dulce siropul ala. Nucile insa sunt mortale.

Sunflower imi pare rau ca stati asa in asteptare cu varicela taman acum. Aveti bilet sau doar rezervare ca sa o puteti schimba? Cel putin dpdv al stresului asta am scapat, ca eu i-am facut Dariei vaccinul antivaricela acum o luna, singurul optional facut pentru ca mi-a fost frica sa nu-mi aduca acasa de la gradi acum cand sunt insarcinata (cica eu nu as fi facut in copilarie).
Sanatate si poate scapati de ea acum.

Editez ca abia acum am vazut si eu pozele Ioanei care m-a lasat fara cuvinte. Cand aveti dragilor timp sa faceti asa frumos? super. bravo voua, adevarati gospodari. Am si eu o curiozitate, pomii fructiferi de cati ani sunt, am pus si noi de 3 ani la tara, dar sunt mult mai mici, iar anul asta ciresii (2) s-au uscat, nu stim de ce.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

dana,eu am mai facut dulceata si din prima experienta am stiut ca dupa gustul meu dulceata nu trebuie sa fie lesinatoare asa ca si acum am pus mai putin zahar decat prevedea reteta.
alina,iau pulsatila si grafites de doua ori pe zi doua zile pe luna.

Mergi la inceput